UEFA Champions League - Season 2024/25

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
E

enzo8

Гостин
А коа замарате со некој пластики од женишта тогаш ако
Ензо знам дека е Четврток и се буниш ама ја згреши темата несреќо една, ајде гитла

Pa nie zamarame za zheni vo tema za zheni i tema vo koja pishuvame koi sakame da gi ebeme, ti zamaras so slika od gol fudbaler vo tema za fudbal, ti si taa vo pogresna tema.
Idi kaj toa maz ti, te tresat hormonite ako ne ke ti go viknam sladoledot samo on e tolku lud i zagoren da te otrese kako suva sliva, bar raat da sme.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Pa nie zamarame za zheni vo tema za zheni i tema vo koja pishuvame koi sakame da gi ebeme, ti zamaras so slika od gol fudbaler vo tema za fudbal, ti si taa vo pogresna tema.
Idi kaj toa maz ti, te tresat hormonite ako ne ke ti go viknam sladoledot samo on e tolku lud i zagoren da te otrese kako suva sliva, bar raat da sme.
Неее, немате постирано тука жени, ич ...
Или тебе окото ти трза само на мажи или во некоја пештера беше досега
Инаку јас постирав фудбалер кој го даде победничкиот гол 90 минута, не постирав манекен па шо се буниш :toe:

E

enzo8

Гостин
Неее, немате постирано тука жени, ич ...
Или тебе окото ти трза само на мажи или во некоја пештера беше досега
Инаку јас постирав фудбалер кој го даде победничкиот гол 90 минута, не постирав манекен па шо се буниш :toe:
Ne se pravi na Tosho sega, ti go kazav lekot, mazh ti ili sladoledot, biraj.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Чоли, се губиш во контекст. Тука водителки се постирале незнам што се трескаш.

Постираш полу гол маж во тема каде што пишуваат 99.9 мужи а сликата ти нема врска. Комотно можеше да ставиш од утакмицата некоја фотка што сигурно имаш 100 и кусур слики.

Знаејќи те тебе и твојот избор очигледно фоткава ти е од некој фолдер кај што чуваш слики за еротска сатисфакција.
Се кладам у 500 еура дека на сликава си ја имаш толку истриено што сите влакна доле ги имаш изгорено.

На Сладоледот таа помисла може му предизкикува ерекција ама Чоли на нас останатите не баш.(n)

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Ne se pravi na Tosho sega, ti go kazav lekot, mazh ti ili sladoledot, biraj.
Еве зборав со маж ми, вика дури е расположен за тресење да му пуштиш навака шо имаш женско по дома да ти истреси, кога веќе ти си зафатен по форуми.
Автоматски споено мислење:

Чоли, се губиш во контекст. Тука водителки се постирале незнам што се трескаш.

Постираш полу гол маж во тема каде што пишуваат 99.9 мужи а сликата ти нема врска. Комотно можеше да ставиш од утакмицата некоја фотка што сигурно имаш 100 и кусур слики.

Знаејќи те тебе и твојот избор очигледно фоткава ти е од некој фолдер кај што чуваш слики за еротска сатисфакција.
Се кладам у 500 еура дека на сликава си ја имаш толку истриено што сите влакна доле ги имаш изгорено.

На Сладоледот таа помисла може му предизкикува ерекција ама Чоли на нас останатите не баш.(n)
Значи водителки да се постираат во контекст е ама ПОЛУголи фудбалери не е
Абе да ве еби Винициус да ве еби двата :ROFLMAO:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Водителките се во склоп на ЛШ емисиите, не гледам тука закон да се крши. Сликата ти беше чист bait од random тренинг сесија не видов никаква поврзаност со ЛШ затоа ти се фаќаат замерки.

Признај си дека си ја усра шансата за одјава и иди легни си радувај се на 3те бода. Жити нас, ако не поштуваш.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.448
Поени од реакции
18.706
Водителките се во склоп на ЛШ емисиите, не гледам тука закон да се крши. Сликата ти беше чист bait од тренинг сесија не видов никаква поврзаност со ЛШ затоа ти се фаќаат замерки.

Признај си дека си ја усра шансата за одјава и иди легни си радувај се на 3те бода. Жити нас, ако не поштуваш.
Леле леле какви плачки за сликата, одсега на секоја победа по една таква слика ќе постирам

Ќе ти речев и ти радувај се на трите бода ко тоа Монако ПРррррЦ :sekc:
Еве се одјавувам успешно

20240920_004143.jpg

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
@Sladoledzija brate moras za timot da odrabotis, alarmantna e situacijava.
Немој бе, немој. Шо и да речи, напрај, проба се е обратно. Од него ништо не барај, никогаш освен бан од некој модератор/админ или господ Бог. Друго чаре нема.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.679
Леле леле какви плачки за сликата, одсега на секоја победа по една таква слика ќе постирам

Ќе ти речев и ти радувај се на трите бода ко тоа Монако ПРррррЦ :sekc:
Еве се одјавувам успешно

Прегледај го приврзокот 429760
Овај чамугава има 18 години, проблем е што ги наполнил пред 20 години.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078

Kajgana Shop

На врв Bottom