- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.733
- Поени од реакции
- 42.323
И златна топка за Меси обавезно.
Извор. АЛ Араби.
И што е разликата од ова и Супер Лигата што сакаа да ја креираат ?
Уефа ќе ги собира парите и ќе има испаѓање а не загарантитани места.И што е разликата од ова и Супер Лигата што сакаа да ја креираат ?
Арабски клубови (поради гласините затоа Чеверин и се откажа од СЛ оти баш овие му биле спонзори за да биде против).И што е разликата од ова и Супер Лигата што сакаа да ја креираат ?
Со парите вклучени во игра од Арабските клубови се ќе се подмачка.Извор. АЛ Араби.
Нема да се случи ова, ПЛ клубовите Баерн и Борусија одма би истапиле.
Да те поправам :Уефа ќе ги собира парите и ќе има испаѓање а не загарантитани места.
Хеј најмалку ме интересира кај кој ќе одат парите, многу побитно ми е да има систем на испаѓање.Да те поправам :
Уефа ќе ги собира парите и ќе има испаѓање а не загарантитани места.
Не, најголем проблем беше дека парите одеа директно во клубовите од тв права, посетеност и се. Немаше процент за УЕФА која и реално и вака и така не прај ништо . На крај и тпа се договорија за да Чеферин откажи во 5 без 15Најголем проблем со супер лигата беше тоа што нема да има испаѓање, загарантирани места. Да го немаше тоа сигурно поминуваше. Ама Ањели и Перез се преценија малце и решија да изиграват богови.
Кога им ја поништија пробаат да менуваат некои работи, првичната идеја им беше елитна лига у која ќе играат најдобрите клубови од Европа.Испаѓање од дивизија имаше.
Те разбирам. Нив ги интересираат парите. Кур ги боли кој ќе учествуда, дали ќе учествува и дали ќе има испаѓање.Хеј најмалку ме интересира кај кој ќе одат парите, многу побитно ми е да има систем на испаѓање.
Абе Чеферин ќе лета ко партал, небитен е ко лански снег. Со новиов формат за ЛШ кој ќе трае макс. 2 сезони си го ископа гробот.Арабски клубови (поради гласините затоа Чеверин и се откажа од СЛ оти баш овие му биле спонзори за да биде против).
Со парите вклучени во игра од Арабските клубови се ќе се подмачка.
Ќе видиме, можи пуштст водичка ама ова 3 пат во месец дена...Абе Чеферин ќе лета ко партал, небитен е ко лански снег. Со новиов формат за ЛШ кој ќе трае макс. 2 сезони си го ископа гробот.
Прво веста е лажна. Второ нема што да дискутираме понатака.
Ќе има тоа Фифа светски куп од 2025 на лето од сите континенти каде арапите ќе играат против Сити/Реал. Они си ја остварија целта да организираат Светско. Ниту имаат намера да играат ЛШ ниту пак е изводливо.
Сите ќе почнете сеоски фудбал да гледате поради умрениве од уефа.Ќе видиме, можи пуштст водичка ама ова 3 пат во месец дена...
Јас мислам целта им е да влеза и во ЛШ и да го преселат кај нив и никој нема да ги застани..