Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.951
- Поени од реакции
- 60.789
Кукавички било да го правиш најтешкото во фудбалот, да не му даваш на противникот да ја чепне топката. Си играл некогаш фудбал?
Си игрaл некoгaш ПЕС?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кукавички било да го правиш најтешкото во фудбалот, да не му даваш на противникот да ја чепне топката. Си играл некогаш фудбал?
Си игрaл некoгaш ПЕС?
Многу филозофирате за Барселона а одговорот е едноставен...Оваа Барселона ви изгледа надмоќна поради фактот дека се физички преспремни благодарение на Енрике..сите овие аргументи што ги спомнувате во вашите постови како сега се подиректни,играат подобра и поорганизирана одбрана,одлични контра напади со можност да ризикуваат,свесно препуштање на иницијатива се вистина но најбитно е тоа што е физички и кондиционо многу поспремни од претходните две сезони и затоа ви изгледаат толку добри...па кој ја прател Барселона ќе ја увиди разликата на Пике,Иниеста,Алвес,Меси,Бускетс,Чави,Маскерано и Алба во изминатите две сезони и оваа сезона во поглед на физичката кондиција на самите фудбалери каде оваа сезона гризеа и се бореа до максимум додека минатите сезони играа онака рутински и изгледаа како истушен балон.. и сето тоа под заслуга на Енрике...
И вчера ќе се почуствуваше таа физичка надмоќност на Барселона над Јувентус ако случајно натпреварот заминеше во продолжение,нешто слично како лани Атлетико и Реал Мадрид каде се случи бродолом на продолжение...
А Барселона на Гвардиола според мене беше подобар тим од овој...едноставно Чави,Иниеста и Бускетс беа терминатори за оваа денешната средина на Барселона и не препуштаа ниту пас на противникот каде доминираа на 99% од натпреварите....а денешната Барселона е подобра во контранападите и има подобар напад
А се чудеф зашо идеше прееска со завој на око накај кладиона...Џони кога ќе излезе со муабетиве за физичка спремност, абе ми иде да си брцнам у око.![]()
Јас го зачекав после еден коментар вчерашенА се чудеф зашо идеше прееска со завој на око накај кладиона...
Сеа ми е јасно и зашо шантраше со гзот....Јас го зачекав после еден коментар вчерашен![]()
Од мал шантра.Сеа ми е јасно и зашо шантраше со гзот....
PES? Мислиш, единственото место каде што ти можеш да ја мирисаш тројната?Си игрaл некoгaш ПЕС?
PES? Мислиш, единственото место каде што ти можеш да ја мирисаш тројната?
Реал не освои тројна лани, никогаш немаат освоено.Минатата година неговиот тим освои тројна...
a Барса има 2 пати #heheРеал не освои тројна лани, никогаш немаат освоено.