UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:ROFLMAO: Уште ли со таа мантра дека среќа ги прати Реал у ЛШ.
Да му дадеш 5 гола на актуелниот европски шампион е стварно среќа у пм.
Атлетико се надевам дека ќе ја имаат таа фамозна среќа за еден гол барем да дадат со Сити у двомечот :icon_lol:
Не само среќа туку кога Реал игра ЛШ цел универзум е на страната ваша, чат пат и некој судија :rolleyes:

Не само среќа туку кога Реал игра ЛШ цел универзум е на страната ваша, чат пат и некој судија :rolleyes:
Те сфаќам тебе, ајле сте напатени од нас, 2 ЛШ титули од пред нос ви земаме, едваш ве испуцаме од полуфинале ако не се лажам, така да дозволено ви е да јадите гомна за Реал колку сакате, на таа болка шо ви а имаме зададено...

Привремено ја суспендирале казната, вечер сите ќе можат да влезат на стадион :bravobe:
Логично, не можи 48 часа пред натпреварот да му соопштиш дека некои нема да можат да влезат на стадион.
Автоматски споено мислење:

Те сфаќам тебе, ајле сте напатени од нас, 2 ЛШ титули од пред нос ви земаме, едваш ве испуцаме од полуфинале ако не се лажам, така да дозволено ви е да јадите гомна за Реал колку сакате, на таа болка шо ви а имаме зададено...
Мене ми е дозволено за кој сакам гомна да јадам, не знам дали ти имат кажано.

Привремено ја суспендирале казната, вечер сите ќе можат да влезат на стадион :bravobe:
Логично, не можи 48 часа пред натпреварот да му соопштиш дека некои нема да можат да влезат на стадион.

Мене ми е дозволено за кој сакам гомна да јадам, не знам дали ти имат кажано.
Samo gomna znaes da jades, nisto pametno od tebe.

Барем излегоа машки и изиграа поштено и ни приредија спектакл (ФК Челси). Реал Мадрид без Бензема и Модриќ кои им се пола екипа и повеќе беа надиграни би рекол у први 90 мин на сред Бернабеу. Киксот на Менди првиот меч беше клучен за целиов двомеч. И да, имаше рака од Алонсо.

Очекувам Реал да бидат прегазени како жаба шлепер од Манчестер Сити во полуфинале и нормално, ново англиско финале во ЛШ.
А за крокодилите по теренот што ќе кажеш? Атракција, а?

Ова им беше потребно повеќе на навивачите на Баерн отколку на Виљареал, па јас не сум видел толку арогантни навивачи до сега, пет ќе им даделе дома.. има еден таков навивач на Баерн кај нас на работа, ќе си го подупам малку после.

За ова пишував во септември на почеток на сезоната па се расправавме со Стелт тука. Сите сме се курчеле кога екипата ни доминирала ама фановите на Баерн се посебна приказна. Ќе освојат ЛШ еднаш во 10 години и ќе ја пуштат ароганцијата на максимум. Одма таа генерација на Баерн била најдобра екипата во историјата, ќе правеле доминација, тројни круни, па понижување и исмевање на другите екипи, не даваат збор да им кажеш... Наредните три сезони нема да припарат до финале и ќе ги снема некое време до наредната титула и пак почнуваат одново... Погледни ги постовите на најистакнатиот фан на форумов и се' ќе ти стане јасно.

Работата веројатно е што немаат конкуренција во Бундес лигата. Во Шпанија, Англија и Италија има ривалство меѓу екипите и фановите и секоја домашна титула е настан. Титулите на Баерн во Бундесот никој не го интересираат освен нивните фанови, никој не им ги смета како успех па имаат некој комплекс заради тоа па мора во секоја прилика да истакнуваат дека се великани, демек некој им го негира тоа.

Капа долу за Емери, му донесе лани историска Европска титула на Виљареал, за оваа сезона да ги вметни во полуфиналето елиминирајќи екипи како Јувентус и Баерн.
Гуд ебенин мастерклас images (3).jpeg
Ако испадни вечерва Атлетико со цело срце за Виљареал :love:

Еј заебанциите на страна ама алал нека му е на Виљареал синките...наклон до под...која фајтерска екипа еј...ги гледав хајлатсите и навистина делуваа организирано и не паничеа ниту еден момент...пак влегоа со 0 респект спрема Баерн на нивни терен кој е гигант во секоја смисла за нив и си изиграа дечките максимално сконцентрирано и со фул самодоверба.

Ајде Јувентус има партал екипа и не беше некое изненадување ама за Баерн што го испаднаа секоја чест.

За нив ќе навивам до крајот...ќе ти ебам и Лузерпул,Шити,Задрид ...кој кур.....додуша можи Сити да освои за да има масовни жалопојки во Премиер Лига темата и хејтерите на Пеп да леат океански солзи
Јас тука ја гледам шансата, Џони гајба пиво имаш во која кафана шо ќе посакаш од мене ако испадни Сити :pipi:

Последно уредено:
додуша можи Сити да освои за да има масовни жалопојки во Премиер Лига темата и хејтерите на Пеп да леат океански солзи
Од оваа реченица почнува вечерашниот пресврт на Атлетико Мадрид.

Вчерашниот натпревар е стварно одличен показател дека и Тухел не го бива :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom