Друже ќути си подобро, мизерија е ова го кркнавме од Специја и Интер јако и две нерешени со црвен против просечен Балкански тим како ЦЅНека скока станко сега, путка интертистичка. За слаб Милан преслаб е, ама овие ептен го потценија, ко против Асколи да играат, де 3-0 ќе победеле, де скокаат на пресој, па навреди, па четниците скокаат, урлаат, се дерат, нека му се фатат на Ибра сега, за носо. Ајт мрш.
Не навлегувам јас подлабоко, само крајот го констатирам. Срцево ми игра самба на песна од ,,Тумбао салса бенд".Секако дека Пиоли сакал да ги донесе до бунар и да не им даде вода да се напијат. Кутриот кај е грд па уште толку се збрчка на мечов. Не знаеше кај тера, Станковиќ му одржа лекција по фудбал па уште на крај мораше циганот шпански крај да свири да не случајно влезе некоја заталкана топка во мрежата.
ОК, препознав партизановец кој се радува што испаднала Звезда, што е сосема легитимно. Патем имаше најава на истава Арена за меч помеѓу Инѓија и Партизан.Не навлегувам јас подлабоко, само крајот го констатирам. Срцево ми игра самба на песна од ,,Тумбао салса бенд".
Obrazlozi kade vide pedersko sudenje osven na rezultati.com? Daj slika,video kade bese ostetena Zvezda?! I za toj mocan korner sto tolku zborite pominati bea 3 min prodolzenie taka da negovo pravo koa ke sudi. Se slagam deka Milan nezasluzeno odi ponatamu,ama deka bese ostetena Zvezda ne.колку педерско судење човече...
па и ова на крај со корнеров. ЦИГАНАРИЈА БЕ. Срамота.
Милан дефинитивно НЕЗАСЛУЖЕНО иде даље. Им треба сеа едно мочање 7-0 следна рунда
Знам дека ти е интересно да форсираш ама кај виде проблем со судењево?Според Џони Колина УБЕДЛИВО најдобар судија во Европа бил Манзано. Уште една блампертиза од битолскиот судиски маг Џони Мечкаровски.
демек не е? ...Кујперс е можи подобар или ЛахозСпоред Џони Колина УБЕДЛИВО најдобар судија во Европа бил Манзано. Уште една блампертиза од битолскиот судиски маг Џони Мечкаровски.
Според Џони Колина УБЕДЛИВО најдобар судија во Европа бил Манзано. Уште една блампертиза од битолскиот судиски маг Џони Мечкаровски.
Ги донесле до бунар и не им дале водаколку треба да не разбираш ништо за тоа да го напишеш, тенџерињо
![]()