UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rather significant advantage for MUFC if the new Icelandic ash cloud closes UK airspace ahead of weekend CL final.

Пак се активираше вулканов?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Rather significant advantage for MUFC if the new Icelandic ash cloud closes UK airspace ahead of weekend CL final.

Пак се активираше вулканов?
Така изгледа. Ќе ја има смешки, со автобуси и бродови :)))
Нешто слично, како лани пред 1/2 со Интер.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
најверојатно ќе се оди до франција со авион,па потоа со автобус до ла манш,се препливува ла манш.. и тогаш најверојатно од ла манш во темза некако преку тајни канали па на вембли :)

и кога и покрај тоа ќе си го земеме пехарот,ќе си дојдиме најверојатно нормално со авион од лондон до барселона,бидејќи нема да им успее планот :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На кого да не му успее бе друже? Природна катастрофа е ова, кој ве спречува? Радо би да се премести ако веќе не може да се стигне на финалето отколку и вас да ви се деси Минхен 1958, недај Боже.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
знам де,затоа реков некако преку тајни канали..може знаат пократок пат xP xP

иначе се зезам малце,се си зимајте при срце одма...и со интер тогаш патуваа со возови и автобуси..
во првенство исто,со осасуна мислам дека беше коа за малку закаснија на воз...
затоа и го реков ова :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Кога? Видео, доказ. Башка, фан на Манчестер не знам колку може да кажува за глума. :tv:

Полека бе Алонсо бе да му е*ам мајката да му е*ам, главата му ја искрши на човекот, без око ќе останеше плус ...
Директно у глава еј, у чело право ама го зафука ...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако мислиш на Бускетс, постот е ОК. Ама ако мислиш на целиот тим, кажи ми кога друг пат глумеле освен во двомечот против Реал.

Полека бе Алонсо бе да му е*ам мајката да му е*ам, главата му ја искрши на човекот, без око ќе останеше плус ...
Оти еданш не ви се згреши и не ги прочитате сите постови онака убаво, па после да коментирате.....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.645
Поени од реакции
22.716

Читај малку повеќе. Реков освен двомечот со Реал. Тогаш имаше масовно глумење. Не затоа што се пички(како што не можеш да речеш дека симулантите како Руни, Дрогба, Џерард, Роналдо. . . .), туку за да го натераат Реал да игра повеќе со топката, отколку со нозете на противниците.

Еве ти поубаво објаснето: http://sportdenes.com/kolumni/item/4686-kako-gvardiola-takticki-go-matira-murinjo.html

И за мене како фан на Барселона, не ми беше никаков проблем што НА ОВОЈ НАТПРЕВАР, одредени фудбалери кај нас паѓаа како покосени и во дуели кои не беа остри. И пред да ми рече некој било што, дека се палиме на екипа која глуми, да кажам дека симулирањето на сите фудбалери, па и на фудбалери од Барса ми пречи, тоа ја расипува убавината на фудбалот. Е, сега, тоа што Бускетс има некој проблем со нервниот систем и со сетилата, тоа си е негово. И мене лично ми смета кога паѓа како покосен и се држи за лицето, без разлика дали некој го клоцнал по задник, или му дувнал во фаца, или пак Пинто го погалил на тренинг. Сепак, повеќе се трудам да го гледам неговиот учинот во вистинската фудбалска игра. Како што треба и реалците да прават на Роналдо, манчестерците на Руни, сините лондончани на Дрогба. . . Позз

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Тренерот на Арсенал, Арсен Венгер, верува во квалитетите на Манчестер Јунајтед и според него, Алекс Фергусон има состав кој може да заврши со титулата во Лигата на шампионите.
"Фергусон има голема заслуга за тоа што Манчестер дојде до титулата во Премиер лигата. Направи одлична работа, а сега може да дојде до уште една круна. Фудбалерите на Барселона се изморени. Јунајтед, пак, се наоѓа во неверојатна физичка форма и тоа може да биде пресудно. Според она што го видов во последните три недели, нема попогоден момент за Јунајтед да ја совлада Барса", вели Венгер.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ЧЕ, мислам дека сте на пик на јавноста затоа што освен тоа што Бускетс малку претерува со глумењето, можеби претеруваат и Чави и Валдес или па кој и да е со опколувањето на судијата откако ќе почне да се витка гореспоменатиот. Се бара картон за фаул по кој се витка Бускетс и по 5 минути трча како да му инјектирале нитро :)
Се прашувам што би побарале од судијата ако му се случи на некого од ваш тим ова

Мислам не дај Боже, скраја да е, на никого не му посакувам вакво нешто, хипотетички претпоставив :smir: А тоа дека има глумци, во секој тим си има глумци.

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
ne e vistina deka vo sekoj tim ima glumci. barsa se najgolemite pedercina sho nekogash igrale fudbal... So isklucok na Leo Messi site se mrsulkovci :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
ЧЕ, мислам дека сте на пик на јавноста затоа што освен тоа што Бускетс малку претерува со глумењето, можеби претеруваат и Чави и Валдес или па кој и да е со опколувањето на судијата откако ќе почне да се витка гореспоменатиот. Се бара картон за фаул по кој се витка Бускетс и по 5 минути трча како да му инјектирале нитро :)
Се прашувам што би побарале од судијата ако му се случи на некого од ваш тим ова

Мислам не дај Боже, скраја да е, на никого не му посакувам вакво нешто, хипотетички претпоставив :smir: А тоа дека има глумци, во секој тим си има глумци.

Политичка дебата со судијата и прекин на утакмицата од минимум 25мин за сите *паметњаковичи* да кажат што имаат ....

Тоа сигурно , за друго не знам - најверојатно отров ке добие тој шо го напраил стартот ...

Kajgana Shop

На врв Bottom