UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто е бедно, барем си ја прифатил реалноста каква и да е. Многу потажно е да веруваш дека Челзи е некаков релевантен клуб и да се бламираш да го ставаш во класата на Јунајтед, Ливерпул па и Арсенал. И да замараш насекаде со тоа.
Затоа што он го пиша тоа како фалење, како нешто позитивно, а не како прифаќање дека тоа е нивото на клубот.

И најтажно е што ретко кој овде знае и има капацитет да направи муабет без "ама твоите вака, ама твоите онака", а омилениот клуб на тој што збори нема никаква врска со муабетот :place:

Зошто е бедно, барем си ја прифатил реалноста каква и да е. Многу потажно е да веруваш дека Челзи е некаков релевантен клуб и да се бламираш да го ставаш во класата на Јунајтед, Ливерпул па и Арсенал. И да замараш насекаде со тоа.

Немој така да му велиш, не замара секаде со Челзи. Еве во темата за готвење нема напишано ништо за Челзи и нема постирано ниту еден гол на Дрогба од сезона 52-53.

И, каква поврзаност имаат Челзи и Ливерпул со тоа што се збореше овде, па мораше да пишуваш и да мешаш глупости?

Вечер Челзи против Бате, чекаме јаки статистики

Od ko tepa Baern posle 4 porazi se pojavi. Aj ne zamaraj mnogu.

Nepismen, темава е за ЛШ. Баерн ниту имал 4 порази во ЛШ до сега сезонава, ниту општо. Ниту мене ме нема на форумов. Ниту пак ме снемувало некогаш заради било што поврзано со форумов.

Извади го Баерн од уста конечно, гејски некако делува. Или сепак комплексите се појаки...

Затоа што он го пиша тоа како фалење, како нешто позитивно, а не како прифаќање дека тоа е нивото на клубот.

И најтажно е што ретко кој овде знае и има капацитет да направи муабет без "ама твоите вака, ама твоите онака", а омилениот клуб на тој што збори нема никаква врска со муабетот :place:
Одличен одговор и уште подобра констатација.

Nepismen, темава е за ЛШ. Баерн ниту имал 4 порази во ЛШ до сега сезонава, ниту општо. Ниту мене ме нема на форумов. Ниту пак ме снемувало некогаш заради било што поврзано со форумов.

Извади го Баерн од уста конечно, гејски некако делува. Или сепак комплексите се појаки...

Smesen si ko Salihamidzic. Ne mora da me citas pa uste da mi vrakas. Ko muvce na gomce mi se lepis. Aj ne dosagjaj ziti se.

Не се правам паметен, тоа е реалноста. А Ливерпул се ослободил од сите тие што ги наброја, и не викам дека си грешка но сепак истото тоа му се дешава и на Челзи.

Ливерпул не се ослободи од Суарез, Торес, Стерлинг и Кутињо, туку му ги купила. За жал, Ливерпул не беше моќен финансиски, не освојуваше, немаше проект за да ги задржи играчите и секогаш подобро пласирани тимови од нашиот ги бараше истите, тимови како Сити, Челзи и Барса. Ослободување од играч е да го пуштиш на позајмица у Барнли а ако не сака да оди, да го ухлебаш на клупа.

а Дортмунд бил во топ 10 клубови во Европа :ROFLMAO:
Муабетот беше они или кокошките се во топ 10, не ја врти водата на друга воденица!
Сеа види и ти кај тераш со муабетот, Дортмунд со скокови од 2-3 сезони е таму а кокошките еднаш помирисаа ЛШ и изгледа толку ќе им биде!

Ливерпул не се ослободи од Суарез, Торес, Стерлинг и Кутињо, туку му ги купила. За жал, Ливерпул не беше моќен финансиски, не освојуваше, немаше проект за да ги задржи играчите и секогаш подобро пласирани тимови од нашиот ги бараше истите, тимови како Сити, Челзи и Барса. Ослободување од играч е да го пуштиш на позајмица у Барнли а ако не сака да оди, да го ухлебаш на клупа.

Toa celo vreme go kazuvam. Ima i pogolemi klubovi so koi ne moze taka lesno da se konkurira. Obamejang zema Dupla plata vo Arsenal. Götze mesto 5 zemase 12m EUR vo Baern. Ne moze Dortmund tie pari da gi ponudi. So tie pari ke plati 3-4 talenti. Posebno Dortmund Ednas poradi toa sto plakase pogolemi plati od Baern bese pred brisenje. So taa istorija i ne smee da si dozvoli uste Ednas takva situacija. Ama komu mu kazuvas. Ova ne e Fifa Manager da si davas pari kolku sakas - nema save/load vo vistinskiot zivot kako si prajt nekoj ovde muabet nerealen.

Мое мислење е дека Дортмунд се големо разочарување ко клуб.До сега требаше да бидат гигант, како што Атлетико успеа да прерасне, а не клубче шо се радува на пласман во ЛШ(во лига со 4 места а само еден јак тим) и колку пари ќе извадат од млади играчи.Игрчаите го гледаат тимот ко обична одскочна даска во поголем тим.

Мое мислење е дека Дортмунд се големо разочарување ко клуб.До сега требаше да бидат гигант, како што Атлетико успеа да прерасне, а не клубче шо се радува на пласман во ЛШ(во лига со 4 места а само еден јак тим) и колку пари ќе извадат од млади играчи.Игрчаите го гледаат тимот ко обична одскочна даска во поголем тим.

Zavisit kako definiras Gigant. Vsusnost dvata klubovi imaat dosta slicnosti osven sto ete Atletiko osvoi LE (zatoa Dortmund iako poodamna iam osvoeno LS). I ne ti go sfakam muabetot so "raduvanje za plasman vo LS" pa sekoj tim sto vlaga vo LS e zadovolen, ili ne? Prasaj gi tie "velikanite" sto godinava gi nema tuka. Tuku mesas minimalna cel so "raduvanje". Kako sekoj tim i Dortmund ima celi. Minimalna cel e plasman vo LS, sve drugo e plus. I taka e dobro da se komunicira vo javnosta, oti Dortmund normalno saka da osvoi LS ili BL ama ako najavi ofanzivno i na kraj ne uspee stetata ke bide pogolema nego vaka da komunicira. Inace i od Atletiko ima pogolemi klubovi i na kraj ne e ni tolku bitno posle vcerasnata demontaza.

Smesen si ko Salihamidzic. Ne mora da me citas pa uste da mi vrakas. Ko muvce na gomce mi se lepis. Aj ne dosagjaj ziti se.

Ти си за психијатриско набљудување. Успеа повторно во пост да спомнеш нешто поврзано со Баерн.
Веќе не е ни смешно, туку жално.

Ти си за психијатриско набљудување. Успеа повторно во пост да спомнеш нешто поврзано со Баерн.
Веќе не е ни смешно, туку жално.

Imas nesto deficit na vnimanie ili sto e problemot so tebe? Nesto kako Henes vo Baern.[DOUBLEPOST=1540475466][/DOUBLEPOST]
Пошо огромен успех е да се пласираш во ЛШ покрај гиганти како Нирнберг и Менхенгладбах.

Uspeh e da gi postignes celite. Kako si prajte muabet onaka cel svet so edna recenica da ni objasnite. Uspeh e, kako ne. Prasaj gi tie sto ne uspea vo toa. Inace i vo Spanija im ckart ekipi, ne se 20 Barseloni i Realovci.

Споредба на топ 6 на Шпанија и Нјемачка [emoji848][emoji37] ...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom