UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.507
Поени од реакции
10.210
Јас не верувам во тој муабет, од искуство знам имам уплаќано многу пари знам како се функционира, и на таа сума данон од 15% :facepalm:не му се исплати ,така да баталете рекла кажала муабети.
na 1.45 kvota, pola pola ispagja dobivka i danok. namesto 45k evra dobivka, 23 cisti, 22k na danok odat. apla bezveze.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ramnopravni Inter, me iznenadija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ѓубрево фашистичко Марчињак глуми Колина, им се внесува во фаци на играчиве, продава авторитет, а суди потпросечно полувреме. На почеток фаул од Стоунс над Лаутаро, се направи слеп. Потоа стапнување директно на стапало, ниту фаул, а заслужуваше Сити жолт. Аке, кој и да беше.
Ситуации 50:50 суди за Сити.

Интер игра преквалитетни 45 минути. Исклучително јаки тактички и дисциплинирани. Штета што Џеко е играч помалку. Лукаку е поактивен во однос на него и се надевам дека ќе влезе веднаш. И штета што Дамфрис е дрво и не игра ни приближно како Ди Марко на другата страна.

Де Брујн две финалиња се повредува. До моментите пред да излезе од игра, патем, пружа лоша партија.
Некој ќе рече лоша среќа, точно е. Но, точно е и дека ликот е мек и ментално и физички неретко. Се сеќавам на почетоците во Челзи кога Ван Перси на Олд Трафорд го крена на рогови и овој лажираше повреда и не сакаше да продолжи. Некои работи...

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
na 1.45 kvota, pola pola ispagja dobivka i danok. namesto 45k evra dobivka, 23 cisti, 22k na danok odat. apla bezveze.
Не бре, грешка си, цела ќе му ја земат :icon_lol:

П.С 15% на 45.000 евра добивка (разлика од уплата и исплата) изнесува 6.750 евра.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.507
Поени од реакции
10.210
Не бре, грешка си, цела ќе му ја земат :icon_lol:

П.С 15% на 45.000 евра добивка (разлика од уплата и исплата) изнесува 6.750 евра.
mojaa, licna greska :D
15% gi racunav od cela suma, ne od dobivkata. vo pravo si.

nema veze, sekako bezveze e betot hhh

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
му фали многу волкер на сити баш на текмава

гвардиола флопна, напред ништо не прават, назад се хаотични и имаат среќа што интер не се поодлучни да им излезат со 5 играчи на тие полуконтри каде заостануваа гундоган и де бруин да се вратат, немаат бекови, а стоунс, аканџи и аке не знаат кај да покријат во скоро секоја ситуација

ако не смени формација пеп нема теорија да го добие финалето

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Овој Аканџи од ко почна утакмица ко под огромен притисок да игра барем фацата му изгледат така.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.404
Поени од реакции
5.078
Ајде ќе гледаме добар фудбал конечно!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom