UEFA Champions League - Season 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Ти барем го следиш Арсенал. Секогаш некој рандом лик ја држи топката во раце, се дур не дојде време за изведување, демек да не го провоцира голманот или некој друг, и потоа му ја даваат топката на Сака или на изведувачот aко Сака не е терен. Не знам за какво повлекување збориш, Одегард не е прв пеналџија.
Се исп.чка Одегард, нема оправдување за она

Дневна доза Филе.
Screenshot_2025-04-21-10-41-58-321-edit_com.facebook.katana.jpg
Значи да не се замарате да гледате, Барса е финалист во ЛШ.
Screenshot_2025-04-21-10-42-52-870-edit_com.facebook.katana.jpg
Барса нема притисок дека може да останат со 0 титули, не е возможно тоа.
Screenshot_2025-04-21-10-43-13-845-edit_com.facebook.katana.jpg
На Барса никако не и гори под нозе, без разлика што за малце ќе кикснеа со Селта.

Дневна доза Филе.
Прегледај го приврзокот 449368
Значи да не се замарате да гледате, Барса е финалист во ЛШ.
Прегледај го приврзокот 449369
Барса нема притисок дека може да останат со 0 титули, не е возможно тоа.
Прегледај го приврзокот 449370
На Барса никако не и гори под нозе, без разлика што за малце ќе кикснеа со Селта.
Kопиљ одвратен..
Кај го најде Сасуоло во серија А ?

Како прво Интер наместо со Џенова и Саусоло ќе игра со Верона и Лацио..не знам човекот дали е саркастичен или сериозен но во време каде што можиш за една секунда да провериш основни информации да пишуваш неточни податоци и тоа да се смета човекот за новинар според мене е аматеризам.

Второ мудро човекот го избегна дуелот на Барселона со Реал Мадрид во финалето на купот во истиот ден кога Интер ќе игра со Рома дома...

Можеби Барселона ќе победат но сигурен сум дека ќе е исто така исцрпувачка ако не и потешка утакмица за Барселона тој натпревар отколку Интер против Рома, знаејќи дека Реал Мадрид каков таков е тежок противник и Барселона мора да даде 100% на натпреварот со целосно првиот тим без никакви калкулации доколку сака да ги победат, и плус има секогаш веројатност за продолжение и дополнителни 30 минути бркање по теренот....и да напомените плус дека Левадновски му се исповреди на Барселона и нема да игра на двата натпревари.

Како и да е ќе биди интересно и веројатно ќе помини тој што е посвеж на теренот.

Според мене Барселона се поспремни физички и со тоа што се помлади се и поиздржливи..но многу ќе зависи дуелот со Реал Мадрид во купот четири дена пред првиот натпревар со Интер.

Kопиљ одвратен..
Кај го најде Сасуоло во серија А ?
Па тргнал коментари многу битниот, да не се објаснува пред обично пучанство. Што ќе каже кажано е демек.

Дебелиот не може да ја прежали 2010 зашто он им ја водеше емисијата на Канал 5 за ЛШ, дека они пренесуваа тој период, финалето се играше на Бернабе, знаеме какви беа односите тој период и периодот што следеше Каталонија вс Шпанија и Мадрид, и тоа беше уникатна прилика за ова дебело крме да сведочи на историја, свесен беше дека ваква прилика да се поклопи, барса да е супер јака и финале да има у Мадрид, реално ретко се дешава.

И му се деси тотален крах во полуфиналето тогаш и он мораше со таа мрсна запотена фаца да грофта како разјарено гуде на ТВ после утакмица и да се срами, дур Мурџо кој тогаш он го нарекуваше преведувач и ништо друго, џогираше сред кампот и славеше како стока.

Реално ментално тогаш Филе се растрои и до ден денес има симптоми на PTSD, и ништо чудно затоа и да се преселил во Малта за да си го најде сопствениот мир а истовремено да го загорчи истиот на тоа симпатично островче до тој момент. Замисли живееш на Малта, си викаш на кроток и милозвучен малтешки уффф ауууффф колку е убав животот што според гугл транслејт вака изгледа'' oouuuuuf auuufffff kemm hi sabiħa din il-ħajja '', и се будиш едно сабајле и го гледаш Филе со слечена мајца и висната сисара у комшии ти праи вака така муабет на искривен малтешки, звучи ко орка со даунов синдром, одма те знае све знае за малта поише од тебе самиот иако си студирал историја и си бил првенец на генерација, дур си ја драпа виснатата сисара и се смее со жутиот закоравен зубац. Пуу у пизду материну.

Искрено не ни иам нешто против Барса искрен да бидам, ама ваквите навивачи ауууфф колку може да ти искриват слика за еден клуб, реално Барса имаа многу бендвагонери и позери ради Меси што почнаа да навиваат за нив ради него, и дебелиов е уствари бендвагонер, на времето беше навивач на Лацио, а врска си немаат од спортов, или се ментално заболени ко ќелавава стока. Ако воопшто и има нешто добро од заминувањето на Меси од Барселона, тоа е што клубот ги загуби ваквиве искривеновци, ама од кацестиов тешко да се ослободат, тотално го приватизираше навивањето за Барса и мисли дека го измислил истото во Македонија.

Интер иначе се непредвидлива екипа, им гори под нозе за ова е само во право ама у таква ситуација има тимови што се најопасни во глобала, а и на Барса лесно можеше после викендов да им гори бајаги, а и последно коло патуваат во Билбао, не е ова ни за нив као прошетка низ парк лесно, еден кикс, една посериозна повреда на битен играч и многу работи може да се сменат наеднаш, така е и со Интер. Барса претпоставувам дека се фаворити, ама во моментов не би рекол големи, а и секако тоа ништо не значи, нешто налик на Баерн со Интер.

Интер е фаворит против Барса. Тешко и е на Барса против организирани одбрани. Поише шанси би имала против Псж да речеме, екипи што играат отворен фудбал. Вака ќе кружат само, а без Левандовски уште потешко, он барем некако со глава може ќе беше опасен.
Додуша на реваншот ако има продолженија, а Инзаги го извади Бастони стандардно 75+ минута, тогаш Интер може да прими гол.

Интер е фаворит против Барса. Тешко и е на Барса против организирани одбрани. Поише шанси би имала против Псж да речеме, екипи што играат отворен фудбал. Вака ќе кружат само, а без Левандовски уште потешко, он барем некако со глава може ќе беше опасен.
Додуша на реваншот ако има продолженија, а Инзаги го извади Бастони стандардно 75+ минута, тогаш Интер може да прими гол.
Јесте е непредвидлив двомечот од повеќе аспекти и полуфинале е ама како е Интер фаворит против оваа Барселона не можам да сфатам.
Ретко која екипа можи оној висок пресинг да го издржи а да не прими гол.
Буквално ни три гола предност не ти се сигурни против оваа Барселона.
Мене ако ме прашаш јас сум за Интер да оди финале ама реалноста е дека Интер моментално не е никаков фаворит тука.

Плус тренерите, Флик е светлосни години пред пичката Инзаги кој е прдло, ќе добие Бастони жолт уште на полувреме ќе го извади од шо е путе.

Како и да е интересни две полуфиналиња.

Јесте е непредвидлив двомечот од повеќе аспекти и полуфинале е ама како е Интер фаворит против оваа Барселона не можам да сфатам.
Мене ако ме прашаш јас сум за Интер да оди финале ама реалноста е дека Интер моментално не е никаков фаворит тука.

Плус тренерите, Флик е светлосни години пред пичката Инзаги кој е прдло, ќе добие Бастони жолт уште на полувреме ќе го извади од шо е путе.

Со таа поставеност на Барса позади и неуспешни офсајд замки, Интер многу лесно ќе стигне напред.

Баш со висок пресинг ќе го јадат, ние имаме повеќе проблем со цврсти екипи, колку понапред игра противникот толку подобро. И Баерн ги прими головите во Минхен по висок пресинг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom