Xavi: “We should not have lost this game. We deserved to win but the referee had other ideas. I can also tell Inter manipulated the height of the grass to slow the ball’s pace which affected our passes. Real Madrid never faces these issues in their games. Only us.”
На страна тоа што Чави е глупав и огорчен човек, искомплексиран миџет со фризура у боцки кој мисли дека е некаков фактор у фудбалот.
Еве ај реално да погледнеме со што куровми Барселона па заслужи да победи вчера? Со сите буквално 0 шанси за гол. Со големиот Левандовски кој не ни допре топка? Со тие Фати мати, Педри, Гави преценетите миџети што само му подаваат на Бускетс? Со Дембеле и неговите ципи рипи дриблинзи и центаршутеви точно нигде? Со Маркос Алонсо што има метла у грб стаено и што се движи ко виљушкар, со своите 0 употребливи топки и центаршутеви? Со тој шугавиот Серџи Роберто со бела фризура што точно 0 пати помина центар? Со тој лево крило што играше што не му ни го спомнаа името?
Со што заслужи да тепа Барса бе?
Врска немаат од фудбал, натиго дајмиго фудбал, ципи рипи, ко онаа досадната Шпанија на Дел Боске што скурчија едно време со тоа подавање бесцелно.
Ако е точна изјавава чао, го заслужува сето мочање што ќе му следи низ кариерата. Печен е овој за у Англија да му го горат газето а не у Примера каде е заштитен ко бела мечка и годишно играат против точно 2 сериозни противници.
Ебате лингурот.
Не постои погаден створ од шпанец, поготово каталонец.
Ибериските Албанци. Им ебам гз мајчин циганска, само за плачење се створени.
Најгадна нација.
Пуши ми го курот Чави, ќеркичето да ти го ебам уште еднаш.
И на тебе Филе да ти ја наебам Аргентина у уста.
И на тебе Бетмен затворенику одвратен што те ебел цел затвор. @Serpico читај уста да ти напунам.
Чеј чеј, серизоно оној глобусон од Малта, оној светилник што живурка на Малтешката обала ја крстил својата ќерка Аргентина?
Озбилно е толку болен у глаата што на сопственото чедо му дал има по држава од третиот свет, и демек родното место на Меси? Па боље иди испуши му го на Меси еднашка, нека ти пројде меракот, голтни таму што ќе ти дае миџетот, и не кур ми уништувај цел еден живот на кутро дете.
Замисли кои трауми ги има тоа дете, кој ремет го јадело у школо кога се претставувало. Здраво јас сум Аргентина Филевска.
Ууууу сместа одземање на детето од социјални служби, давање на асални луѓе, а тоа говедото правец у Прилеп да ниже тутун, му ебам тоа ќељаицата издртана.
Чеј чеј, серизоно оној глобусон од Малта, оној светилник што живурка на Малтешката обала ја крстил својата ќерка Аргентина?
Озбилно е толку болен у глаата што на сопственото чедо му дал има по држава од третиот свет, и демек родното место на Меси? Па боље иди испуши му го на Меси еднашка, нека ти пројде меракот, голтни таму што ќе ти дае миџетот, и не кур ми уништувај цел еден живот на кутро дете.
Замисли кои трауми ги има тоа дете, кој ремет го јадело у школо кога се претставувало. Здраво јас сум Аргентина Филевска.
Ууууу сместа одземање на детето од социјални служби, давање на асални луѓе, а тоа говедото правец у Прилеп да ниже тутун, му ебам тоа ќељаицата издртана.
Иначе Филе зима пари од Барса, некои хонорари шо ги следуваат активните социоси, особено "новинарите" како глобусот. Затоа лиже кај што плукал претходно, каде е парата таму е и он.
Лео бе. Најочекуваното нешто на планетата беше коа се породи таа голманката.
Мада ова рака на срце се јаде, Лео не е лошо име за денешни стандарди, таман ќе израсне у некое педерче труено со Каталонија, Барса, Аргентина и слични бљувотини у коишто забегал овој Крилин од човек.
За Аргентина останува жал и сочувство за сиот хумор што го јаде при претставување.
Здраво јас сум Аргентина.
Мило ми е Аргентина, јас сум Сао Томе и Принципе.
Не знам дали сум изел некој вид на блок од глупакот, не можам да му коментирам ама битно го опсипав со хаха и тажно на сите коментари вчера што ги пишал кај него на тоа срцепарателниот ретардиран профил.
Очекувам сеа краен бан.
Се курчи еј, повеќе од јасно било дека петарда ќе следело следна недела, ќотек и што уште не.
А милион пати му е пенетрирано до грклан после вакво чаталење.
Автоматски споено мислење:
Имал уште едно бе, ова Марио му се вика.
Добро е имал малце акал у тоа зелката, очигледно жена му извршила притисок пошто најверојатно ќе скренела ако добиела некоја понуда за Диего, Нестор, Валтер, Ариел, Хуан Себастијан, Роман, Естебан, Хавиер, Аруабарена.
наполи како изигра вчера алал вера, може лш нема да дотуркаат далеку, меѓутоа годинава големи се шансите да освојат италијанско, ако не годинава, никогаш.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.