UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.181
Поени од реакции
25.342
Не знам дали изјавава е извадена од контекст, али како можеш да изјавиш вакво нешто?

Јасно ми е дека нема ни цела недела како е ангажиран Лампард, ама по ова ми делува дека Челзи воопшто не направиле анализа на Реал пред дуелов.

C

confusion

Гостин
Ne znam zosto te cudi..bukvalno cela sezona nemame ni koncept na igra, ni ideja, koj kako stigne ne shlaka. Mene ova voopsto ne me cudi.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам дали изјавава е извадена од контекст, али како можеш да изјавиш вакво нешто?

Јасно ми е дека нема ни цела недела како е ангажиран Лампард, ама по ова ми делува дека Челзи воопшто не направиле анализа на Реал пред дуелов.

Извадена целосно. Има видео од вистинската изјава на Лампард после мечот.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Аха, епа ај тогаш уште сега нека им ја дадат титулата на Сити и да се прекине такмичењево.....мислам нема поента еве кајгана експертите викаат дека тоа е, нема смисла да продужи.
Баце што ти смета толку експертско мислење?
Има време, ќе станете и вие експерти еден ден.

Член од
21 март 2023
Мислења
166
Поени од реакции
369

Како би знаел, шефот гледај што изјавува. Не се за џабе главна заебанција на годината.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
А и ако му каже некој дека Мајк е моментално најдобар голман у свет ќе падне у несвест :icon_lol:
Левово маде би го дал да брани за нас. Страшен голман имате.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.966
Поени од реакции
6.839
Затоа никој никогаш не ги сакал освен Наполитанците....гнаса од тим, навивачи, се.....

Цел живот жртви....слична ситуација имаме и во "нашата северна од јужна страна" земја :icon_lol:

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.779
Поени од реакции
9.706
абе и ние што гледаме фудбал сме за ебење, бојкотирај таму да банкротираат се да им ебам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Ама стварно не ми е јасно за што се бунат Наполи? Ако некој беше оштетен од судијата тоа беше Милан.
Колку тепаја требаше уште у прво оној миџетон Лоботка да лапа картони

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
1681474808772.png

Добро кинење на Милан - Наполи, транспранетов е упатен до навивачите на Наполи и има има гугл адреса, и ако ги пишеш бројкиве и адресата на гугл ја добиваш адресата на компанија стационирана во Неапол која произведува продукти за хигиена.

За тие што не се упатени, една година у минатото им протестираа комуналните претрпијатија и Неапол беше нешто налик на една енормна депонија, и од тогаш редовна пракса им е на навивачите од другиве тимови да ги ребраат дека едноставно смрдат, за што у Италија и се менуваа закони за да се санкционираат клубовите чии навивачи вака дискриминаторски се понашаат.

Памтам еднаш навивачите на Аталанта собраа доста ѓубре од градот и го ставиле цел куп пред влезот на гостинската трибина кога гостуваа Наполи, со импровизирани патокази со све за да им посочат на гостите каде треба да се движат односно да го следат ѓубрето. :ROFLMAO:

И така.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тежок сељачизам од транспарент.

Навивачи од северот на Италија, најбогатиот дел на земјата, од повластена позиција цел живот, се подјебаваат со навивачи од југот на земјата, најсиромашниот убедливо дел. Систематски со години уништуван и запоставен.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.735
Поени од реакции
5.662
Ајде бе ќе ги жалиме сега. Тони пари се фрлени за нив и пак не можат да се опраат, пак криминал, проституција, нарко трговија, за друго не ги бива. Италијански љочки. Систематски уништувани да, вечно онеправданите како кај нас. Да ги биваше немаше дрогата да му биди прва и единствена професија и немаше да се дават во сопствените лајна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom