- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.587
- Поени од реакции
- 13.954
На Реал ќе им се случи Барса сценарио ако продолжат уште некоја сезона со диносаурусиве, денеска беа побавни во секој дуел на теренот.
kreirase sansi, vlece igraci, tesko mu odzimaat topka. E jebiga utna penal i ne dae gol, nemase izvonredna utakmica.A sto odigra dobro,toa e prasanjeto?
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Мислам дела Мбапе не ја шутна добро топката и ради тоа му помина низ нозе на Куртоа, иначе убаво му го имаше затворено аголот.
Како и да е, Реал беа заникаде вечерва.
Ги гледав и моите паралелно, што автоматски значи дека не би можел убаво да го анализирам ни едниот, ни другиот меч. Ама мислам дека видов доволно за да заклучам дека Реал беа очајни.Прашањето е: од каде бе знаеш ти како играл Реал вечерва? Не ги гледаше твоите?
Ако Левандовски е хокеар, можеби.Мбапе е дефинитивно најдобар фудбалер во светов моментално.
Немој некогаш да ти текне да ми побараш пари. Нема да ти ги позајмам. И од денес се гледаме преку нишан.Ги гледав и моите паралелно, што автоматски значи дека не би можел убаво да го анализирам ни за едниот, ни за другиот меч. Ама мислам дека видов доволно за да заклучам дека Реал беа очајни.
Меси има еден куп полоши напревари од овој во Псж.Меси имал еден куп полоши утакмици од оваа у Барса, па пак си е бог и гениј на фудбалската игра. Незнам каков муабет бараш, немаш никаков простор за дискусија овде освен ако куцаш од инает.
Како бе тебе увек ти паѓаат стримовите?Таман го исклучив стримот, ми закочи нешто, реков ајде не паѓа гол тука, ваљда завршена е досега, отворам тука гол
Слаба мрежата е на селоКако бе тебе увек ти паѓаат стримовите?
Не е слаба мрежата, ти си у сиромашна куќа мажена.Слаба мрежата е на село
Е то е, ко ми велеше татка мажи се Осрелија, јас нее од љубов на село тутун ќе садаНе е слаба мрежата, ти си у сиромашна куќа мажена.