UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.885
Поени од реакции
19.226
Така е, мисли си секоја утакмица ќе е ПСЖ....
Ти кажав само дека црвениот ја уништи скроз утакмицата, ионака Атлетико играше затворено сега уште толку, и потполна доминација, вака колку толку имаа шанса
Автоматски споено мислење:

Прокључао је Метрополитано, падна стадионот

Атлетико карактер покажување со играч помалку алалл, како и да заврши овој натпревар наклон до под за ова

Така е, мисли си секоја утакмица ќе е ПСЖ....
А ?

Последно уредено:
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778
Ау какви пресврти вечерва.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.628
Поени од реакции
14.128
Бенфика:Барса за тие што не ја гледавте - обавезно гледајте ако сакате да видите како би изгледало кога Гај Ричи би режирал фудбалска утакмица.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.287
Поени од реакции
4.217
Бенфика - Барса луда утакмица.
2 пати по 2 разлика води Бенфика, Барса изедначува на 4-4, во продолжение од 4 минути Ди Марија искача сам со голмам -промашува. Фаул за Бенфика и центаршут, поминува продолжението гужва у 16, се избива топкаа и Рафиња у контра дава гол за 4-5 :pos: :roker: :vozbud:

Немаше судиски грешки освен вториот пенал на Барса беше дискутабилен.
А головите, кој од кој поголема грешка.
Дефинитивно прејака утаакмица.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.193
Поени од реакции
25.364
Бенфика:Барса за тие што не ја гледавте - обавезно гледајте ако сакате да видите како би изгледало кога Гај Ричи би режирал фудбалска утакмица.
Нема што да ја гледаме, ни ја прераскажа @NeymarJunior :ROFLMAO:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.885
Поени од реакции
19.226
Дека викавте на мулти пренос да се гледаат вечерните натпревари, толку разбирате :D
Трилер завршница имаше и во Мадрид, Леверкузен доминација првите 20 минути, капак Бариос прави глуп старт и добива црвен картон, примаат Атлетико гол пред крај на првото, во второ полувреме излегуваат како Симеоне да им се заканил со калашников дека нема да излезат живи од стадион ако не ја свртат.
Израмнува Атлетико и потоа следи тотална доминација од Атлетико, па црвен за Леверкузен и се знај гол во 89 минута од Алварез
Дали мирно спаваш Гвардиола ???
Сам на грб ја сврти утакмицата

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.832
Поени од реакции
11.958
Значи Мота е вонбрачно дете на Алегри и Симеоне и со потенцијал за најтерористички фудбал? :ROFLMAO:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.132
briz i juve treba da se izbrkani od LS za ova denes, i uz put so kloci i boksovi da gi tepaat, u prvo pol ona xg-to se borese za zivot samoto so sebe, dodavaa treta decimala za da go pokazat.

Kajgana Shop

На врв Bottom