А
Анноун
Гостин
хаха , абе напишав денски , дека нема да се игра вечерно време :smeshko:. знам дека не е денес де , не сум до толку улав .Се игра на 29 јули, следен четврток, а не денеска![]()
хаха , абе напишав денски , дека нема да се игра вечерно време :smeshko:. знам дека не е денес де , не сум до толку улав .Се игра на 29 јули, следен четврток, а не денеска![]()
Сори по втор пат, сабајлечко слепило :icon_mrgr :kesa:хаха , абе напишав денски , дека нема да се игра вечерно време :smeshko:. знам дека не е денес де , не сум до толку улав .
Овоа се поштуеЗашто би одел јас да гледам Работнички - Ливерпул кога сум навивач на ВАРДАР ?
Да идам пошо Работнички е Македонски тим ? Чиста глупост. Тоа ти е ко да кажеш навивач на Манчестер или Челзи сакал пример Ливерпул да победи во финалето од ЛШ пред некоја година Со Милан кога играа.
Ако ме интересира натпреварот можам и да го гледам на ТВ ( ако го даваат :tv: )
Не реков дека ќе "навивам" за Ливерпул.Не бе другар, немораш да идаш. Ама да навиваш за Ливерпул, тоа е чиста глупост, бидејќи си бил за Вардар. И не, како мојт да е исто навивачите на Челзи да навиват за Ливерпул и навивачите на Вардар да навиват за Работнички? Ливерпул да продолжи понатаму, нека е среќен ако во Англија барем еден збор во весниците напишат за нив, бидејќи за нив ништо не им значит поминување во следната фраза. А замисли шо ќе е ако помине Работнички? Ќе има бум во Македонија, цела Македонија ќе зборува тоа, со право бидејќи тоа ќе е еден од најголемите успеси во клубски фудбал овде, и да потсетам, во периодот кој е еден од најцрните во МФЛ.
Убо некој напиша, во дуелов не треба да се делиме на Вардарци, Пелистервци и шознам јас таму, требит да сме сите Македонци.
ps. Јас сум за Охрид Лоте, ама би бил пресреќен да ги видам Охрид другите, во прва лига....
Работнички години наназад бележи успеси ( какви такви ) на европска сцена,па фудбалот и натаму ни пропаѓаUspehot na Rabotnichki e uspeh na Makedonskiot fudbal. Kolku ponapred odi Rabotnichki tolku podobro kje bide rangiran makedonskiot fudbal vo UEFA, so shto kje moze da se skoknat predkvalifikacii, alokacija na timovi vo eropskite ligi, itn.
Bezrazlika za kogo navivash, uspeh na bilo koj makedonski tim vo evropa e pozitivno za makedonskiot fudbal. Ako rabotnichki kjari pari, togash kje moze povekje da investira vo svojata shkola, so shto kje se podobri kvalitetot na timot a so toa kje se podobri i kvalitetot na fudbalot vo makedonskata prva liga.
И јас слушнав дека има доста фанови на Ливерпул од тука и дека можно е со фановите на Ливерпул да гледаат заедноза натпреварот работнички - ливерпул ќе дојдат албанци од косово каде иа голем фан клуб на ливерпул. се очекува да дојдат најмалку 100 души.
и колку пари ?Само во Скопје се продаваат картите??? И на кои места??
300.и колку пари ?![]()
300 мајки. За северна е ценава? И дали воопшто ќе работат другите трибини? Не сум нешто у тек со изградбата, затоа прашувам.300.
Ова значи дека од понеделник во продажба ќе бидат пуштени 8.500 билети на редовните продажни места.
Де бе друже како првпат да купуваш карта,па се знае кај се редовните места за продавање тоа е билетарите пред гратскиКаде се тие редовни места????????