UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јуни 2018
Мислења
130
Поени од реакции
282
Ги заеба желбата на Сане да даде гол против бившиот клуб. Во 48 место пас доле до Гнабри он шутира, после глупакот му се реваншира и себичеше и тој. Мусиала да беше попаметен ке дадеше гол за 0-1. Мане колку и да е вон форма мора да стартува на ваков натпревар. Штоперот со број 2 не вреди да се коментира. Можеше натпревот многу лесно да отиде во друг правец али повише среќа за Тухел догодина.
Тотално у право во вакви утакмици моментумот е најбитен. Мусиала имаше чист гол, Голот на Родри од никаде и Сане што утна. Упамекано грешката епа толку е после тоа веќе немаше што да бараат. Пеп ги прочита Баерн не дека е многу тешко да ги прочиташ немаат никаква присутност во 16тник само ги спушти играчите подоле и толку беше. Баерн се мачеше со Фрајбург не пасо Сити во таква ситуација. Нема на кого ни да пробаат да нафрлат. Утнаа сезона со носењето на Мане наместо на прав напаѓач. Сеа ќе фрлаат 100 мил летоска за напаѓач

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Сето ова манифестирање сила на Пеп и Сити, за да во мај, овој господин им ги намокри очите уште еднаш.
Секако, со гол во последни секунди од корнер.

francesco-acerbi-fifa-15-fifa-16-u-s-sassuolo-calcio-fifa-14-world-cup-players.jpg

C

confusion

Гостин
Баерн јакиот со господинот Мусиала како најдобар играч во светот на негова позиција. Кур скршија. :pos:
Реков јас дека ако Пеп не се глупира со постави и експерименти ќе ги одерат живи, страшен колектив се, неверувам ни Арсенал да ја освојат ПЛ, у страшна форма влегоа Сити и со секоја утакмица се подобри се.

Од друга страна, не ми се верува дека никој не ме цитирал за бламот со предвидување дека БеМфика лесно ќе си пројде со Интер како една од најмижави екипи после Челзи у оваа фаза. Ау каков блам, затоа ќе си останете фармерско клубче у фармерска лига, каков несериозен клуб. Ај што ништо не изиграа, па уште и нозете им се врзаа против Интер на моќниот гоосподин Инзаги. Страшно.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Утепанкано.

Фала Жоао за придноесот и пеналот, 45-те милиони нема да бидат заборавени.

Стаорецот е махер за купови али за жал за нас Интерашите, махер е за утепаните купови.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Бехехехехенфика што ќе тепале 5 разлика според Јанкоф Луизао.
Смеј се, викај ме како сакаш, ме заболе искрено. Два три шута повеќе имале еј(во рамки) и одма во небо се дигаат, па и она ќумбено гол даде од пенал ЕДВАЈ, Влаходимос ја прочита страната и одма шшшш ајде Black Lives Matter , нема полош играч во светот од него, едвај чекам на лето кога ќе се врати во Челси да плаче, на сите портали ќе биде.. го вратија во Интер на позајмица, за да ја преседи 85% сезоната на клупа и да дели пешкири на Хакан.Не го гледав мечот и нема да зборам за играта, но според статистика блиску биле Бенфика.Има реванш, има втор меч, со тој фудбал што го играа цела сезона, ако го играат пак би им дал шанса и на Меаца, а ако играат ко со Порто минатата недела ќе изгубат уште повише од 2 гола во Италија.
Да не ме сфатите погрешно за Лукаку, он знае да изигра и да е многу ефективен во нападот и тоа го има докажано 100 пати, ама има прелош однос и плус знае да се исклучи у сред меч и да не игра фудбал воопшто.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Pocna za utakmicata 2 zbora i za hajpot nesfatliv prema Benfika na koi im se davase 1.15 koeficient za prolaz dalje, 90% za lukaka prais muabet nichim izazvan sto bukvalno site go znaeme konkretno za sezonava, chemu bunilo sea.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Интер поштено си победи и заслужено. Бенфика ништо посебно не покажа. Е сеа проблем за Интер ќе биде ако помине ќе имаат екстра утакмици во Лига и не се способни да одржат Серија А=ЛШ ритам. Може тоа играње во полуфинале да го платат со завршување надвор од топ 4 во Серија А. Истово и за Милан важи доколку ги помине Наполи. Некој скапо ќе го плати пролазот во 1/2 финале само кој оставнува да видиме, мада како и да е кој и да пројде во финале ќе биде аутсајдер против Сити најверојатно. Мада 1 утакмица е се може да се случи.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.178
Поени од реакции
747
Moze da piseme kolku sakame , no Inter ima najmnogu sanci za finale ova sezona od site 3 italijanski ekipi , sega protivnicite od druga strana se ekstremni teski , no finale e se moze da se sluci .
90 posto se vo polufinale , nema zanci Benfika da ja vrati

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
9.816
Интер поштено си победи и заслужено. Бенфика ништо посебно не покажа. Е сеа проблем за Интер ќе биде ако помине ќе имаат екстра утакмици во Лига и не се способни да одржат Серија А=ЛШ ритам. Може тоа играње во полуфинале да го платат со завршување надвор од топ 4 во Серија А. Истово и за Милан важи доколку ги помине Наполи. Некој скапо ќе го плати пролазот во 1/2 финале само кој оставнува да видиме, мада како и да е кој и да пројде во финале ќе биде аутсајдер против Сити најверојатно. Мада 1 утакмица е се може да се случи.
Реално, формата у Серие А нема апсолутно никаква врска со утакмициве во ЛШ. Мене ако ме прашуваш, може и boost на моралот на играчите да направи пласман во полуфинале, не па финале. Нека изгинат, за тоа се платени :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.454
Е сеа проблем за Интер ќе биде ако помине ќе имаат екстра утакмици во Лига и не се способни да одржат Серија А=ЛШ ритам.
Во ритам сме ние во Серие А уште од февруари, што ни фали? :D

Не ми е сеедно ама очигледно е дека општо куроболие ги има зафатено моите за серие а. Ајде поминете го Наполи, ќе биде покољ да гледаме Миланско дерби во полуфинале 20 години после предходното.

1681316721253.jpeg

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.542
Поени од реакции
22.208
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop