- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.367
- Поени од реакции
- 15.667
Според тебе за намерно рогање на играч без топка колку треба да се добие?За misconduct може и еден меч да се добие. Се зависи до извештајот на судијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според тебе за намерно рогање на играч без топка колку треба да се добие?За misconduct може и еден меч да се добие. Се зависи до извештајот на судијата.
Не постоеше никакво рогање.Според тебе за намерно рогање на играч без топка колку треба да се добие?
Зависи, ако е лап топ како во мој случај, 1200 па нагоре.. и тоа половна..
Ја глуп што трошам тастатура за муабет со Јувенташ.Не постоеше никакво рогање.
abe strana ponazad imas moment od toj incident, so se prais naudren seaНе постоеше никакво рогање.
od kade da znaeme deka na slikava so iskubanata kosa e Murilo? Btw nikoj ne se buni za kubenjeto tuku za nepostoeckiot udar koj samo fanovite na inter go gledaatовој му искубал пола глава па и уште се бунат
od kade da znaeme deka na slikava so iskubanata kosa e Murilo? Btw nikoj ne se buni za kubenjeto tuku za nepostoeckiot udar koj samo fanovite na inter go gledaat
Па тоа е сликата.Не знам зошто се правите наудреничекај малце , стварно мислат дека тоа на сликата е мурило?
![]()
Murillo ti e prav rom, so crn ten... Deckovo na slikava mi izglea so bel ten, tipicno rusko dete...Сто посто сум сигурен дека е он кога ќе споредиш со видеото како го фаќа и тегне за коса со сликата, којзнае дали пак ќе му потера коса на човекот.
siiiiguuuurno, sve vie od juve slepi se praite pred ociglednoto, nemalo udar, ne go skubal ...Murillo ti e prav rom, so crn ten... Deckovo na slikava mi izglea so bel ten, tipicno rusko dete...