UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ovie Siti uvek koga igraat protiv Barsa se osekaat kako potreseni. Ubedlivo najslabo izigrano poluvreme na Siti sezonava, ne znaat kaj teraat ni u napad ni u odbrana.

Искрено очекував лоша партија од Насри и Џеко ама за смешка е целиов тим. Не само што се очајни во одбрана, и срединава им ја нема комплетно, туку не ни помагаат во одбрана дозволија Суарез и Меси да им се шетаат како во парк. А да не зборам за последната линија составена од Клиши, Забалета по бекови и факинг Демикелис. Очајни се комплетно, не знаат кај тераат.

Кај е сега Компани да му ебам глата ко трапез шо му е буши ги тука Барсааа.

Еве ви го уште еднаш линкот од арена... ве молам не ме вознемирувајте другпат во вакви тешки моменти, посебно кога игра Јуве. Благодарам однапред :pipi:

Da ne se liznese nosonjata, ke go lapnese jako, posto ne se glupi jive namerno se povleceni, ne se glupi da napagjaat i da go srknat na kontra.. Taka da vie fanovi na baern so vikate niso ne izigra jive ja isto za dortumd ke ve prasam so izigraa? Da ne sutiraa da ne imaa sansi

Штета на Алвес лоПчето што не влезе, јако голче ќе беше тоа.

Све струњаци по по за некои дури ида се чудиш дали гледате иста утакмица. Комплекси ан сите страни :)

Некој од публиката ја има фрлено лушпата од бананата таму и Киелини нагази на неа. :kajgana:

Не бе, и јас мислам на гол идеше. Виде дека е покријан Суарез.

Одеше на центаршут, во моментот на центрирање некој од дефанзивциве го бутна со снага и изгуби малце баланс и удри пречка :toe:

Сити без Јаја,се тим без јаја,реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom