ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.782
- Поени од реакции
- 44.021
Ве трола не ли гледате.
Ај што тролаат овие што се за Ливерпул јасна е работата. Туку што се буните фановите на Челзи. Место да се надевате на 0-4 на Алијанц чекате наредна сезона... Ич немате верба во клубот мајку му...Се согласувам.
Го има. Претседателот на Атлетико го изјави лично пред некој месец.Ne znam, zaebano, a da mu daat titula na toj shto go izbaci shampionot? Nz dali nekoj go ima kazano ova.
Види, најлесно е вака без поткрепа да залепиш етикета, демек тролам. Тоа што немаш факти за да ги побиеш моите ставови е твој проблем а не мој.Ве трола не ли гледате.
За доделување трофеи кои се „освоени“ на зелена маса обрати се во фан клуб Интер.Vo pravo se fanovite na Liverpul, osobeno Peja. Ovaa sezona treba da se ponisti, a trofejot da mu se podari na Liverpul.
I taka seuste im stoi binata za prezentacija na trofejot, pa da ja iskoristat uste ednas, ovoj pat za LS.
Ne veruvam deka od sledna kje im treba vekje, pa vaka za posleden pat.
Што збор е ова?крчори
Си уживаШто збор е ова?![]()
Ете ти кажаШто збор е ова?![]()
Да те слушни Господ ако има некоја екипа шо ме вади од такт тоа е Сити на Пеп.Продолжиле со тренинг Реаловци денес... сите играчи биле тестирани во домашни услови за во случај да има повеќе позитивни, ама дека беа на одмор недела дена, никој немал контакт со Маријанчо, и сите биле негативни.
Сега чекаме Чика Перез да фане некои врски, да му го укинат црвениот на Рамос, и некако да досудат два пенала за нас, да тепаме лаганица 0:2...идемо даље.
Скраја да е...Да те слушни Господ ако има некоја екипа шо ме вади од такт тоа е Сити на Пеп.
Многу сакам да победи Реал со некои контроверзни голови да му се спои притисокот на ќелајцата на клупа![]()
Не си ја сфатија лабаво туку Ливерпул имаше монструозна сезона со 99 поениСкраја да е...
Дај боже Сити на сите по 16 гола да му стегни и да кукате тука сите како џабе му биле арапските пари...оваа година лабаво си ја сфатија во Англија за да се посветат на ЛШ...догодина пак ќе продолжи мочањето на нивните ривали
Голема работа..и лани Ливерпул имаше 97 ама овие 98 имааНе си ја сфатија лабаво туку Ливерпул имаше монструозна сезона со 99 поени![]()
Verojatno ne postoi tim sto osvoil poise od 97 a izgubil titula, ne znam... ali toa iskreno e najluzerska sezona, da gazis sve zivo i divo i pak da ne osvois..Голема работа..и лани Ливерпул имаше 97 ама овие 98 имаа