UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Шах да гледав поинтересно ќе беше од Ливерпул - Анжи!

Фалкао, Арда Туран, Годин, Миранда, Џуафран, Суарез не играат.. незнам зошто си очекувал тука лесна победа :)
Многу знаев јас во 9 сабајле кој игра кој не игра, после видов јебига тоа е. А не дека немаа шанси, напаѓаа скоро цело време. :)

Ваш проблем е, ако не знаете кои се Днипро;)
Ливерпул игра со најјак состав:eek:

Абе не е финтата кои се Днипро туку очекувано е екипа претендент за Скудето и со втор состав да тепа екипи од истокот, не сме од вчера да не знаеме дека цвета спортот на истокот, не само фудбалот :)

Абе не е финтата кои се Днипро
that-awkward-moment-when-your-sarcasm-is-so-advanced-people-actually-think-youre-stupid.jpg

Абе не е финтата кои се Днипро туку очекувано е екипа претендент за Скудето и со втор состав да тепа екипи од истокот, не сме од вчера да не знаеме дека цвета спортот на истокот, не само фудбалот :)
Па не, пишувате како да играат против некој тим од Казахстан, па кои се овие што водат 2:0 против Наполи. Е сега, јасно ми е дека и Наполи е малце на хејт листа, иако врска немам зошто.

Па не, пишувате како да играат против некој тим од Казахстан, па кои се овие што водат 2:0 против Наполи. Е сега, јасно ми е дека и Наполи е малце на хејт листа, иако врска немам зошто.
Па истото беше и Манчестер кога играше со Билбао сфаќаш, колку и да беа тие у подем а ние малце повише тапа пак чудно ти е, сепак традицијата е поголема, плус да се нашалиме малце, не само сериозни :D

Хуморот на коментаторите на МТВ содржи Сида и предизвикува сигурна смрт во рок од 2 месеци.

Хуморот на коментаторите на МТВ содржи Сида и предизвикува сигурна смрт во рок од 2 месеци.
Баш се океј, ти што не си навикнат на такво коментирање тоа е друга работа :)
На таква мртва игра, со исклучок сеа на голот, што сакаш да ти коментира?

СТЈУААААААААРТ ДАУНИИИНГ. Да му се фатите сеа сите.

П.с: Со десна :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom