UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе да, рутински без многу трошење ќе гледаат да ги добијат следните натпревари, а иначе следните 4 натпревари на Барселона се 4 гостувања (Лион, Севиља и 2 пати Реал). :icon_lol::icon_lol:

Да бе да, рутински без многу трошење ќе гледаат да ги добијат следните натпревари, а иначе следните 4 натпревари на Барселона се 4 гостувања (Лион, Севиља и 2 пати Реал). :icon_lol::icon_lol:

Ако заприметиш напишав (доколку можат) ама нормално си читаш како што ти одговара.

Иначе, штопери ваљда прва текма ќе ни бидат Матип и Хендерсон, со оглед на тоа дека и Фабињо има некоја повреда...

Кај нас Хумелс ќе игра лажен стопер :D
Немавте утакмица викендов а?

а ван дајк?

Ај одлогирај се од форумов за навек, те молам, фејк Сладоледџија.
Суспендиран е поради жолтиот со Наполи.[DOUBLEPOST=1550446830][/DOUBLEPOST]
Кај нас Хумелс ќе игра лажен стопер :D
Немавте утакмица викендов а?
Не не, грееја мадиња у Марбеља, Шпанија :D

Ај одлогирај се од форумов за навек, те молам, фејк Сладоледџија.
Суспендиран е поради жолтиот со Наполи.[DOUBLEPOST=1550446830][/DOUBLEPOST]
Не не, грееја мадиња у Марбеља, Шпанија :D

Не бе, скроз сум заборавил на тоа со картонот, ме зачуде кога пиша Хендерсон штопер.

Не бе, скроз сум заборавил на тоа со картонот, ме зачуде кога пиша Хендерсон штопер.

Хендо или Џини се штоперските опции затоа што Фабињо имал ситна повреда (мада на видеото од последниот тренинг го имаше дека е со тимот). Ловрен сеуште влече повреда, Вирџил суспендиран а Гомез е далеку од враќање. Едини здрав штопер ни е Матип, ќерата.

Aj edno pitanje za u sreda.. na Arena nema da ja davat Atletiko - Juventus posto na rts ke se prenesuvala..valjda isto bilo i prethodnava sreda so ednata utakmica.. Citav deka Max TV uklucuvale dopolnitelen kanal za taa utakmica dali nekoj znae tocno e ili ne ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom