UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
На почетокот на европското кога играа групите:
Downing: We don't fear France.
France: Who's Downing?

Доста ни траеше зафрканцијава, почнал да спобудалува овој што гол даде, плус со десна.
Ливерпулци, кој гол му е овој по ред бе? Пошо лани ако се сеќавам само во купот даде гол, а последното коло против Челзи пенал му дадоа да шутира и статива погоди.
Даунинг, која појава ми е. :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Доста ни траеше зафрканцијава, почнал да спобудалува овој што гол даде, плус со десна.
Ливерпулци, кој гол му е овој по ред бе? Пошо лани ако се сеќавам само во купот даде гол, а последното коло против Челзи пенал му дадоа да шутира и статива погоди.
Лани вкупно 2 гола и 2 асистенции. Годинава 2 гола и 3 асистенции. И со Гомел даде ваков гол од далечина

548999_498957500144471_408558882_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Лани вкупно 2 гола и 2 асистенции. Годинава 2 гола и 3 асистенции. И со Гомел даде ваков гол од далечина

548999_498957500144471_408558882_n.jpg
Сезонава така пошто само у ЕЛ игра, не заборавај прошлата сезона у ФА четврт-финалето против Стоук коа им го збумбари убаво... Па насловот повеќе би одговарал, I make sure it's in a cup game :)

Rossonero :) гледаш дека не се шегував :P

Dnipro D'petrovsk 3 - 0 Napoli

:facepalm:

Гладбах мајсторииии :cuc:

ај бе гитла баернисти , биланези , јубенташи и дортмундаши од темава си имате ЛШ тема и таму коментирајте си , шо досадно ви е во четврток ај играјте плејстејшн таму :pos::pos: :pos:

Абе, стручњаци...регуларен беше голот на Агер? :X3:

не според мене, топката беше во раце на голманот. Од раце му ја бутна. Да беше у вис тогаш веќе е регуларен. Али како сум се смеел, мамицата уште поомилен ми станува. Скртел и Агер не ги давам за ниеден друг штопер на светов, најфраерска двојка у свет.

не според мене, топката беше во раце на голманот. Од раце му ја бутна. Да беше у вис тогаш веќе е регуларен. Али како сум се смеел, мамицата уште поомилен ми станува. Скртел и Агер не ги давам за ниеден друг штопер на светов, најфраерска двојка у свет.

Не си ти стручњак, барем не таков каков што прозивав со постот :)

П.С. He scores when he wants, he scores when he waaaaaaants......STEWART DOWNING.....he scores when he wants!!!!!:pos:

Мора овие од Уефа да спроведат правило да секоја екипа мора да игра со прв состав. Вака на ништо не личи, поголемите клубови никакви амбиции немаат, играат со комплетно сменети состави. Натпреварувањето губи на квалитет... :confused:

Не знам со Италијанскиве екипи што е проблемот, нека се одкажат тие што не сакаат да играат во ЛЕ и нека одстапат некоје место за други екипи, ете како Вардар на пример, тие би дале све во ваков куп. И не е само до парите, во ЛЕ колку толку може да се земе пари, покачени се премиите, не е само до тоа.

Jас мислам дека беше регуларен гол, бидејќи голманот ја држеше топката со една рака, испружена во висина на стомакот, а Агер само ја турна со глата без никаков контакт со голманот!

Не знам со Италијанскиве екипи што е проблемот, нека се одкажат тие што не сакаат да играат во ЛЕ и нека одстапат некоје место за други екипи, ете како Вардар на пример, тие би дале све во ваков куп. И не е само до парите, во ЛЕ колку толку може да се земе пари, покачени се премиите, не е само до тоа.
Па резервите и младите играчи, кај ќе играат тогаш?

Jас мислам дека беше регуларен гол, бидејќи голманот ја држеше топката со една рака, испружена во висина на стомакот, а Агер само ја турна со глата без никаков контакт со голманот!

Исто мислам и јас, ама пак...да видам возрасниве, нагледани и начитани што ќе кажат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom