UEFA Europa League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Фиорентина , срамота :facepalm:
Поскапана екипа моментално од Лех немат и самиот невервам како победија. Абе две чисти немет во Полсконо две додавања неможет да сврзет против Термалика. Одет во гости кај Фиорентина и победвет. Е ај ти сеа.

Поскапана екипа моментално од Лех немат и самиот невервам како победија. Абе две чисти немет во Полсконо две додавања неможет да сврзет против Термалика. Одет во гости кај Фиорентина и победвет. Е ај ти сеа.
викендов изгубија од рух рогдсгхд 1-3 така нешто сега фиорентина ја тепаат абе ајде ...

И јас се чудам , права беда се Лех , но Фиорентина со тој комбиниран состав беше мизерна и не заслужи ништо повеќе.

викендов изгубија од рух рогдсгхд 1-3 така нешто сега фиорентина ја тепаат абе ајде ...
Со Рух Хожов одвај истаја жива гла дома за посрани 2-2, цела сезона им е катастрофа. 5 гола ги јадоја од Краковија и то сите убај голој, 4 од Легија и од сите останати по 2-3 гола. Сега во недела дерби на гости кај Легија, ак ги победет нив некако јас глава на труп и секирата ќе си ја тргнам.
Како победија со Фиорентина и самине не знает.
И јас се чудам , права беда се Лех , но Фиорентина со тој комбиниран состав беше мизерна и не заслужи ништо повеќе.
Слаби Лех али пак ќе речам им се посреќи со Фиорентина.

Кога ќе ми текне дека очекував 6 од 6 :D[DOUBLEPOST=1445552717][/DOUBLEPOST]Сега за сега уствари имаме 3 од 3 :D хахахахах

Па да ти кажам и не очекував доминација на Ливерпул во групата (онаква доминација да ги пласка со по 2-3 разлика), очекував да се мачат на гостувањата но не и да не можат да ги победат на домашен терен Рубин и особено Сион. :)

CTEsx34XAAAwSL_.jpg:large

Аугзбург

Јас гледав Пул на BT sport и изненаден бев колку Овен станал добар коментатор. Најозбилно.

Добри два гола на Бобадиља.

Наполи со новиов тренер ептен фокусирани во ЕЛ.Со Бенитез сега последни ќе беа.

По која основа црнецот игра во Билбао да ми објасни некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom