Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
glup muabet 5 stranici nanazad...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ние што имаме ти неможеш да замислиш, идентификација со одредена група, запознавање нови луѓе, патувања, дружба, на крај краева мојот клуб има Лига Шампиона, додека твојот на сите милиони потрошени нема, ниту пак им ги разбираш песните, едностанво си интернет навијач што утре арапот да дигне раце ти најверојатно ке се прешалташ на Манчестер Сити по арапска линија, добро можда таму ке го разбираш навивањето мада кој знае ипак е стран језик.Не се замарај со фудбал, битно навивачите на Звезда најдобро пееле во Европа, најмногу пиеле и имале најмногу искршени столчиња.
п.с. Честито покер, имате шанси за да завршите со под 25 примени гола, што е сериозен успех
Тоа ние што имаме ти неможеш да замислиш, идентификација со одредена група, запознавање нови луѓе, патувања, дружба, на крај краева мојот клуб има Лига Шампиона, додека твојот на сите милиони потрошени нема, ниту пак им ги разбираш песните, едностанво си интернет навијач што утре арапот да дигне раце ти најверојатно ке се прешалташ на Манчестер Сити по арапска линија, добро можда таму ке го разбираш навивањето мада кој знае ипак е стран језик.
И мене ме лично заболе и за Реал и за ПСЖ, него чисто од домашно васпитање да му одговору.Иначе Игорче во право е за Баерн,толку брзо пропаднаа поради неажурност и неагилност на трансфер пазарот и толерирање на играчите што не се во форма..порано некој кога ќе спомнеше како се води еден фудбалски клуб Баерн беше вистински пример за тоа,сега треба одеднаш да прават ремонт бидејќи имаат премногу истрошени играчи во екипата ..па и немаат среќа што Коман му се исповреде[DOUBLEPOST=1540535859][/DOUBLEPOST]
Чоекот е навивач на Реал Мадрид..тоа со ПСЖ е чиста заебанција,веројатно и провокациите упатени кон тебе што се палиш безврска..зарем не заприметуваш дека намерно те провоцираат ?..ги заболи мислиш нив за Звезда?..олабајсе малце![]()
Тоа ние што имаме ти неможеш да замислиш, идентификација со одредена група, запознавање нови луѓе, патувања, дружба, на крај краева мојот клуб има Лига Шампиона, додека твојот на сите милиони потрошени нема, ниту пак им ги разбираш песните, едностанво си интернет навијач што утре арапот да дигне раце ти најверојатно ке се прешалташ на Манчестер Сити по арапска линија, добро можда таму ке го разбираш навивањето мада кој знае ипак е стран језик.
па ти ми се прв закачиш и после не ме замарај, ја незнам глуп ис или што е финта, обично на некога кд се обратиш очекуеш фид бек, иначе Реал ти га трти ебано Леванте на домашан терен, такој да около тртење овуј сезону и ти незаостануеш.Си учев француски јас на школо и ги знам песните на памет, така да не замарај. Ќе лапате уште 6-7 у београд, биди ми поздравен до наредно тртење.
па ти ми се прв закачиш и после не ме замарај, ја незнам глуп ис или што е финта, обично на некога кд се обратиш очекуеш фид бек, иначе Реал ти га трти ебано Леванте на домашан терен, такој да около тртење овуј сезону и ти незаостануеш.
Пошо по потекло се од Шведска, затоа спомнав за Балканци, ти ебам глупакот.
Стек, жички му се споија![]()
Ќе ти кажев што да спојам, сФе ти ебам