Не знам дали изјавава е извадена од контекст, али како можеш да изјавиш вакво нешто?
Јасно ми е дека нема ни цела недела како е ангажиран Лампард, ама по ова ми делува дека Челзи воопшто не направиле анализа на Реал пред дуелов.
Баце што ти смета толку експертско мислење?Аха, епа ај тогаш уште сега нека им ја дадат титулата на Сити и да се прекине такмичењево.....мислам нема поента еве кајгана експертите викаат дека тоа е, нема смисла да продужи.
Не ми смета бе, тука у нашата земја секој втор е експерт.Баце што ти смета толку експертско мислење?
Има време, ќе станете и вие експерти еден ден.
Како би знаел, шефот гледај што изјавува. Не се за џабе главна заебанција на годината.Не знам дали изјавава е извадена од контекст, али како можеш да изјавиш вакво нешто?
Јасно ми е дека нема ни цела недела како е ангажиран Лампард, ама по ова ми делува дека Челзи воопшто не направиле анализа на Реал пред дуелов.
Левово маде би го дал да брани за нас. Страшен голман имате.А и ако му каже некој дека Мајк е моментално најдобар голман у свет ќе падне у несвест