- Член од
- 29 јуни 2018
- Мислења
- 3.573
- Поени од реакции
- 5.618
и евентуално ако е спремен Томас оти овој Херера не можам да го гледам, кај врска нема па и погрд од смртта е
и евентуално ако е спремен Томас оти овој Херера не можам да го гледам, кај врска нема па и погрд од смртта е
Точно. Читав само дека е склон на грешки, ама се гледа дека знае со топка. Роден е за кај Пеп да игра.Изгледа прв пат го гледаш Лајпциг сезонава.
Чекаме да влезе во второ лепотанов ТомасАтлетико многу лошо прво полувреме.
Лајпциг подобри, единствено одбраната назад е коска, нападот и средината не ни постои.
Упамекано терминатор назад, пиле не прелета кај него.
Коста не знам со шо заслужил да игра стартер цело време, да имаше ќерка Симеоне сумлива ќе ми беше работата ама не, машки има, колку шо знам никој од нив не е педер
Во второ под итно Феликс и евентуално ако е спремен Томас оти овој Херера не можам да го гледам, кај врска нема па и погрд од смртта е
Барем знај да игра, овој и грд и појма немаЧекаме да влезе во второ лепотанов Томас
![]()
Жива мизерија беа сите напред, и сега ќе го пушти Томас ама посветлиот Томас и ќе фатам авионот Мадрид на кавга ќе одамBoth Diego Costa (12) and Marcos Llorente (6) have had the fewest touches out of any Atletico Madrid player in the opening 35 minutes.
Not what you'd want from your strikers.
Зошто Феликс, може Ариас комотно, фали уште некој бек.Атлетико многу лошо прво полувреме.
Лајпциг подобри, единствено одбраната назад е коска, нападот и средината не ни постои.
Упамекано терминатор назад, пиле не прелета кај него.
Коста не знам со шо заслужил да игра стартер цело време, да имаше ќерка Симеоне сумлива ќе ми беше работата ама не, машки има, колку шо знам никој од нив не е педер
Во второ под итно Феликс и евентуално ако е спремен Томас оти овој Херера не можам да го гледам, кај врска нема па и погрд од смртта е
Никогаш не бил волку брз Умтити.Упамекано ми делува ист Умтити првата сезона ко дојде.