UEFA Europa League 2011/12

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ама зошто ме пецкаш бе пријател, ме тераш да отворам дискусија, кога сам знаеш дека после 5-6 поста ќе дојдеш до став..."па да, у право си..не е Европа тоа тоа без јак Ливерпул"

И што утвари те наведе да напишеш "лузерпуп" и наредна сезона со нив кога ќе играат....може Атлетик ќе играат во ЛШ па со Арсенал ќе се паднат.

Јас стаив клип и емоции што искажуваат почит према нив, како што тие искажале почит према клубот што јас го поддржувам......ШТО не ти е јасно?!

Види ако направиме после 5-6 поста и јас и ти ќе ги измениме мислењата до компромис. Не те пецкам јас, ти ги пецкаш овие од Јунајтед и им се ситиш пто загубиле.

Европа веќе неколку години е без Ливерпул на сцена па не гледам да се одложува ЛШ или ЛЕ заради тоа.

А за "лузерпул" кажав пошо се чаламевте ќе сте не тепале на Енфил а на крај ја видовте силата на Арсенал. Мислам ред е да претрпиш извесно време ремет, како ние што трпевме на почеток од ПЛ.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Види ако направиме после 5-6 поста и јас и ти ќе ги измениме мислењата до компромис. Не те пецкам јас, ти ги пецкаш овие од Јунајтед и им се ситиш пто загубиле.

Европа веќе неколку години е без Ливерпул на сцена па не гледам да се одложува ЛШ или ЛЕ заради тоа.

А за "лузерпул" кажав пошо се чаламевте ќе сте не тепале на Енфил а на крај ја видовте силата на Арсенал. Мислам ред е да претрпиш извесно време ремет, како ние што трпевме на почеток од ПЛ.
Значи ти од ПЛ темата ми се префрли тука...со цел "ремет" за утакмица што ја добивте со 3 шута ( два на Перси и еден на Волкот.....кога веќе бараме објективност, нели) за некакво си пецкање од моја страна наменето за фанови на Јунајтед (ти се најде да ги браниш.....а 5 поста погоре ти на Топче му реплицираат со "8:2").....не си ми јасен, мајкеми.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Фабио/Рафаел муви ли бркаше за време на третиот гол на Билбао?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Фабио/Рафаел муви ли бркаше за време на третиот гол на Билбао?
Јас мислам дека кривица имаат и останатите играчи на Јунајтед, меѓу кои и Де Геа...зошто не му кажаа кој му е позади грб....уствари дека има некој позади грб

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Значи ти од ПЛ темата ми се префрли тука...со цел "ремет" за утакмица што ја добивте со 3 шута ( два на Перси и еден на Волкот.....кога веќе бараме објективност, нели) за некакво си пецкање од моја страна наменето за фанови на Јунајтед (ти се најде да ги браниш.....а 5 поста погоре ти на Топче му реплицираат со "8:2").....не си ми јасен, мајкеми.

Абе види јас за тој пораз кажав дека сум благодарен, па сеа колку сакаат нека пишат 8-2, јес да е глупо ама барем не е толку досадно колку што на пример вие од Ливерпул напињате нон стоп за Манчестер. Не сум нивни фан но ми смета секој 3 пост за тоа ваше ривалство се пишува. А вие сте секогаш иницијалната каписла за тој муабет!

А ти што бараш во ЛЕ кога ливерпул не игра? Значи правиш ремет!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе види јас за тој пораз кажав дека сум благодарен, па сеа колку сакаат нека пишат 8-2, јес да е глупо ама барем не е толку досадно колку што на пример вие од Ливерпул напињате нон стоп за Манчестер. Не сум нивни фан но ми смета секој 3 пост за тоа ваше ривалство се пишува. А вие сте секогаш иницијалната каписла за тој муабет!

А ти што бараш во ЛЕ кога ливерпул не игра? Значи правиш ремет!
Абе имаш копче игнор...или едноставно игнорирај го целиот муабет...не ја отварај темата додека е расправа. Или можеби бие останати фанови (читај, вие на Арсенал) не сте доволно моќни да наметнете ваша дискусија....којзнае.

Што барам јас, ти кажав да искажам почит према навивачите што искажаа почит за тимот што јас го сакам и поддржувам (друг кометар од мене во темава немаше да има, ако не се појавеше ти со твоето "Мајка Тереза" однесување)....негоооо.......ШТО ТИ ПРАВИШ ТУКА?!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
До кое дереџе паднаа англичаните :confused:,срамота...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А што направија Ливерпул во Европа сезонава? Или уште немаат играно кај Свонси на гости? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:06 ---
До кое дереџе паднаа англичаните :confused:,срамота...
Ај константно вака лошо да играат англиските екипи ама од една година заклучок да донесеш и уште па срамота... :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Абе имаш копче игнор...или едноставно игнорирај го целиот муабет...не ја отварај темата додека е расправа. Или можеби бие останати фанови (читај, вие на Арсенал) не сте доволно моќни да наметнете ваша дискусија....којзнае.

Што барам јас, ти кажав да искажам почит према навивачите што искажаа почит за тимот што јас го сакам и поддржувам (друг кометар од мене во темава немаше да има, ако не се појавеше ти со твоето "Мајка Тереза" однесување)....негоооо.......ШТО ТИ ПРАВИШ ТУКА?!
Нема потреба да наметнуваме тема за Арсенал кога веќе има фан клуб тема во која си има дискусии. За некои работи, моќтта не е потребна, доволна е тврдоглавоста...

Ја како што гледам Атлетик Билбао нема официјален Фан Клуб на форумов, да си го сакал клубот и навивачите би отворил еден! Колку за илустрација, на кајгана постои Фан Клуб на Плачковица и на истиот има приличен број на постови. Така да тезата дека си пишувал за Билбао од што си го сакал не ти држи место.

Моето мислење е објективно и освен тебе никој друг не се буни... на темава немав намера да коментирам, прегледував мислења бидејќи не го гледав натпреварот. А како по обичај, ако изгуби Јунајтед не проаѓа поразот без ситење од страна на Ливерпул фанови.

Воедно и последен пост, немам намера да се расправам!

Спортски поздрав!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
А што направија Ливерпул во Европа сезонава? Или уште немаат играно кај Свонси на гости? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:06 ---

Ај константно вака лошо да играат англиските екипи ама од една година заклучок да донесеш и уште па срамота... :)
Ако играат константно вака лошо тоа ќе е катастрофа,јас зборувам за оваа сезона,затоа реков срамота:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Real mature....некогаш знаеш да ја оплескаш со пост....ама ептен, али пак, ти си знаеш(y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако играат константно вака лошо тоа ќе е катастрофа,јас зборувам за оваа сезона,затоа реков срамота:)
Епа тоа е, си добиваме секои 5-6 сезони во просек шут карта од ЛШ и мораме да бараме спас во други натпреварувања, иде Дунав :))))) Ова за Манчестер ти зборувам... а иначе денес со ништо не заслуживме да одиме понатаму според прикажаното, нефер ќе е ако Билбао отпаднат.
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:12 ---
Real mature....некогаш знаеш да ја оплескаш со пост....ама ептен, али пак, ти си знаеш(y)
Зошто бе, шала малце :) Ко што доаѓаат фанови на Ливерпул да се ситат, мора со нешто да им возвратиме :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема потреба да наметнуваме тема за Арсенал кога веќе има фан клуб тема во која си има дискусии. За некои работи, моќтта не е потребна, доволна е тврдоглавоста...

Ја како што гледам Атлетик Билбао нема официјален Фан Клуб на форумов, да си го сакал клубот и навивачите би отворил еден! Колку за илустрација, на кајгана постои Фан Клуб на Плачковица и на истиот има приличен број на постови. Така да тезата дека си пишувал за Билбао од што си го сакал не ти држи место.

Моето мислење е објективно и освен тебе никој друг не се буни... на темава немав намера да коментирам, прегледував мислења бидејќи не го гледав натпреварот. А како по обичај, ако изгуби Јунајтед не проаѓа поразот без ситење од страна на Ливерпул фанови.

Воедно и последен пост, немам намера да се расправам!

Спортски поздрав!
Не знам што не ти е јасно од мојот прв пост, видеото со навивачи на Атлетик ја пеат химната на ЛФЦ.....стварно не знам. Го поставив тука, зошто нема фан клуб нивен. И да има, ова се случува во утакмица од Европа, темава е за тоа...затоа и предност пак би и дал на оваа тема.

НЕ ГО САКАМ БИЛБАО.....ич не ми е гајле за тимот, како и за било кој друг тим освен ЛФЦ. Никаде не напишав дека го сакам.

Е сега, кога ќе останеш без аргументи..а притоа во последниот пост ќе итрескаш милион глупости, најлесно е да кажеш..."ова е мој последен пост, не планирам да е раправам и спортски поздрав"

Thanks, but no thanks. (за поздравот)
--- надополнето: 9 март 2012 во 02:14 ---
Зошто бе, шала малце :) Ко што доаѓаат фанови на Ливерпул да се ситат, мора со нешто да им возвратиме :)
Криво ми е што ме поистоветуваш а воедно и генерализираш. Твојот пост беше директно исмевање на клубот и фановите на форумов.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако така мислиш ок, ама не ми беше тоа поентата или намерата. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom