UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Луда работа :pos: Фалкао све напраи до сеа, уште црвен картон му фали. :vozbud:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бреј, два пара мозок и три пара муда треба да имаш за да лобуваш вака од 11 метри, сфака част.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
одличен натпревар уше поодличен судија !!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Многу јака утакмица, сакам вакви тимови како Монако и ПСЖ што имаат умешност и сила да ја разбијат монотонијата малце во ЛШ

Ау 3-3, и не е готово уште.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Постов го пишувам чисто за да бидам сигурен утре дека сум гледал ЛШ утакмица, а не дека истата сум ја сонувал. :tapp: Сум гледал јас утакмици кај што на терен биле Бонера и Антонини, сум гледал утакмици кога за Милан бранел претходно споменатиот Жељко Калач, сум гледал и утакмици кај што Робињо наместо гол да даде од неполни 20cm он шутирал преку пречка ама ваква мизерија бе ... :tapp: Стоунс и Отаменди се дефинитивно најлоши штопери во историјата на фудбалот, Фалкао со пеналон што го изведе после трета судиска свирка и нормално го промаши ја надмина и бламажата на Заза кога скокаше околу топката, реакцијата на Субашич :shook::shook::shook: Пеп гревон прима трет гол на домашен терен и пробува као демек да ги мотивира играчине дека ништо не е загубено, а истите на домашен терен се издоминирани до максимум. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom