Џ
Џонтра Волта
Гостин
Каква финансиска ситуација?Веројатно не даваат се од себе до домашното првенство поради финансиската ситуација во Партизан, а во Европа играат добро за да се продадат, пошо ги следат скаути.
Каква финансиска ситуација?Веројатно не даваат се од себе до домашното првенство поради финансиската ситуација во Партизан, а во Европа играат добро за да се продадат, пошо ги следат скаути.
Лоша каква може.Каква финансиска ситуација?
Па не знам баш, не се као кошаркарите задужени или као Ѕвезда што работат без пари.Лоша каква може.
Знам брат, не мислев на тоа дека се распаѓаат, ама дека не е тоа тоа. Затоа играат само во Европа, за да се продадат. Иначе се испоизнаместија во првенството, 290 место се, и сеа ќе фатат 10 победи по ред и ќе идат на второ место и чао.Па не знам баш, не се као кошаркарите задужени или као Ѕвезда што работат без пари.
Местат у домашно првенство и така им е изгубено све, на крај ќе се стегнат да обезбедат 2ро место и пак ќе играат ЛШ, ќе видиш.
Namesteno e prvenstvoto za Zvezda da osvoi, da zemat nekoj denar za da preziveat.
Демек не е така?..не се трескајте бе од земја како небаре којзнае како фудбал се игра тука на Балканот...преочигледно е дека Партизан нема никакви амбиции од почетокот на сезоната во домашното првенство,па се отепаа од местење побогу..зарем не е она страмота што едни Рад,Металац и Нови Пазар неможат да ги победат а овде во Лига Европа продаваат фудбал?...треба да си ставите еднаш во тие главите дека тука на балканот све е местено кога се работи за спорт и да живеете малку во реалноста..јас барем таков впечаток имам добиено од Македонското првенство а Србите не се ништо поарни од нас па така исто лајно сме како сакаш врти ја
Очигледно не си го прател Партизан,а особено Звезда немаш изгледано ниту една утакмица,а и искрен да сум немам намера да се убедувам сега за твоите паушални заклучоци.Демек не е така?..не се трескајте бе од земја како небаре којзнае како фудбал се игра тука на Балканот...преочигледно е дека Партизан нема никакви амбиции од почетокот на сезоната во домашното првенство,па се отепаа од местење побогу..зарем не е она страмота што едни Рад,Металац и Нови Пазар неможат да ги победат а овде во Лига Европа продаваат фудбал?...треба да си ставите еднаш во тие главите дека тука на балканот све е местено кога се работи за спорт и да живеете малку во реалноста..јас барем таков впечаток имам добиено од Македонското првенство а Србите не се ништо поарни од нас па така исто лајно сме како сакаш врти ја
Класични рекла казала, муабети што се прават у кладилница..Очигледно не си го прател Партизан,а особено Звезда немаш изгледано ниту една утакмица,а и искрен да сум немам намера да се убедувам сега за твоите паушални заклучоци.
Обично ги слушаш од оние пензионерите што не излегуваат од таму и смислуваат секакви теории на заговор, местени првенства, утакмици, дури најдат конекција како наредил Путин во руска втора лига Балтика и Владивосток да излезе кец у два бидејќи неговиот непризнаен син бил страствен навијаќ на Владивосток.Класични рекла казала, муабети што се прават у кладилница..