UEFA EURO 2020 - Панини албум со сликички

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Што е ова бе нигде нема сликици за купување. Свртев пола град сегде распродадено. Кажете некое место само да не е Ѓорче или Драчево.

Пуштете пари на сметка ќе ви купам и пуштам по карго.

На кој идиот му текна да ги слика нашиве во бели дресови ??? Ептен грдо изгледаат , башка шо нема логика да носат бели. Се знај или црвени се или жолти . Баш ова беливе дресови ме премислија да не го собирам албумот , и плус слушам многу лош квалитет на хартија имал .

Луѓе што пари се пакетчинава во Македонија?

Наместо да шетате по трафики, најубаво до Центар во таа продавницата "Свет" ќе појдете и ќе си купите. Они се изгледа и дистрибутерите на албумов, па сигурно имаат залихи во секое време.

Наместо да шетате по трафики, најубаво до Центар во таа продавницата "Свет" ќе појдете и ќе си купите. Они се изгледа и дистрибутерите на албумов, па сигурно имаат залихи во секое време.
Немаат залиха.

Не бев таму, ама во една од тие 30 трафики каде бев ми рекоа дека дистрибутерот е без залиха.

Покрај М1, има и во Жито маркетиве, само сабајле да фатиш треба ваљда.

Немаат залиха.
Ко ЈП Улици и Патишта работава, никад не знаат дека сол треба навреме да си купат. И овие ко виделе дека ко алва им се троши, не знаеле да допунат резерви. :D

Македонска работа.

Секако, пошто тие од Панини не знаат да работат во Фотошоп и да им сменат дрес, племе им е.ем профитерско

The perfect name doesn't exi...

1617815528619.png
Автоматски споено мислење:

Ja postuem moju mamu ali je..

1617815688047.png

ist sprsko-hrvatski profesor imav so zaev

По вчерашната размена со @ob1 , @grande-juve , @Anon и уште еден дечко кој не знаеме кој е на форумов :P + уште 25 кесички од кои само 38 сликички немав, ми фалат дури 152 сликички :( .

Еве што ми фали (зелените ќе ми ги донесат):
Screenshot_20210408-072138_Sheets.jpg

Искинавме вчера, 5 души се собравме, 2 албуми пополнивме xD
Малку реума ме фати од времето ама нема везе.

А да, и за малку ќе заборавев, голема благодарност до господин модератор @Zlatikevichius за организацијата и местото на збирање да не биде подалеку од 100м од мојот дом.
ВИЕ, господине @Zlatikevichius сте цар!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom