UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ги ПСЖ, рано си го покажуваат менталитетот.

Напалени се многу Јунајтед, браво, ама многу лесно дозволуваат да им влагаат ПСЖ во шеснаесетник. Не знам колку долго ќе издржи одбранава да не прими гол.

Напалени се многу Јунајтед, браво, ама многу лесно дозволуваат да им влагаат ПСЖ во шеснаесетник. Не знам колку долго ќе издржи одбранава да не прими гол.
Без Матиќ и Ерера и ова е супер за мене.

Едит: толку беше :D

Opasen Lukaku sve greskete gi kaznue.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Џиџи, љубим те, али ај киксни уште 2-3 пати :D

Колку се склони на грешки ПСЖ, кој и да им се падне наредно, само треба да им удри добар пресинг. Џабе Мбапе и Нејмар кога им се наоѓа и по некој отпад во екипа како Бернат.

Браво за ајакс вчера и денес манчестер... Тимови со муда, да беше мурињо сеуште тренер 10:0 ќе беше вкупен резултат вака со солскер имаат карактер.. што и да се деси едно големо браво за ман ју.. посакувам следна недела вака и јуве да игра а не пичкарот алегри да ми игра дефанзивно

Браво за ајакс вчера и денес манчестер... Тимови со муда, да беше мурињо сеуште тренер 10:0 ќе беше вкупен резултат вака со солскер имаат карактер.. што и да се деси едно големо браво за ман ју.. посакувам следна недела вака и јуве да игра а не пичкарот алегри да ми игра дефанзивно

Што муда бе друже, ја глеаш ?
со топка не се составија цело пол. на 30 метра од гол се сите 11 души

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom