Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.160
- Поени од реакции
- 18.174
Не гледаше фудбал во 2011?
И тоа Шалке во 2011 ги елиминирал Интер во четвртфиналето со вкупни 7:3
Не гледаше фудбал во 2011?
Гледам од 1999Не гледаше фудбал во 2011?
Па Атлетико во секоја елиминација игра мртов фудбал и дава пацерски голови исто и вас би ве поминале.Атлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.
Да, Ноер тогаш прими од центар гол.
Не го деградирам Јувентус,напротив добра екипа се и имам голема почит спрема сработеното досега каде одлично се покажаа..но Атлетико се лвл погоре од вас реално,тие се најдобрата дефанзивна екипа во Европа според мене и немам во животот видено екипа што подобро се брани од нив..далеку поцврста екипа се и физички можат да се носат со секој тим..реално најдобрите 4 екипи се Реал,Барса,Баерн и Атлетико..но ете се погоди против Реал Мадрид што искрено не е страмота да се испадниАтлетико во двомеч губеше 100%, првата утакмица сезонава на нивни терен доминиравме 90 минути и примивме глуп гол по нафрлување а утакмицата дома беше мирољубива и не е никаков репер. Јувентус од почетокот на сезоната напредна многу, Евра,Мората,Переира и најмногу Видал се моментално во многу подобра форма.
И гледам сите пишите желба ви е Јуве во полуфинале, па и ние јувенташите да си кажеме, најмногу се плашам од Барса, многу јак напад имаат а ние бавни дефанзивци, мислам дека нема што да бараме со нив во двомеч. Реал ми изгледа како најидеален противник, мислам дека можиме со нив да излезиме на крај. Баерн се подобри од Реал но годинава можеме да им дадеме поголем отпор отколку пред 2 сезони но не сакам да се паднат оти ќе треба да играат Реал-Барса а Ел Класико веќе ми е дојдено преку глава.
Да, Ноер тогаш прими од центар гол.
А пред тоа Интер со Нагатомо и Пандев го ишљака Баерн, пациентот од прошлата година.
Кога веќе потсетуваме, да не забораи некој.
I know that feeling bro (2003 vs AC Milan)Да да, плачев многу тогаш.
Де бе брат да не се сеќава на 2011 на резултат 2-5 Интер-Шалке, тешка работа тоаГледам од 1999
Пишав да ги потсетам другите, сигурно секој не се сеќава како мене и тебе.