UEFA Champions League 2014-15

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.
Па Атлетико во секоја елиминација игра мртов фудбал и дава пацерски голови исто и вас би ве поминале. :P
A тоа дека сте ги издоминирaле на Калдерон друг да лажеш.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

И тоа Шалке во 2011 ги елиминирал Интер во четвртфиналето со вкупни 7:3 :sekcza:
Да, Ноер тогаш прими од центар гол.
А пред тоа Интер со Нагатомо и Пандев го ишљака Баерн, пациентот од прошлата година.

Кога веќе потсетуваме, да не забораи некој. :icon_lol::D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.

И гледам сите пишите желба ви е Јуве во полуфинале, па и ние јувенташите да си кажеме, најмногу се плашам од Барса, многу јак напад имаат а ние бавни дефанзивци, мислам дека нема што да бараме со нив во двомеч. Реал ми изгледа како најидеален противник, мислам дека можиме со нив да излезиме на крај. Баерн се подобри од Реал но годинава можеме да им дадеме поголем отпор отколку пред 2 сезони но не сакам да се паднат оти ќе треба да играат Реал-Барса а Ел Класико веќе ми е дојдено преку глава.
Не го деградирам Јувентус,напротив добра екипа се и имам голема почит спрема сработеното досега каде одлично се покажаа..но Атлетико се лвл погоре од вас реално,тие се најдобрата дефанзивна екипа во Европа според мене и немам во животот видено екипа што подобро се брани од нив..далеку поцврста екипа се и физички можат да се носат со секој тим..реално најдобрите 4 екипи се Реал,Барса,Баерн и Атлетико..но ете се погоди против Реал Мадрид што искрено не е страмота да се испадни

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Да, Ноер тогаш прими од центар гол.
А пред тоа Интер со Нагатомо и Пандев го ишљака Баерн, пациентот од прошлата година.

Кога веќе потсетуваме, да не забораи некој. :icon_lol::D
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Да ти ебам СМинхенските фанови пластични.Попластични од Челзи сте.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.160
Поени од реакции
18.174
Гледам од 1999 :)

Пишав да ги потсетам другите, сигурно секој не се сеќава како мене и тебе.
Де бе брат да не се сеќава на 2011 на резултат 2-5 Интер-Шалке, тешка работа тоа :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.326
Богами и мојот тим да го измоча Пандев среде Минхен во последните моменти од средбата и јас би ја заборавил таа година. :icon_lol:
Иначе за мене Јувентус е подобар од Атлетико годинава. :)

Член од
31 јули 2014
Мислења
61
Поени од реакции
27
Да не испадне дека не сум ви кажал

Барса-Јуве

Баерн-Реал

финале Барса-Баерн :P

Статус
Затворена за нови мислења.