Така изгледа. Ќе ја има смешки, со автобуси и бродови ))Rather significant advantage for MUFC if the new Icelandic ash cloud closes UK airspace ahead of weekend CL final.
Пак се активираше вулканов?
Кога? Видео, доказ. Башка, фан на Манчестер не знам колку може да кажува за глума. :tv:
Ако мислиш на Бускетс, постот е ОК. Ама ако мислиш на целиот тим, кажи ми кога друг пат глумеле освен во двомечот против Реал.
Оти еданш не ви се згреши и не ги прочитате сите постови онака убаво, па после да коментирате.....
Полека бе Алонсо бе да му е*ам мајката да му е*ам, главата му ја искрши на човекот, без око ќе останеше плус ...
Директно у глава еј, у чело право ама го зафука ...
Читај малку повеќе. Реков освен двомечот со Реал. Тогаш имаше масовно глумење. Не затоа што се пички(како што не можеш да речеш дека симулантите како Руни, Дрогба, Џерард, Роналдо. . . .), туку за да го натераат Реал да игра повеќе со топката, отколку со нозете на противниците.
Полека бе Алонсо бе да му е*ам мајката да му е*ам, главата му ја искрши на човекот, без око ќе останеше плус ...
Директно у глава еј, у чело право ама го зафука ...
ЧЕ, мислам дека сте на пик на јавноста затоа што освен тоа што Бускетс малку претерува со глумењето, можеби претеруваат и Чави и Валдес или па кој и да е со опколувањето на судијата откако ќе почне да се витка гореспоменатиот. Се бара картон за фаул по кој се витка Бускетс и по 5 минути трча како да му инјектирале нитро
Се прашувам што би побарале од судијата ако му се случи на некого од ваш тим ова
Мислам не дај Боже, скраја да е, на никого не му посакувам вакво нешто, хипотетички претпоставив :smir: А тоа дека има глумци, во секој тим си има глумци.