UEFA Europa League

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Интересно ќе биде вечер. Очекувам ептен изедначен меч, ништо чудно да гледаме и продолженија и пенали. Севиља во финале ЛЕ за мене секогаш се фаворити. Дури чудно ќе ми биде да стигнат до тука а да не освојат, како што имаат 100 титули во лигава.

Од друга страна па и Интер е печен за трофеј во ЛЕ. Последните години баш го освојуваат „паднати великани“, екипи што сме навикнати да ги гледаме во ЛШ ама минуваат низ транзиција. Колку во тој момент им значеше освоена ЛЕ на Јунајтед во 2017 и на Челзи лани, толку им значи сега на Интер. Имаа напредок сезонава и еве им шанса барем за еден трофеј. Познавам многу навивачи на Интер и гледам колку се хајпнати за финалето.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.569
Поени од реакции
5.614
Интересно ќе биде вечер. Очекувам ептен изедначен меч, ништо чудно да гледаме и продолженија и пенали. Севиља во финале ЛЕ за мене секогаш се фаворити. Дури чудно ќе ми биде да стигнат до тука а да не освојат, како што имаат 100 титули во лигава.

Од друга страна па и Интер е печен за трофеј во ЛЕ. Последните години баш го освојуваат „паднати великани“, екипи што сме навикнати да ги гледаме во ЛШ ама минуваат низ транзиција. Колку во тој момент им значеше освоена ЛЕ на Јунајтед во 2017 и на Челзи лани, толку им значи сега на Интер. Имаа напредок сезонава и еве им шанса барем за еден трофеј. Познавам многу навивачи на Интер и гледам колку се хајпнати за финалето.
После 10 години, после толку падови конечно Титула во европа. И те како сите сме хајпнати, да не се лажеме ЕЛ не е трофеј за ругање. И тоа е Европска титула.

Бтњ, кој курч ќе биде ако Контехехе у првата сезона со "скапаниот" Интер го освои својот прв Европски Трофеј...

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Вамос Севиља :oeoeoe:

Најдобрата химна(заедно со ynwa)

Како е ова најдобра химна жити се звучи како Александар Митески и Дарко Димитров да ја правеле за Дигимон во изведба на Ламбе Алабакоски... Па уште ја спореди со YNWA

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Како е ова најдобра химна жити се звучи како Александар Митески и Дарко Димитров да ја правеле за Дигимон во изведба на Ламбе Алабакоски... Па уште ја спореди со YNWA
Добра е химната не зафркавај, на стадион поинаку е кога ја пеат навивачите отвори видеа на Јутјуб ќе видиш :)
Кога сме кај химните на Бетис мене лично ми е нумеро уно и атмосферата која ја прават навивачите пред натпреварот. Е.ати короната фудбалот без навивачи ми нема никакво значење, нека се среди што поскоро да гледаме вакви дербиња, а не со симулации на трибини

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.335
Јас очекував некоја соло импровизација пред крај :roker:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.979
Поени од реакции
19.332
Севиља се преискусни во ова натпреварување ама очекувам Интер да го освои трофејот во тесен натпревар, можно е продолженија и пенали.
Против Јунајтед изиграа мизерија и го добија мечот, вечерва ќе им треба многу повеќе среќа оти овие се разиграни.

Немаат Севиља некои играчи кој знае какви ама уиграни се ептен, Лопетеги го вади максимумот од екипата.

Атер за Годин, за Интер сум вечерва :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
на многумина не им се свиѓа химната пошто е на шпански; кај нас владее перцепција дека ако не е на англиски, тогаш не чини.
Еве ви ја на англиски

Инаку, од мој агол, ако не е најдобра химна, тогаш е во топ 2

Навивам за Севиља вечерва, поради неколку работи: испишуваат мала историја, и плус од благодарност поради тоа што стигнаа во финале на сметка на други неранимајковци.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Севиља се преискусни во ова натпреварување ама очекувам Интер да го освои трофејот во тесен натпревар, можно е продолженија и пенали.
Против Јунајтед изиграа мизерија и го добија мечот, вечерва ќе им треба многу повеќе среќа оти овие се разиграни.

Немаат Севиља некои играчи кој знае какви ама уиграни се ептен, Лопетеги го вади максимумот од екипата.

Атер за Годин, за Интер сум вечерва :)
Се надевам нема да ги урочиш Интер како Шахтјор што ги урочи...

Kajgana Shop

На врв Bottom