UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
За гостинската екипа било каков резултат е премија од двомечов од едноставна причина што не заслужија оваа година да играат 1/4финале. Од друга страна Јуве игра фудбал со глава и од таму и овие 3:0 со вкупно 5 поминувања на противничка половина. Момент на мечот според мене беше одбраната на Буфон кој што во вистински момент ја покажа класата и искуството од 20ина години играње фудбал. Голманиште. :cuc:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.695
Поени од реакции
88.682
Околу ова со Дортмунд, прочитав дека не било бомба туку ептен силна петарда... :facepalm: Ваљда од Дижонска ја набавиле :icon_mrgr:

Јувехехехехе :backa:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Околу ова со Дортмунд, прочитав дека не било бомба туку ептен силна петарда... :facepalm: Ваљда од Дижонска ја набавиле :icon_mrgr:

Јувехехехехе :backa:
3 бомби, Бартра од полесно повреден статусот сега е потешко повреден. Гледам прес во моментов. Уште една бомба пронајдена, 3 експлозии + една бомба што не експлодирала.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Што си се упрпал ти бе ? :icon_mrgr: :D Дај малце повеќе оптимизам.:pipi:
Оптимизам у четвртфиналиве дуели може да имаат само фанови на Јувентус.

Еврокласикото е скроз непредвиливо, може све да се деси, и Реал и Баерн имаат горе-долу слични сезони. Наликува ова на предпрошлиот дуел кога отпаднавме на пенали. Сеа е ко тогаш, а не ко задњиот пат кога се знаеше дека ќе ве скинеме со филозофот коа бевте. :kuracc:

Го заборави Атлетико.:cool:
Не ги заборавив. Влегоа у форма периодов ама сезонава и ним не им е најсајна. Нема да ме чуди да се сопнат и против Лечестер.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
после ова шо им се деси денес на играчиве од Борусија, УЕФА за утре им го презакажа натпреварот... па ни 24 саати не се поминати крв им ебам бирократска, истрауматизирани ќе излезат утре на терен дечките... само парите им се во ум на Чеферин и екипата oколу него...

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Оптимизам у четвртфиналиве дуели може да имаат само фанови на Јувентус.

Еврокласикото е скроз непредвиливо, може све да се деси, и Реал и Баерн имаат горе-долу слични сезони. Наликува ова на предпрошлиот дуел кога отпаднавме на пенали. Сеа е ко тогаш, а не ко задњиот пат кога се знаеше дека ќе ве скинеме со филозофот коа бевте. :kuracc:

Не ги заборавив. Влегоа у форма периодов ама сезонава и ним не им е најсајна. Нема да ме чуди да се сопнат и против Лечестер.
Па не им е сјајна пошо сите сили ги насочија за ЛШ, а Лестер таму со Шекспири е најмал проблем. Иде Атлети до финале.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
3 бомби, Бартра од полесно повреден статусот сега е потешко повреден. Гледам прес во моментов. Уште една бомба пронајдена, 3 експлозии + една бомба што не експлодирала.
Marc Barta, the Dortmund defender, suffered an injury to his hand in the incident and is being treated in hospital.

R

red.devil

Гостин
Местат Ел класико ама изгледа само еден тим од нив ќе оди во полуфинале :D
Не бе, четири одат во полуфинале.

Иначе Ел класико здравје ќе гледате во америките. Ова е последна дестинација за двата тима. :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ne sakam da zboram predvreme ama iskreno do sega Baern ima najjak i najdobar sostav od site ekipi.. Juve ima samo jaka prva postava izmenite se ocaj neviden..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.924
Поени од реакции
11.726
Зашо бе, па го имаш Лемина на пример.
Играчиште.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Marc Barta, the Dortmund defender, suffered an injury to his hand in the incident and is being treated in hospital.
Скршеници и стакло в рака, моментално операција. Најдено писмо во близина, не кажуваат ништо за содржината. Планиран напад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom