UEFA Europa League 2015/2016

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Фиорентина , срамота :facepalm:
Поскапана екипа моментално од Лех немат и самиот невервам како победија. Абе две чисти немет во Полсконо две додавања неможет да сврзет против Термалика. Одет во гости кај Фиорентина и победвет. Е ај ти сеа.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Поскапана екипа моментално од Лех немат и самиот невервам како победија. Абе две чисти немет во Полсконо две додавања неможет да сврзет против Термалика. Одет во гости кај Фиорентина и победвет. Е ај ти сеа.
викендов изгубија од рух рогдсгхд 1-3 така нешто сега фиорентина ја тепаат абе ајде ...

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
И јас се чудам , права беда се Лех , но Фиорентина со тој комбиниран состав беше мизерна и не заслужи ништо повеќе.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
викендов изгубија од рух рогдсгхд 1-3 така нешто сега фиорентина ја тепаат абе ајде ...
Со Рух Хожов одвај истаја жива гла дома за посрани 2-2, цела сезона им е катастрофа. 5 гола ги јадоја од Краковија и то сите убај голој, 4 од Легија и од сите останати по 2-3 гола. Сега во недела дерби на гости кај Легија, ак ги победет нив некако јас глава на труп и секирата ќе си ја тргнам.
Како победија со Фиорентина и самине не знает.
И јас се чудам , права беда се Лех , но Фиорентина со тој комбиниран состав беше мизерна и не заслужи ништо повеќе.
Слаби Лех али пак ќе речам им се посреќи со Фиорентина.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Кога ќе ми текне дека очекував 6 од 6 :D[DOUBLEPOST=1445552717][/DOUBLEPOST]Сега за сега уствари имаме 3 од 3 :D хахахахах
Па да ти кажам и не очекував доминација на Ливерпул во групата (онаква доминација да ги пласка со по 2-3 разлика), очекував да се мачат на гостувањата но не и да не можат да ги победат на домашен терен Рубин и особено Сион. :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.455
Поени од реакции
43.320
ne e klopp kriv so ovie slepcive ne znaat da sutnat precizno a se isturija od sutiranje

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас гледав Пул на BT sport и изненаден бев колку Овен станал добар коментатор. Најозбилно.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Добри два гола на Бобадиља.

Наполи со новиов тренер ептен фокусирани во ЕЛ.Со Бенитез сега последни ќе беа.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
По која основа црнецот игра во Билбао да ми објасни некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom