UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 април 2009
Мислења
678
Поени од реакции
579
Aj edno pitanje za u sreda.. na Arena nema da ja davat Atletiko - Juventus posto na rts ke se prenesuvala..valjda isto bilo i prethodnava sreda so ednata utakmica.. Citav deka Max TV uklucuvale dopolnitelen kanal za taa utakmica dali nekoj znae tocno e ili ne ...
На Арена 4 ќе ја дават. Многу им се пишуваше вчера на Телеком и на Арена Спорт на фб и направија да оде на АС4.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Fuck sake... најверојатно одбраната утре Матип и Фабињо, барем според Пирс
Да да ама без Боби, мнооооооооооогу тешко.
Алисон, Трент, Фаб, Матип, Робо, Хендо, Џини, Милнер, Мане, Шакири и Момо е составот со кој што ќе настапиме (според мене).

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Алисон, Трент, Фаб, Матип, Робо, Хендо, Џини, Милнер, Мане, Шакири и Момо е составот со кој што ќе настапиме (според мене).
Поќе од јасно е дека Боби е моторот на екипата. Најверојатно составот ќе е тој, единствено можи Клоп да се одлучи за Кеита на средина наместо Милнер.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Кој ви е тој Џини бе го читам цело време? да ви ебам тоа селските педерски прекари

Член од
23 август 2010
Мислења
39.419
Поени од реакции
114.013
Кој ви е тој Џини бе го читам цело време? да ви ебам тоа селските педерски прекари
Боби, Џини, Мили, ТАА, Момо, Деки, Хендо, тоа се тие педерски прекари што најчесто ги употребува цела фан база на чело со Пеја, абе толку се загорени за титула што ако освојат годинава мислам дека ќе им праат блоуџоб на сите фудбалери сред Ливерпул. Ти ебам тоа испедерчените фанови. :kuracc:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Вијналдум.
Добро оправдано е за овој, боље Џини да го викаш, наспроти да му го пишеш целото презиме да покршиш прсти, фудбалскиот Антетокумпо:P:D[DOUBLEPOST=1550572329][/DOUBLEPOST]
Боби, Џини, Мили, ТАА, Момо, Деки, Хендо, тоа се тие педерски прекари што најчесто ги употребува цела фан база на чело со Пеја, абе толку се загорени за титула што ако освојат годинава мислам дека ќе им праат блоуџоб на сите фудбалери сред Ливерпул. Ти ебам тоа испедерчените фанови. :kuracc:
Абе у тема ЛШ ми го пишува составот на стартната постава како божем кажува кој другари за викенд ќе се собират за пијанка

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро оправдано е за овој, боље Џини да го викаш, наспроти да му го пишеш целото презиме да покршиш прсти, фудбалскиот Антетокумпо:P:D[DOUBLEPOST=1550572329][/DOUBLEPOST]
Абе у тема ЛШ ми го пишува составот на стартната постава како божем кажува кој другари за викенд ќе се собират за пијанка
Му реплицирав на фан на Ливерпул. Иначе, ти пример ДДР немаш никад пишано верувам, секад со полно име го пишуваш.

Стекот пример увак викал Диамброзио, никад нагалено со "сакато копиле дабогда сепса фатил" го нема пишано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom