UEFA Europa League 2010/2011

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Не е само народот крив, целата држава е таква.

МТВ и Канал5 дебилите на пример кур ги болеше за Работнички-Мика и Тетекс-Вентспилс, ама ОП, сега дојде Ливерпул и се нацртаа.

Јас да сум газда на Работнички сега за било која цена не би им го продал преносот.

И да спомнам дека го гледав финалето Тетекс-Работнички, а нема да ја гледам сега Работнички-Ливерпул.
Не го гледај никој не те тера со сила.Иди гледај Цвезда-Партизан и свршавај на нив.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
^^

Очигледно не ја сфаќаш поентата.
Луѓето ги критикуваа “навивачите“ кои ќе ја гледаат оваа со Ливерпул, а не ја гледаа со МИКА или Тетекс со Вентспилс или финалето на купот на пример. И во право се, вака излегува дека се иде за Ливерпул, не заради Работнички и тоа е жално.

И да, ќе ја гледам Звезда зашто игра во исто време, ако (дај Боже) не се случи една работа па да директно идам на Маракана.

Член од
18 март 2010
Мислења
53
Поени од реакции
1
Пак ќе кажам, во ситуацијата во која е македонскиот фудбал, успехот на било кој македонски тим во европа е успех за македонскиот фудбал. Ако Работнички стигне до полуфинале на УЕФА КУпот тогаш можеби следната година македонски тим ќе може директно во уефа лигата да се пласира, или пак шампионот ќе оди дирекно во третото квалификациско коло. Само со таков континуиран успех ќе можеме да видиме еден македонски тим во Лигата на Шампионите.

T

the Carpenter

Гостин
Но, неуспехот на Работнички би бил само неуспех на работнички, на кој сите ние ќе му се ситиме неколку минути после последниот судиски свиреж. Нели?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Линк некој да даде да гледаме Тетекс?

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Ке врши ли Канал 5 преноси од Лига европа?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Иван дај речете му на коментаторов да не се пали толку кога коментира, врска нема мислиш ќе затепа некого. Или пак сменете го, имаше и минатата сезона исти критики али дечкото не се променил

M

mercenary

Гостин
Седев надвор и слушам :Гоооллллл..и тоа е 2-0 за Занит!!!!!!!!~(прилично многу се раздерава ;) Влегувам да го видам голот,што да видам.
После некоја минута:Гоооооооооооооооол...1-1!!!!!~ Влегувам,пак иста приказна.
И од тогаш,изгасив ТВто.*

Добар е коментаторов,добар е.:tv:

EDIT
*сеа пак го пуштив за второ полувреме и што да слушнам :pos:
Дани(мислам) и 2-0 гооооооооооооооооол! Сепак не,како успеа да промаши од два метра..така нешоо..звер е еј!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
^Можи 3+ му е пишана на спортска, па се радува на секоја акција.

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Иван дај речете му на коментаторов да не се пали толку кога коментира, врска нема мислиш ќе затепа некого. Или пак сменете го, имаше и минатата сезона исти критики али дечкото не се променил
se razmisluva seriozno za odredeni promeni...nekoi momci vekje se zagrevaat od klupa, dobri komentatori

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
se razmisluva seriozno za odredeni promeni...nekoi momci vekje se zagrevaat od klupa, dobri komentatori
Само да не се почетници во коментаторските води, сепак ЛШ и ЕЛ се големи настани, не ни треба некој што коментира на секои пет минути...ко уметничко лизгање да коментираат.
Се надевам прифаќате критики .:)

И ако може да ми одговориш кое е женската што коментира тенис, фала однапред.

В

Вори

Гостин
Женската што коментира тенис е жена на Драган Николовски,спортскиот новинар од А1 телевизија.
И таа работеше таму,па после се префрли во Канал 5.

Поправете ме ако грешам...

Kajgana Shop

На врв Bottom