UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.862
Поени од реакции
30.781
Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.154
Ете колку треба во нокаут фаза, останаа без најдобриот напаѓач, капак му се повреди и замената ( Симеоне) па сега и црвениот.
Имаат шанси Наполи сеуште ама ако не се врати за реваншот Осимен нека се поздрават.
Не знам Руи како успеа да промаши празен гол.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Баш ќе беше добро Сити Реал финале али јбг. Ќе гледаме силување во Истанбул.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.350
Поени од реакции
14.735
Ете колку треба во нокаут фаза, останаа без најдобриот напаѓач, капак му се повреди и замената ( Симеоне) па сега и црвениот.
Имаат шанси Наполи сеуште ама ако не се врати за реваншот Осимен нека се поздрават.
Не си барај оправдувања за тактичкиот пораз на Наполи. :icon_lol:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.966
Поени од реакции
6.839
Баш ќе беше добро Сити Реал финале али јбг. Ќе гледаме силување во Истанбул.
Аха, епа ај тогаш уште сега нека им ја дадат титулата на Сити и да се прекине такмичењево.....мислам нема поента еве кајгана експертите викаат дека тоа е, нема смисла да продужи.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.349
Поени од реакции
5.472
Не знам за Мудрик, ама Кукуреља е класична кражба. Да се залагал за фудбал ќе ја исечел таа фризура за да не му смета.

Па уште од Барса се расправаа летоска дека Кукуреља е нивен производ, а ние НЕ. Ваш е наша грешка, простете.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Стефан Кобе врие, и Мењон и Онана вчера кинат зицери на крај на текма. Смрт за расизмот. Правда за темните голмани :D

А и ако му каже некој дека Мајк е моментално најдобар голман у свет ќе падне у несвест :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.154
Не си барај оправдувања за тактичкиот пораз на Наполи. :icon_lol:
Не си барам оправдувања, десеткувани беа Наполи. Милан требаше да го искористат моментот кога Наполи останаа со играч помалку, тие за влакно и гол ќе примеа, ама среќа шо имаат голманиште помеѓу стативите :)
Барем е отворен резултатот ќе гледаме пекол во Неапол за реваншот.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.566
Мислиш имаат шанси Милан сеуште? По она што гледав, Наполи ќе брои мин. до три а Реал барем два како вечерва.

Член од
27 мај 2018
Мислења
954
Поени од реакции
1.603
Мислиш имаат шанси Милан сеуште? По она што гледав, Наполи ќе брои мин. до три а Реал барем два како вечерва.
hmmmm, samo da te potsetam deka vo poslednite 2 utakmici Napoli broi do 5, a kako stojat rabotite ke si prodozi so broenje...

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Не дека сум задоволен од играта на Милан, но Милан немаат примено гол во ЛШ 5 меча по ред и ако изиграат дефанзивно ко со Тотенхем, многу лесно можат да извадат 0-0 и во реваншот.. мада очекувам подобра игра во вториот меч и некој гол на контра и полесно да се дише.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Земи си некој подобар диоптер пошто видот не те служи баш најдобро.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.836
Поени од реакции
19.154
Кој ке дај 5 гола за Наполи ? Марадона од гробот да го станиме :D
Пишав ако не се вратат еден од Симеоне и Осимен шансите за пролаз му се помали.
Еден гол не е ништо, ќе гори Неапол ама не се до толку Милан фатени во нозете.
Имаат сеуште шанса Наполи и сакам искрено да поминат понатаму, барем Џовани нека го опорават колку толку ќе имаат играч напред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom