UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Што по ѓаволите се дешава. Утакмицава денес и таа вчера е небо и 10 метри под земја.

Weidenfeller brani,tie Bürki pa Bürki.:lut:

Auuuuu Weidenfeller

Уба позиција е ова.

Dali mu shepna ovaj na Kalinski da go kazit Shahin? Od komentiranjevo neznam dali da se smejam ili placham na momenti...

Калински е дефинитивно во форма..цитирам "се радуваат навивачите на гигантот на Англискиот гигант(мала насмевка од Југослав :D)":pos::pos:..ме изнасмеа да си еби веко

CfdaSa-XIAA-LRt.jpg

CfdaSa_WIAELZN6.jpg

Ројс и Гроскројц ко биле мали :D

Одличен меч, презадоволен сум и од играта и од резултатот. Како сите најавувате дебкли ова-она...Ливерпул можи да загуби и 0-3 на Енфилд ама ова денес шо го видов ме задоволи и дефинитивно беше фер резултат ама за да поминат понатаму и на Енфилд треба да одиграат вака и многу подобро. Ми се свиѓа како колективно ги запреа Ројс и Абумејанг пред се. Ех кога Ливерпул би имал стопер ко Хјумелс. :D Не за џабе пола Европа плачи по него. Какво позиционирање, изнесување на топка, па пас не згреши матер му ебем и тоа се беа пасови по 15-20 метри нанапред. Не очекува уште поголем спектакл на Енфилд.

Гледам Спарта не издржала со Виљареал 2-1 изгубиле, тешко ќе биде да поминат а баш би сакал. Сакам еден централно/источноевропски тим да стиге далеку во европско натпреварување, ако не може во ЛШ барем во ЛЕ.

Тешко да се повторат времињата на Стеауа и Црвена Ѕвезда ама барем финале/полуфинале во ЛЕ ќе биде успех.

Гледам Спарта не издржала со Виљареал 2-1 изгубиле, тешко ќе биде да поминат а баш би сакал. Сакам еден централно/источноевропски тим да стиге далеку во европско натпреварување, ако не може во ЛШ барем во ЛЕ.

Тешко да се повторат времињата на Стеауа и Црвена Ѕвезда ама барем финале/полуфинале во ЛЕ ќе биде успех.

Па ете Шахтјор ќе помине. :D

Првото ја утна Тухел со Дурм како десно крило. Неможам да разберам што го најде. И на крај Дортмунд многу лошо ги реализира шансите. Ливерпул со добар пресинг ама тоа се знајше, така игра Клоп.

Шахтјор ако се сеќавам добро имаше и УЕФА куп освоено пред некоја година, заборавам дека Украина е во Европа :cool:

Лани Днипро беше во финале.
Добар натпревар Борусија и Ливерпул денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom