UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Јуве со реал сакам да се падне. :vozbud:
Роналдо сигурно ќе ја ифра најдобрата утакмица во животот за да му се одмазди на реал.

Јуве со реал сакам да се падне. :vozbud:
Роналдо сигурно ќе ја ифра најдобрата утакмица во животот за да му се одмазди на реал.
Реал со Лајпциг се паѓа, се знае тоа уште од сега. :cool:

Зошто би му се одмаздувал на Реал? :cautious::D
Можен противник на Јувентус во осмина финалето е Реал Мадрид, кој Роналдо би сакал да го избегне во првото коло од нокаут фазата.
„Реал Мадрид во осмина финале? Тие се извонреден тим, но против нив би се соочил подоцна, можеби во финалето. Сега би потпишал за такво нешто“, рече најпопуларниот фудбалер на денешницата.

Можен противник на Јувентус во осмина финалето е Реал Мадрид, кој Роналдо би сакал да го избегне во првото коло од нокаут фазата.
„Реал Мадрид во осмина финале? Тие се извонреден тим, но против нив би се соочил подоцна, можеби во финалето. Сега би потпишал за такво нешто“, рече најпопуларниот фудбалер на денешницата.

Па изјавата нема врска со одмаздување :)

Nikoj ne pisuva be predviduvanja koj so kogo ke se padne?
Ja mislam deka ke igraat Real-Pool nz zs ama takvi cuvstvo imam... PSZ-Totnem, Napoli-Barca, Juve-BVB ....

Мене жал ќе ми биде за Лајпциг само. :love:
Сакам да се паднат со тим на нивно ниво и да изгураат барем до четврт-финале или евентуално до полуфинале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom