O
ob1
Гостин
Моментот Тухел кога ја извади таблата за цртање на паузата од продолженијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еххххххх па немој така сепак Џони Трибијани рече дека Баерн игра суперсоничен пресинг и у тим им се пола од германската репрезентација која иначе добри 7-8 години не знае кај удара на фудбалската мапа. Како така смееш да критикуваш ваква екипа.Испадна овој Нагелсман преценето тренерче ипак на крај, ни бледа слика од стариот Баерн не е ова што го играат.
Дуел на гигантите ќе има во 1/2 финале помеѓу Ливерпул и Баерн....баш сакав тие да се паднат..две пресилни екипи кои што играат германски турбо фудбал и пресинг до коска...нека има забава
Не знам шо прогноза има даено за Атлетико, страв ми е да прашам,да не ја отворам пандорината кутијаВажи бе...Баерн има трилион гола да му тресни на Виљареал...0-3 уште во првиот натпревар ќе биди на Мадригал...Ливерпул можи да калкулира во Лисабон...ама на Енфилд торпедо ќе ги снајди Бенфика
Само што ние не се летаме да кажуваме како ќе сме даделе 75 гола и ќе станеме прваци. Јас не знам кој го потценил Виљареал дека лесно ќе било многу со нив или со Бенфика мечот што следи утре.А и навивачите на Ливерпул не треба мирно да спијат вечерва после завршната реченица![]()
Дното го доприв со бламспертизите, не заслужвам појќе да коментирам за фудбал....одсега на уметничко скијање се префрламНајнеразбира фудбал Џони.
Моментално го носи Интер до титула со своите блампертизи и малеризи.![]()
Ете колегата Џони ги потцени.Само што ние не се летаме да кажуваме како ќе сме даделе 75 гола и ќе станеме прваци. Јас не знам кој го потценил Виљареал дека лесно ќе било многу со нив или со Бенфика мечот што следи утре.
Ама ти утна две од две досега (рече Челзи и Баерн проаѓаат, испадна друго).![]()
Не пиша ништо за Реал и како копилињата од нигде никаде даваат два гола.Дното го доприв со бламспертизите, не заслужвам појќе да коментирам за фудбал....одсега на уметничко скијање се префрлам
Не ја гледав, берев цреши...ама затоа Вини машината дал гол...најакиот играч шо постои.Не пиша ништо за Реал и како копилињата од нигде никаде даваат два гола.![]()