UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Па не велам не, и судиите треба да се каде каде подобри. Гледам го спомна светсково па и таму дотичниов директно ја исфрли Србија, досуди фаул во напад од страна на Митрович врз двајца играчи на Швајцарија кој го соборија со боречки зафат a требаше пенал и еве го делегираат да суди одма на јака утакмица каде што исто прави еден тон грешки каде е логиката тука? Точно интер е оштетуван многу пати али исто и други тимови, има одлуки и контра Јувентус досудени ама тоа е, проблемот е што кога е во корист на Јувентус нешто судено одма се рипа и се паламуди овде на форумов недела дена. А на пример кога е оштетуван некој тим константно незнам дали Лацио или кој беше, кога е во нивна корист се што се дешава си ќутат. Зошто никој не коментира тогаш. Значи не е ова од сега во ЛШ, ова си тече со години, срамни одлуки, глупости и уште што уште не а никој не превзема ништо. Таа тајфа се Брих , Чакир, Кујперс каде што нон стоп има ''грешки''. Знаеш до кое дереџе си паднат кога се жалиш за ВАР ради немоќ да победиш дома против Парма и слични тимови.

Да да, знам дека овој судија беше глув и слеп при ВАР и не сакаше ни да прегледува снимка во таа ситуација на СП ама тогаш е вина кај судијата, не е кај ВАР. ВАР само нуди да се прегледуваат спорните ситуации или да корегираат очигледно погрешна одлука. За Лацио не се слагам дека ќутеле зошто мене ми текнува колку се трубеше кога ги заредија спорни одлуки против нив лани околу Јануари месец...

Ова му е прв црвен во лш, после толку утакмици голови и трофеи , отварање сезона со нов клуб, а во трето коло треба и на олд трафорд да истрча...капак на се непостоечки срамрн црвен. Ладнокрвно требаше да излезе?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Во ред е да се буни, да вика, да негодува. Ама да плаче вака? Понашање како да го исклучиле во финале на СП. Не се ни знае колку меча ќе пропушти. Може ќе отсуствува само против Јанг Бојс, најнебитниот меч во ЛШ оваа сезона. Колку фудбалери биле исклучени на далеку побитни мечеви па не плачеле вака.

Капак на се е сестра му. Пишала денес статус „ќе платите за ова“... Кој да плати? УЕФА? Судијата? Валенсија? Божем готово, му ја уништија кариерата, нема веќе да игра.... Кои мелодрами човече, бетер теленовела направија...

Izleze video kade ronaldo prvo bez topka mu zadava udar na muriljo so noga, odnosno go klocna, po sto ovoj padna, a posle e potegot so rakata, taka da posle ova video crveniot i ne e taka bas neopravdan

Stoznam, procenete sami, ne e deka e cveke za mirisanje vo konkretniov slucaj ronaldo, fakt e deka tuka namerno zamavna so nogata, udarot moze ne e kojznae sto ama muriljo radi toa padna na zemja, posle sledese i drugiot poteg, pak bez topka.[DOUBLEPOST=1537449464][/DOUBLEPOST]
Во ред е да се буни, да вика, да негодува. Ама да плаче вака? Понашање како да го исклучиле во финале на СП. Не се ни знае колку меча ќе пропушти. Може ќе отсуствува само против Јанг Бојс, најнебитниот меч во ЛШ оваа сезона. Колку фудбалери биле исклучени на далеку побитни мечеви па не плачеле вака.

Капак на се е сестра му. Пишала денес статус „ќе платите за ова“... Кој да плати? УЕФА? Судијата? Валенсија? Божем готово, му ја уништија кариерата, нема веќе да игра.... Кои мелодрами човече, бетер теленовела направија...
i sam znaes zasto se dramite, mesi statisticki ke mu izbega bajagi, ednostavno naruseno mu e egoto pod difolt so toa, ti mislam za real si, ako pamtis pred nekoja godina so alaves ako ne se lazam, arbeola dade gol za 4-0, a ovoj se brkase so mesi za najdobar strelec, i posle golot na arbeola, ili za 4-2 bese ne mi teknuva, zaveri pobeda, ovoj se ljutese dole zasto ne mu podal nego. Site se raduvaat on urla gestikulira so racete ...

Placel zasto bil golem sampion, pobednik, wowow :), pa deckoto odbi da ide sea na nagradive od uefa be, zasto znaese deka nema da lapa nagrada za najbolji igrac, videte ja i izjavata na agentot negov. Od uvek bil takov, strasna atleta i sve toa ama opsednat e so faktot da bide podobar od mesi, odnosno najdobar, ne deka i toa e loso zasto ipak pruza(l) super partii i sve toa, ama znael i bajagi da zabega ...
Ko so onoa siiiiii, kakov cringe moment bese toa majko mila.

Последно уредено:
Сестра му е тешка глупача. Кога Модрич го избраа за најдобар играч на УЕФА имаше стаено на стори слика од Роналдо и Модрич со статистички податоци и имаше пишано "проценете сами", нешто во тој стил. Али ја разбирам до негде, Роналдо ја направи од сељанка во сељанка со пари така да..

Диего Коста у кариерата ќе имаше бар 15 црвени за вакви работи. И тоа само пример еден играч. Има и други што редовно прават вакви закачки. Жолт максимум и ништо повеќе, сега го видов „инцидентот“.

Izleze video kade ronaldo prvo bez topka mu zadava udar na muriljo so noga, odnosno go klocna, po sto ovoj padna, a posle e potegot so rakata, taka da posle ova video crveniot i ne e taka bas neopravdan

Stoznam, procenete sami, ne e deka e cveke za mirisanje vo konkretniov slucaj ronaldo, fakt e deka tuka namerno zamavna so nogata, udarot moze ne e kojznae sto ama muriljo radi toa padna na zemja, posle sledese i drugiot poteg, pak bez topka.[DOUBLEPOST=1537449464][/DOUBLEPOST]
i sam znaes zasto se dramite, mesi statisticki ke mu izbega bajagi, ednostavno naruseno mu e egoto pod difolt so toa, ti mislam za real si, ako pamtis pred nekoja godina so alaves ako ne se lazam, arbeola dade gol za 4-0, a ovoj se brkase so mesi za najdobar strelec, i posle golot na arbeola, ili za 4-2 bese ne mi teknuva, zaveri pobeda, ovoj se ljutese dole zasto ne mu podal nego. Site se raduvaat on urla gestikulira so racete ...

Placel zasto bil golem sampion, pobednik, wowow :), pa deckoto odbi da ide sea na nagradive od uefa be, zasto znaese deka nema da lapa nagrada za najbolji igrac, videte ja i izjavata na agentot negov. Od uvek bil takov, strasna atleta i sve toa ama opsednat e so faktot da bide podobar od mesi, odnosno najdobar, ne deka i toa e loso zasto ipak pruza(l) super partii i sve toa, ama znael i bajagi da zabega ...
Ko so onoa siiiiii, kakov cringe moment bese toa majko mila.
Auuu go opra, opravdan crven. :D

Inace interesno e kako nema HD snimka od ovaa situacija, na drugiot del od terenot go sibnaa na kelini i odma hd od kamera do golot, od drugava strana sigurno nemale.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

https://youtu.be/HkMW4uKnVoA
Не му е прв пат на плачкото да мава подмолно, овде ко му се скара Ирина беше или ?
Не мешајте фудбалски квалитети со ова, тоа шо се бапкаше од земја дури беше во Реал кога соиграч негов ќе даеше гол е друг муабет, 1637484 пати е фатен на камери

Кога Коста мава е ѓубре, гнаса, пичка и шо не а кога ова педерланата урла е шампионски менталитет а ??? да ви ги по.....м двојните стандарди

Sent from my iPhone using Tapatalk

Рогањево е за чист црвен, не успеа да го искубе зашто има кратка коса Муриљо :)

Со црвен на Роналдо(y)
DnifwvoWwAALP-c.jpg

Диего Коста у кариерата ќе имаше бар 15 црвени за вакви работи. И тоа само пример еден играч. Има и други што редовно прават вакви закачки. Жолт максимум и ништо повеќе, сега го видов „инцидентот“.
gomnariite sto gi pravi kosta i ne se sankcionirani, ne im davaat pravo na drugite igraci istoto da go pravat, odnosno, samo zasto kosta ne bil kaznet, ne znaci deka davanje na crven karton za gomnarija slicna na onie na kosta koi ne bile sankcionirani, pod difolt e prestrogo, ili neopravdano.
Ovde celo vreme se govorese za kubenjeto, ne i za namerno udiranje na igrac so noga, ova dava druga dimenzija na ovoj nastan, odnosno, veke smetam deka ne vazi muabetot za prestrog crven karton, naprotiv, veke se dobiva osnova za odlukata da bide pokazan istiot.

Nema da bid3 kaznet Kiki za so Man Utd... Kaj ke dozvoli UEFA da padne gledanosta na takov duel na povratnicite Kiki i Pogba..

А зошто воопшто би отсуствувал со Јунајтед кога наредно коло е против Јанг Бојс?

Автоматската казна за директен црвен картон е еден натпревар, ништо повеќе.

Со црвен на Роналдо(y)
DnifwvoWwAALP-c.jpg
oa demek e tim na koloto ahaha ,kae fekir koj go pobedi sity ,mesto nego ste klale pogba koj dal 2 gola proti labunista , i so e oaj lasik igral negde o bohemija a milner go unisti psg ,pereformansite na igrasite ne gi miram samo sto igrale dobro i postignale performans bitno e proti kogo igrale{inase mi falat buki na tastatura oti ke brsite sela nok deka ne snam da pisam

А зошто воопшто би отсуствувал со Јунајтед кога наредно коло е против Јанг Бојс?

Автоматската казна за директен црвен картон е еден натпревар, ништо повеќе.
За неспортско однесување е подолг. Не беше класичен црвен ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom