Pa nie zamarame za zheni vo tema za zheni i tema vo koja pishuvame koi sakame da gi ebeme, ti zamaras so slika od gol fudbaler vo tema za fudbal, ti si taa vo pogresna tema.А коа замарате со некој пластики од женишта тогаш ако
Ензо знам дека е Четврток и се буниш ама ја згреши темата несреќо една, ајде гитла
Неее, немате постирано тука жени, ич ...Pa nie zamarame za zheni vo tema za zheni i tema vo koja pishuvame koi sakame da gi ebeme, ti zamaras so slika od gol fudbaler vo tema za fudbal, ti si taa vo pogresna tema.
Idi kaj toa maz ti, te tresat hormonite ako ne ke ti go viknam sladoledot samo on e tolku lud i zagoren da te otrese kako suva sliva, bar raat da sme.
Ne se pravi na Tosho sega, ti go kazav lekot, mazh ti ili sladoledot, biraj.Неее, немате постирано тука жени, ич ...
Или тебе окото ти трза само на мажи или во некоја пештера беше досега
Инаку јас постирав фудбалер кој го даде победничкиот гол 90 минута, не постирав манекен па шо се буниш
Еве зборав со маж ми, вика дури е расположен за тресење да му пуштиш навака шо имаш женско по дома да ти истреси, кога веќе ти си зафатен по форуми.Ne se pravi na Tosho sega, ti go kazav lekot, mazh ti ili sladoledot, biraj.
Значи водителки да се постираат во контекст е ама ПОЛУголи фудбалери не еЧоли, се губиш во контекст. Тука водителки се постирале незнам што се трескаш.
Постираш полу гол маж во тема каде што пишуваат 99.9 мужи а сликата ти нема врска. Комотно можеше да ставиш од утакмицата некоја фотка што сигурно имаш 100 и кусур слики.
Знаејќи те тебе и твојот избор очигледно фоткава ти е од некој фолдер кај што чуваш слики за еротска сатисфакција.
Се кладам у 500 еура дека на сликава си ја имаш толку истриено што сите влакна доле ги имаш изгорено.
На Сладоледот таа помисла може му предизкикува ерекција ама Чоли на нас останатите не баш.
Леле леле какви плачки за сликата, одсега на секоја победа по една таква слика ќе постирамВодителките се во склоп на ЛШ емисиите, не гледам тука закон да се крши. Сликата ти беше чист bait од тренинг сесија не видов никаква поврзаност со ЛШ затоа ти се фаќаат замерки.
Признај си дека си ја усра шансата за одјава и иди легни си радувај се на 3те бода. Жити нас, ако не поштуваш.
Немој бе, немој. Шо и да речи, напрај, проба се е обратно. Од него ништо не барај, никогаш освен бан од некој модератор/админ или господ Бог. Друго чаре нема.@Sladoledzija brate moras za timot da odrabotis, alarmantna e situacijava.
Друго чаре нема.
Овај чамугава има 18 години, проблем е што ги наполнил пред 20 години.Леле леле какви плачки за сликата, одсега на секоја победа по една таква слика ќе постирам
Ќе ти речев и ти радувај се на трите бода ко тоа Монако ПРррррЦ
Еве се одјавувам успешно
Прегледај го приврзокот 429760
Забораваш дека ти беше stefi love cfc, да не ја згреши темата ти?А коа замарате со некој пластики од женишта тогаш ако
Ензо знам дека е Четврток и се буниш ама ја згреши темата несреќо една, ајде гитла
Ja sum sloboden koga saka@Sladoledzija brate moras za timot da odrabotis, alarmantna e situacijava.