UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Vo pravo se fanovite na Liverpul, osobeno Peja. Ovaa sezona treba da se ponisti, a trofejot da mu se podari na Liverpul.
I taka seuste im stoi binata za prezentacija na trofejot, pa da ja iskoristat uste ednas, ovoj pat za LS.

Ne veruvam deka od sledna kje im treba vekje, pa vaka za posleden pat.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Се согласувам.
Ај што тролаат овие што се за Ливерпул јасна е работата. Туку што се буните фановите на Челзи. Место да се надевате на 0-4 на Алијанц чекате наредна сезона... Ич немате верба во клубот мајку му...
Автоматски споено мислење:

Ne znam, zaebano, a da mu daat titula na toj shto go izbaci shampionot? Nz dali nekoj go ima kazano ova.
Го има. Претседателот на Атлетико го изјави лично пред некој месец. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ве трола не ли гледате.
Види, најлесно е вака без поткрепа да залепиш етикета, демек тролам. Тоа што немаш факти за да ги побиеш моите ставови е твој проблем а не мој.
Доколку си себичен и не ти е гајле за животот на милиони луѓе, во ред, твое си е ама не ме напаѓај мене само затоа што имам различно мислење.
Автоматски споено мислење:

Vo pravo se fanovite na Liverpul, osobeno Peja. Ovaa sezona treba da se ponisti, a trofejot da mu se podari na Liverpul.
I taka seuste im stoi binata za prezentacija na trofejot, pa da ja iskoristat uste ednas, ovoj pat za LS.

Ne veruvam deka od sledna kje im treba vekje, pa vaka za posleden pat.
За доделување трофеи кои се „освоени“ на зелена маса обрати се во фан клуб Интер.
:O

O

ob1

Гостин
Штета, баш штета.
На Гвардиола во вода му паднаа сите тактички замисли што ги направи за да го спречи големиот Мариано Диаз.
Нормално дека сега ќе испадне Реал, пред ова 99.99% бев дека проаѓа Реал, ама сеа без Мариано Диаз тешко, многу тешко.
Батали Рамос што нема да игра, што ли ќе праи тимов без Мариано Диаз, уште Бејл не дај боже да излезе позитивен и отиде тимов у курац.

Мариано Диаз ееејј, кој би рекол дека баш он.. :(

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Продолжиле со тренинг Реаловци денес... сите играчи биле тестирани во домашни услови за во случај да има повеќе позитивни, ама дека беа на одмор недела дена, никој немал контакт со Маријанчо, и сите биле негативни.

Сега чекаме Чика Перез да фане некои врски, да му го укинат црвениот на Рамос, и некако да досудат два пенала за нас, да тепаме лаганица 0:2...идемо даље.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.156
Поени од реакции
19.548
Продолжиле со тренинг Реаловци денес... сите играчи биле тестирани во домашни услови за во случај да има повеќе позитивни, ама дека беа на одмор недела дена, никој немал контакт со Маријанчо, и сите биле негативни.

Сега чекаме Чика Перез да фане некои врски, да му го укинат црвениот на Рамос, и некако да досудат два пенала за нас, да тепаме лаганица 0:2...идемо даље.
Да те слушни Господ ако има некоја екипа шо ме вади од такт тоа е Сити на Пеп.
Многу сакам да победи Реал со некои контроверзни голови да му се спои притисокот на ќелајцата на клупа :D

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Да те слушни Господ ако има некоја екипа шо ме вади од такт тоа е Сити на Пеп.
Многу сакам да победи Реал со некои контроверзни голови да му се спои притисокот на ќелајцата на клупа :D
Скраја да е...

Дај боже Сити на сите по 16 гола да му стегни и да кукате тука сите како џабе му биле арапските пари...оваа година лабаво си ја сфатија во Англија за да се посветат на ЛШ...догодина пак ќе продолжи мочањето на нивните ривали

Член од
5 март 2018
Мислења
17.156
Поени од реакции
19.548
Скраја да е...

Дај боже Сити на сите по 16 гола да му стегни и да кукате тука сите како џабе му биле арапските пари...оваа година лабаво си ја сфатија во Англија за да се посветат на ЛШ...догодина пак ќе продолжи мочањето на нивните ривали
Не си ја сфатија лабаво туку Ливерпул имаше монструозна сезона со 99 поени :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Голема работа..и лани Ливерпул имаше 97 ама овие 98 имаа
Verojatno ne postoi tim sto osvoil poise od 97 a izgubil titula, ne znam... ali toa iskreno e najluzerska sezona, da gazis sve zivo i divo i pak da ne osvois..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom