Грешка сте и ти и УЕФА, Чолизмо кажа дека 1-1 заврши мечот и дека романските навивачи биле глупи што ризикувале казни и суспензии од УЕФА.И официјално УЕФА и додели службена победа на Романија 3:0 за дуелот против Косово.
Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот, после тоа напишав дека ако некој ја добива утакмицата службено тоа треба да е Романија.Грешка сте и ти и УЕФА, Чолизмо кажа дека 1-1 заврши мечот и дека романските навивачи биле глупи што ризикувале казни и суспензии од УЕФА.
Ако немаш појма очигледно е да не даваш мислење и да прочиташ за да се информираш прво ?Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот, после тоа напишав дека ако некој ја добива утакмицата службено тоа треба да е Романија.
Башка муабет е шо нема уште ништо официјално за натпреварот, не знам од кај му е инфото на членот сега баш проверував и вака стои на страната
Прегледај го приврзокот 435882
Во истиот пост го корегирав мислењето откако ги изгледав снимките, плус форум е ова имам слобода какво сакам мислење да напишам, не мора да се зема за меродавно или да се фаќа кусур.Ако немаш појма очигледно е да не даваш мислење и да прочиташ за да се информираш прво ?
Па што коментираш ако не знаеш како се одвивале настаните? Башка јас од тоа што го прочитав на темава нигде не видов некој да напише дека Романија е крива за ова или дека утакмицата завршила нерешено, односно 1-1 според тебе иако беше 0-0. Кујзне што има во таа твоја женска глава, замислени сценарија и само си ги расфрлаш натака навака.Чолизмо првично немаше ни појма како се одвивале настаните туку се базираше на постовите тука на форумот
Прв пат ти реплицирав, а те читам често.Во истиот пост го корегирав мислењето откако ги изгледав снимките, плус форум е ова имам слобода какво сакам мислење да напишам, не мора да се зема за меродавно или да се фаќа кусур.
Еден куп дезинформации и глупости се треската тука па никому ништо
Бијонс имаше напишано дека му ја признале жалбата на Косово за доделување на службено, од таму беше мојот коментар дека навивачите на Романија наседнале на провокацијата.Па што коментираш ако не знаеш како се одвивале настаните? Башка јас од тоа што го прочитав на темава нигде не видов некој да напише дека Романија е крива за ова или дека утакмицата завршила нерешено, односно 1-1 според тебе иако беше 0-0. Кујзне што има во таа твоја женска глава, замислени сценарија и само си ги расфрлаш натака навака.
Како и цел форум експерти така и јас комшијаПрв пат ти реплицирав, а те читам често.
Не е проблем дали имаш право или не, туку делува дека за се си експерт и за се имаш што да кажеш.
Ништо лично.
Ај помотај на 2.30 минутаДефинитивно ти треба некоја дијагноза. 4 различни ставови кажа во 3 мислења и ниедно не ти е точно.
Ти не ни знаеш уствари дали играле Романија и Косово…
Даде експертиза за утакмица што не е ни сигурна дали воопшто се играла. Кај виде дека судијата свирна крај на нерешен резултат за да ни ги потечеш јајцава дека е така? Ако имаш над 15 години, време ти е да почнеш да земаш лекови за концентрација, фокус, затоа што влагаш у секакви дискусии, а за пола немаш никаква информација. Мењаш мислења како ти текне, и освен што има повеќе мислења на форумов, нема квалитетни дискусии.
Вадење на скриншоти од пораки кои биле пред година и пол како прво тебе треба да ти биде глупаво, не мене.Ај помотај на 2.30 минута
Rezumat: România - Kosovo, Liga Națiunilor (meci abandonat la 0-0)
Abonează-te la canalul nostru: http://bit.ly/3awF8dV Site: https://www.frf.ro/Magazin online: https://magazin.frf.ro/Instagram: https://www.instagram.com...youtu.be
Овде немав дијагноза, ништо ново типично Македонче, кога му треба услуга чиниш после не чиниш.
Прегледај го приврзокот 435889
Прегледај го приврзокот 435890
Прегледај го приврзокот 435891
Завршва мојата НЕквалитетна дискусија со тебе тука, поздрав
Јас на форумов ги имам истите мислења си години, мене би ми било срам да му пишам на таква особа за било каква услуга, поготово на форум нит ја знам нит ја познавам, ама образ ѓон сте цел форум со чест на исклучоциВадење на скриншоти од пораки кои биле пред година и пол како прво тебе треба да ти биде глупаво, не мене.
Сум имал потреба, сум ти пишал. Ми заврши работа? Не. Дали бев на утакмицата? Да.
Од каде да знам дека за година дена ќе имаш 3 мозочни удари и милијарда бламови за 500 дена?
Ти си бруката овде, не јас.
Друг пат кога влегуваш во дискусија за нешто, прочитај, барем информирај се за најосновни детали, а после смислувај приказни како било.
Тебе да те чита човек, ќе помисли дека Косово не ја признава Србија, а не обратно.
Кои мислења со години, секој саат нешто друго ти текнува. Јас можам што сакам да мислам за тебе, врз база на мислењава по темиве. Сум ти пишал за услуга, не си ми завршила работа. Да си жива и здраваЈас на форумов ги имам истите мислења си години, мене би ми било срам да му пишам на таква особа за било каква услуга, поготово на форум нит ја знам нит ја познавам, ама образ ѓон сте цел форум со чест на исклучоци
Не ме годи ставот и немам проблем да ми ги побиваш ставовите, ама ти почна со навреди, со дијагнози со не знам ти шо без причина. Од како сум на форумот нека ми најдат админите мислење кај шо прва вреѓам некој член ќе се одјавам од форумот перманентно ама дека ќе му останам должна некому на некои навреди то никадКои мислења со години, секој саат нешто друго ти текнува. Јас можам што сакам да мислам за тебе, врз база на мислењава по темиве. Сум ти пишал за услуга, не си ми завршила работа. Да си жива и здрава
Пак ќе ти пишам за услуга ако ми треба, можеш и ти мене, нема да ми падне круната Ако не си таква каква што те мислиме ние тука, немаше толку да те погоди нашиот став, па да вадиш пораки од пред година и пол. Да сум ти пишал денес, ајде де…