UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не памтам во мојот стаж како навивач на Реал еден елиминационен двомеч да испаднал тивок и мирен за гледање (освен со ЦСКА) - со факинг Галатасарај и Волфзбург било тресење до крај.

Искрено, Челзи до голот си играше сквош со нас. Играчки, поставеност, кондиција, желба 1000 пати поголема од Реал.
Копи - пејст од утакмицата пред недела дена, само улогите сменати.

Е после 80 та се деси она шо уствари овој тим на Реал го имат во ДНКа - а то е вадење од гомна.
Бензема, Касемиро, Модрич, Крос имет 300 утакмици заедно кај шо од готово напрајле вересија, па успеале да извает позитивен резултат. Кај шо до 87 било 0-2 и завршило 3-2 на крајот. Едноставно, кај шо секој би паничел овие ко тогаш да се опуштет.
И шо е најако - и младиве околу нив ги фаќат истиот вирус (Камавинга, Родриго кучиња вечерва).

Вака од аспект како на некој просечен и рандом "Фифа" навивач, искрено нзн дали имат нешо да барат Реал во двомеч со Сити (нормално, ако поминат утре).
Не заради нешо друго, туку ради шо веѓана на клупа , колку и да е мастер (особено за ЛШ) , нзн дали имат план шо понатака ако му умрет Бензема, Модрич и Касемиро на сред утакмица - а кај и да е ќе се десит то колку минути игрет без одмор.

Али, шо знам - бивет чуда :)

Се плашам да речам ама сите коцки се местат за Сити Ливерпул финале, а со оглед каква партија изиграа пред некој ден тоа би било спектакл од светски размери.
Со цело срце ќе навивам тоа да не се случи нормално :)
Трема ме пука од сега, а доволно се испотресив вечерва со Реал и Челзи :D

Испадна овој Нагелсман преценето тренерче ипак на крај, ни бледа слика од стариот Баерн не е ова што го играат.
Еххххххх па немој така сепак Џони Трибијани рече дека Баерн игра суперсоничен пресинг и у тим им се пола од германската репрезентација која иначе добри 7-8 години не знае кај удара на фудбалската мапа. Како така смееш да критикуваш ваква екипа.

Абе на БОСАНЕЦ му дадоа да раководи со еден од најголемите спортски колективи во светот, не е ни чудо што вакви бламови јадат. Брацо Салихамиџиќ не би го стаил директор ни на стечајниот Југохром да биде а не на Баерн Минхен.

ХЕХЕХЕХЕХЕХХЕХЕХЕХЕХЕХЕЛТ

Левандовски најјак играч у свет :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Последно уредено од модератор:
Да се потсетиме, кхм :icon_lol:
Дуел на гигантите ќе има во 1/2 финале помеѓу Ливерпул и Баерн....баш сакав тие да се паднат..две пресилни екипи кои што играат германски турбо фудбал и пресинг до коска...нека има забава
Важи бе...Баерн има трилион гола да му тресни на Виљареал...0-3 уште во првиот натпревар ќе биди на Мадригал...Ливерпул можи да калкулира во Лисабон...ама на Енфилд торпедо ќе ги снајди Бенфика
Не знам шо прогноза има даено за Атлетико, страв ми е да прашам,да не ја отворам пандорината кутија :ROFLMAO:
А и навивачите на Ливерпул не треба мирно да спијат вечерва после завршната реченица :D

FQLS1aaWUAYxP3u

Модрич го здогледува Дел Пиеро по утакмица и веднаш го гестикулира легендарното прославување на Алекс. Поезија. :love:

touching-so.gif

Ова им беше потребно повеќе на навивачите на Баерн отколку на Виљареал, па јас не сум видел толку арогантни навивачи до сега, пет ќе им даделе дома.. има еден таков навивач на Баерн кај нас на работа, ќе си го подупам малку после.

А и навивачите на Ливерпул не треба мирно да спијат вечерва после завршната реченица :D
Само што ние не се летаме да кажуваме како ќе сме даделе 75 гола и ќе станеме прваци. Јас не знам кој го потценил Виљареал дека лесно ќе било многу со нив или со Бенфика мечот што следи утре.
Ама ти утна две од две досега (рече Челзи и Баерн проаѓаат, испадна друго). :icon_lol:

Најнеразбира фудбал Џони. :pos:
Моментално го носи Интер до титула со своите блампертизи и малеризи. :X3:
Дното го доприв со бламспертизите, не заслужвам појќе да коментирам за фудбал....одсега на уметничко скијање се префрлам

Само што ние не се летаме да кажуваме како ќе сме даделе 75 гола и ќе станеме прваци. Јас не знам кој го потценил Виљареал дека лесно ќе било многу со нив или со Бенфика мечот што следи утре.
Ама ти утна две од две досега (рече Челзи и Баерн проаѓаат, испадна друго). :icon_lol:
Ете колегата Џони ги потцени.
Ми оди во прилог шо две утнав,ваљда Атлетико ќе ја погодам :rolleyes:

Дното го доприв со бламспертизите, не заслужвам појќе да коментирам за фудбал....одсега на уметничко скијање се префрлам
Не пиша ништо за Реал и како копилињата од нигде никаде даваат два гола. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Не пиша ништо за Реал и како копилињата од нигде никаде даваат два гола. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Не ја гледав, берев цреши...ама затоа Вини машината дал гол...најакиот играч шо постои.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom