Значи истиов играч со отворен ѓон го собра Рашфорд во полуфиналето и само со пенал помина.секој можен фаул во фудбалот беше напраен сеа врз лукаку, буквално.
и како ова не е директен црвен ?! или демек пенал зашо е, само жут ...
нешо нови правила а у, м ?
Епа ај нека го застрела, нема да добие црвен за да биде рамноправна утакмицата.Беше црвен, ама тогаш ќе требаше да гасиме ТВ сите што сакаме вистинско финале да гледаме, добро е што не му даде
da znam, zut bese toa cist, samo ko da iam procitano na forumov deka radi toa so e penal, nema direkten crven, iako mi nema smisla toa, i branenje mesto golman e penal i pod difolt cist crven ko suarez so naprai. Sea demek i toa samo zut e ili so e rabotava. Ova inace bese cisto kinenje na zicer i 1 na 1 so golman, koj kur.Значи истиов играч со отворен ѓон го собра Рашфорд во полуфиналето и само со пенал помина.
Тоа си читал нешто од Мондонико гарант...da znam, zut bese toa cist, samo ko da iam procitano na forumov deka radi toa so e penal, nema direkten crven, iako mi nema smisla toa, i branenje mesto golman e penal i pod difolt cist crven ko suarez so naprai. Sea demek i toa samo zut e ili so e rabotava. Ova inace bese cisto kinenje na zicer i 1 na 1 so golman, koj kur.
Ako ne e ova spored nekoi novi pravila togas golem previd na sudijata mater da mu iznaebam.
Немаше жолт некни, тек после цели две минути доби жолт зошто уште некој играч го искоси. Сфаќам дека може ќе биде престрого, ќе се осакати натпреварот ама вакви дебили може да земат замав, како пример ќе го земам Бен Ми од Барнли, на пола лига нозете им ги однесе.da znam, zut bese toa cist, samo ko da iam procitano na forumov deka radi toa so e penal, nema direkten crven, iako mi nema smisla toa, i branenje mesto golman e penal i pod difolt cist crven ko suarez so naprai. Sea demek i toa samo zut e ili so e rabotava. Ova inace bese cisto kinenje na zicer i 1 na 1 so golman, koj kur.
Ako ne e ova spored nekoi novi pravila togas golem previd na sudijata mater da mu iznaebam.