UEFA Euro 2024 (Европско Првенство)

Кој?

• Вкупно гласачи
    112
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.628
И официјално УЕФА и додели службена победа на Романија 3:0 за дуелот против Косово.
Грешка сте и ти и УЕФА, Чолизмо кажа дека 1-1 заврши мечот и дека романските навивачи биле глупи што ризикувале казни и суспензии од УЕФА.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Грешка сте и ти и УЕФА, Чолизмо кажа дека 1-1 заврши мечот и дека романските навивачи биле глупи што ризикувале казни и суспензии од УЕФА.
Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот, после тоа напишав дека ако некој ја добива утакмицата службено тоа треба да е Романија.
Башка муабет е шо нема уште ништо официјално за натпреварот, не знам од кај му е инфото на членот сега баш проверував и вака стои на страната
Screenshot_2024-11-20-16-13-34-453-edit_com.android.chrome.jpg

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот, после тоа напишав дека ако некој ја добива утакмицата службено тоа треба да е Романија.
Башка муабет е шо нема уште ништо официјално за натпреварот, не знам од кај му е инфото на членот сега баш проверував и вака стои на страната
Прегледај го приврзокот 435882
Ако немаш појма очигледно е да не даваш мислење и да прочиташ за да се информираш прво ? :)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Ако немаш појма очигледно е да не даваш мислење и да прочиташ за да се информираш прво ? :)
Во истиот пост го корегирав мислењето откако ги изгледав снимките, плус форум е ова имам слобода какво сакам мислење да напишам, не мора да се зема за меродавно или да се фаќа кусур.
Еден куп дезинформации и глупости се треската тука па никому ништо

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.628
Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот
Па што коментираш ако не знаеш како се одвивале настаните? Башка јас од тоа што го прочитав на темава нигде не видов некој да напише дека Романија е крива за ова или дека утакмицата завршила нерешено, односно 1-1 според тебе иако беше 0-0. Кујзне што има во таа твоја женска глава, замислени сценарија и само си ги расфрлаш натака навака.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Во истиот пост го корегирав мислењето откако ги изгледав снимките, плус форум е ова имам слобода какво сакам мислење да напишам, не мора да се зема за меродавно или да се фаќа кусур.
Еден куп дезинформации и глупости се треската тука па никому ништо
Прв пат ти реплицирав, а те читам често.
Не е проблем дали имаш право или не, туку делува дека за се си експерт и за се имаш што да кажеш.
Ништо лично. :cool: :P

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Па што коментираш ако не знаеш како се одвивале настаните? Башка јас од тоа што го прочитав на темава нигде не видов некој да напише дека Романија е крива за ова или дека утакмицата завршила нерешено, односно 1-1 според тебе иако беше 0-0. Кујзне што има во таа твоја женска глава, замислени сценарија и само си ги расфрлаш натака навака.
Бијонс имаше напишано дека му ја признале жалбата на Косово за доделување на службено, од таму беше мојот коментар дека навивачите на Романија наседнале на провокацијата.
Три пати после то напишав дека нема шанса Косово да добијат три бода службено.
Автоматски споено мислење:

Прв пат ти реплицирав, а те читам често.
Не е проблем дали имаш право или не, туку делува дека за се си експерт и за се имаш што да кажеш.
Ништо лично. :cool: :P
Како и цел форум експерти така и јас комшија :)

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.307
Дефинитивно ти треба некоја дијагноза. 4 различни ставови кажа во 3 мислења и ниедно не ти е точно.

Ти не ни знаеш уствари дали играле Романија и Косово…

Даде експертиза за утакмица што не е ни сигурна дали воопшто се играла. Кај виде дека судијата свирна крај на нерешен резултат за да ни ги потечеш јајцава дека е така? Ако имаш над 15 години, време ти е да почнеш да земаш лекови за концентрација, фокус, затоа што влагаш у секакви дискусии, а за пола немаш никаква информација. Мењаш мислења како ти текне, и освен што има повеќе мислења на форумов, нема квалитетни дискусии.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Дефинитивно ти треба некоја дијагноза. 4 различни ставови кажа во 3 мислења и ниедно не ти е точно.

Ти не ни знаеш уствари дали играле Романија и Косово…

Даде експертиза за утакмица што не е ни сигурна дали воопшто се играла. Кај виде дека судијата свирна крај на нерешен резултат за да ни ги потечеш јајцава дека е така? Ако имаш над 15 години, време ти е да почнеш да земаш лекови за концентрација, фокус, затоа што влагаш у секакви дискусии, а за пола немаш никаква информација. Мењаш мислења како ти текне, и освен што има повеќе мислења на форумов, нема квалитетни дискусии.
Ај помотај на 2.30 минута

Овде немав дијагноза, ништо ново типично Македонче, кога му треба услуга чиниш после не чиниш.
Screenshot_2024-11-20-17-08-43-253_com.android.chrome.jpg

IMG_20241120_171109.jpg

Screenshot_2024-11-20-17-09-41-383-edit_com.android.chrome.jpg

Завршва мојата НЕквалитетна дискусија со тебе тука, поздрав :backa:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.307
Ај помотај на 2.30 минута

Овде немав дијагноза, ништо ново типично Македонче, кога му треба услуга чиниш после не чиниш.
Прегледај го приврзокот 435889

Прегледај го приврзокот 435890

Прегледај го приврзокот 435891

Завршва мојата НЕквалитетна дискусија со тебе тука, поздрав :backa:
Вадење на скриншоти од пораки кои биле пред година и пол како прво тебе треба да ти биде глупаво, не мене.

Сум имал потреба, сум ти пишал. Ми заврши работа? Не. Дали бев на утакмицата? Да.

Од каде да знам дека за година дена ќе имаш 3 мозочни удари и милијарда бламови за 500 дена?

Ти си бруката овде, не јас.

Друг пат кога влегуваш во дискусија за нешто, прочитај, барем информирај се за најосновни детали, а после смислувај приказни како било.

Тебе да те чита човек, ќе помисли дека Косово не ја признава Србија, а не обратно.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Вадење на скриншоти од пораки кои биле пред година и пол како прво тебе треба да ти биде глупаво, не мене.

Сум имал потреба, сум ти пишал. Ми заврши работа? Не. Дали бев на утакмицата? Да.

Од каде да знам дека за година дена ќе имаш 3 мозочни удари и милијарда бламови за 500 дена?

Ти си бруката овде, не јас.

Друг пат кога влегуваш во дискусија за нешто, прочитај, барем информирај се за најосновни детали, а после смислувај приказни како било.

Тебе да те чита човек, ќе помисли дека Косово не ја признава Србија, а не обратно.
Јас на форумов ги имам истите мислења си години, мене би ми било срам да му пишам на таква особа за било каква услуга, поготово на форум нит ја знам нит ја познавам, ама образ ѓон сте цел форум со чест на исклучоци

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.382
Поени од реакции
4.307
Јас на форумов ги имам истите мислења си години, мене би ми било срам да му пишам на таква особа за било каква услуга, поготово на форум нит ја знам нит ја познавам, ама образ ѓон сте цел форум со чест на исклучоци
Кои мислења со години, секој саат нешто друго ти текнува. Јас можам што сакам да мислам за тебе, врз база на мислењава по темиве. Сум ти пишал за услуга, не си ми завршила работа. Да си жива и здрава

Пак ќе ти пишам за услуга ако ми треба, можеш и ти мене, нема да ми падне круната :) Ако не си таква каква што те мислиме ние тука, немаше толку да те погоди нашиот став, па да вадиш пораки од пред година и пол. Да сум ти пишал денес, ајде де…

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Кои мислења со години, секој саат нешто друго ти текнува. Јас можам што сакам да мислам за тебе, врз база на мислењава по темиве. Сум ти пишал за услуга, не си ми завршила работа. Да си жива и здрава

Пак ќе ти пишам за услуга ако ми треба, можеш и ти мене, нема да ми падне круната :) Ако не си таква каква што те мислиме ние тука, немаше толку да те погоди нашиот став, па да вадиш пораки од пред година и пол. Да сум ти пишал денес, ајде де…
Не ме годи ставот и немам проблем да ми ги побиваш ставовите, ама ти почна со навреди, со дијагнози со не знам ти шо без причина. Од како сум на форумот нека ми најдат админите мислење кај шо прва вреѓам некој член ќе се одјавам од форумот перманентно ама дека ќе му останам должна некому на некои навреди то никад
И ова сметам дека е само кон женските членови поизразено, сто глупости ќе се испишат на форумот и никому ништо, од страна изгледате како некоја педерска секта, ама кога женски член ќе напиши нешто како хиени сите.
Во сите теми ова го имам приметено

Kajgana Shop

На врв Bottom