UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Jordan Henderson vs Sevilla

55% passing
0 take-ons
0 tackles won
0 aerial duels won
5 fouls
1 booking

:свиркам:
Вчера му беше една од најочајните утакмици, дефинитивно. Не знам дали некогаш имало послаб настап на капитен на Ливерпул.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Севиља > Ливерпул во последниве 10 години :X3:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Судијава што суди Карабаг-Челзи треба да добие отказ моментално, утакмицата да биде прекината.

Срамен црвен картон, требаше да си искочат домаќиниве.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Престрого беше ова а и како што имам приметено многу ретко се суди и пенал и црвен директен, апла треба некој без мозок да влезе за таква санкција.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ептен строг црвен. Судијата изгледа е анти Ливерпул па не сака Челзи да се умори ептен денес, да се спремни за на Енфилд во сабота :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Ептен строг црвен. Судијата изгледа е анти Ливерпул па не сака Челзи да се умори ептен денес, да се спремни за на Енфилд во сабота :D
Или може да е за Челзи...

....ама не бе, постар е од 28 години, нема шанса. :/

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Лепешка португалска. Го уништи натпреварот. Можеби, велам можеби, тоа не беше ниту пенал. Имаше мало влечење, имаше контакт, доволно за да се фати за свирка судијата, но немаше да погреши и доколку го направеше спротивното. Постои простор за судиско убедување, бидејќи фаулот над Вилиан е од категорија soft.

Ама црвен картон...
Последен играч, јок. Голманот излезе на топка. Претходен картон, јок. Острина на стартот, јок. Прашање е дали и жолт заслужи. Овој ни едно, ни две, го исклучи. Долго време не сум видел олку мизерна арбитарска одлука, долго.

Последно уредено:
P

psychostasia

Гостин
Судијава мила мајко. Знам дека Карабаг се никој и ништо во Европа ама мајке му не заслужуваат вакво судење. Овој треба доживотно да му се забрани да суди.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немој некој да се поместил од кај што седи, уште десет минути и ќе можеме да кажеме дека Џони со тикетот му ја прекина традицијата на Акинфеев :icon_mrgr:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.639
Поени од реакции
59.490
Ко вчера да беше кога последен пат ја зачува мрежата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom