UEFA Champions League Final : F.C.Barcelona - Manchester United F.C.

• Креатор на темата Креатор на темата Vilanova
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето во ЛШ ?

• Барселона

Гласови: 111 49,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 112 50,2%

• Вкупно гласачи
    223
Ја како неутрален највероватно ќе навивам за Манчестер пошо за разлика од Барселона нивните играчи не паѓаат на земја и при најмал контакт со ветерот.

Fernando Alonso
"I support Barca at the CL final. I'm a Madrid fan but I prefer Barcelona over the Englishmen."
:pos2:

Ја па сакам Чичарито да ја реши во 90 +

Абе и јас сакам да ја решам ама не се карајте 0-0 че заврше местена е ми ја кажаат како дојава седумесет и девет и пол илјади евра ја платих .

Абе и јас сакам да ја решам ама не се карајте 0-0 че заврше местена е ми ја кажаат како дојава седумесет и девет и пол илјади евра ја платих .
:tapp::tapp::tapp:БОТ ЕДЕН

Сакам да има крвничка битка и на крај да победи манчестер јунајтед (никогаш не сум помислил дека ќе сакам манчестер јунајтед да освои лига на шампиони :toe: )

--- надополнето ---

Али боље Јунајтед, барем заслужено стигнаа до финале, Барселона секоја година со скандали.

абе ке беше скандал ако Реал барем еднаш шутнеше кон голот али вака...хммм не

Нека победи поквалитетниот тим, и се молам без многу паѓања на теренот без причина :) едноставно го уништува мечот

Нека победи поквалитетниот тим, и се молам без многу паѓања на теренот без причина :) едноставно го уништува мечот

Ако мислиш на Бускетс, постот е ОК. Ама ако мислиш на целиот тим, кажи ми кога друг пат глумеле освен во двомечот против Реал.

Манчестер ќе тепа :salut:

Ако мислиш на Бускетс, постот е ОК. Ама ако мислиш на целиот тим, кажи ми кога друг пат глумеле освен во двомечот против Реал.

Педро врвен глумец ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom