UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе не се заебавајте за овој прекршок треба најмалце 5 натпревари да одмара. :pos:
f-7e9WSYSrqrzu2SFidlJA.png

Зависи, ако е лап топ како во мој случај, 1200 па нагоре.. и тоа половна :cenzura:..

па и на лап топ можеш обична тастатура да приклучиш у зорт кога си

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не постоеше никакво рогање.
abe strana ponazad imas moment od toj incident, so se prais naudren sea :) udar bez topka imas, ne e samo kubenjeto u prasanje, e sea neznam dali brih samo za toa mu dade crven ili i za udarot bez topka plus.

od kade da znaeme deka na slikava so iskubanata kosa e Murilo? Btw nikoj ne se buni za kubenjeto tuku za nepostoeckiot udar koj samo fanovite na inter go gledaat

Сто посто сум сигурен дека е он кога ќе споредиш со видеото како го фаќа и тегне за коса со сликата, којзнае дали пак ќе му потера коса на човекот.

чекај малце , стварно мислат дека тоа на сликата е мурило?

giphy.webp
Па тоа е сликата.Не знам зошто се правите наудрени
Имаше изјава од Муриљо дека срам му било да излегува така искубан во главата
Од Валенсија сите фудбалери беа излезни на вечера само тој останал во собата од срам

Сто посто сум сигурен дека е он кога ќе споредиш со видеото како го фаќа и тегне за коса со сликата, којзнае дали пак ќе му потера коса на човекот.
Murillo ti e prav rom, so crn ten... Deckovo na slikava mi izglea so bel ten, tipicno rusko dete...

Murillo ti e prav rom, so crn ten... Deckovo na slikava mi izglea so bel ten, tipicno rusko dete...
siiiiguuuurno, sve vie od juve slepi se praite pred ociglednoto, nemalo udar, ne go skubal ...
Daj be ok e, go dupcat po komentari so runi da se konsultira ili tupeto na konte da go zeme, za toa deka ne se zurkal vcera neznam ama realno vakov kakov sto e ni kuce nema da go lae.

Untitled1212.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom