UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
and thats what you get koga se zadovoluvas so bod, i igras za eden eban bod, ti ebam angliskata liga sto dozvoli treneri ko pelegrini i mancini da osvojat titula, i posle ne bilo do pari i tim na hartija, epa u ovoj slucaj, e, neka kaze koj sto saka :)

i dvajcava se vtororazredni treneri i nisto poveke, a imaat titula vo pa moze i najsilnata svetska liga veke so godini. Prokleti arapi.

Ливерпул им покажа на другите како се игра? :D Прво Лудогорец е у прашање, второ, иако не ја гледав утакмицата, прочитав дека не сте биле нешто особено добри. А се кладам дека многумина не ја гледаа Челси-Шалке, па коментираат демек Челси изиграле тапа. Имавме игра, ама не се искористија шансите и за тоа бевме казнети (а имаше и убави 3-4 шанси и по голот на Шалке).
Да де, како што Рома му покажала на Ливерпул како се игра, така Ливерпул им покажа на другиве. Само разликата е во крајниот исход, кај што Рома и Ливерпул имаат највише можно бодови по ова коло, а другите не.

Што ако, кога и двете екипи си лапнаа по три бода?

Факт за добра ноќ: Ливерпул е единствениот Англиски клуб кој забележа победа во најелитното натпреварување ова коло (што значи Ливерпул им покажа на другиве како се игра).

:*

hxdLWvo.gif

Да де, како што Рома му покажала на Ливерпул како се игра, така Ливерпул им покажа на другиве. Само разликата е во крајниот исход, кај што Рома и Ливерпул имаат највише можно бодови по ова коло, а другите не.
Брат ЛОЛ, Ливерпул на никого не покажа како се игра ова коло, а и општо во овие неколку натпревари сезонава. Голем кур ако тепале со Лудогорец кога беа мизерни, очајни и надиграни од далеку помалиот клуб од Бугарија. Изданието на Рома и изданието на Ливерпул во првото коло се скроз различни, едните изиграа очајно, а другите фантастично.

Интересни факти за Порто-БАТЕ

Porto scores 6 goals in a UEFA Champions League match for the FIRST TIME in history

Yacine Brahimi is the SEVENTH player to score a hat-trick on his Champions League debut and the first since Grafite (15.09.2009)

Hat-trick in Champions DEBUT:
1992 Van Basten
1997 Austino Asprilla
2002 Ayegbeni
2004 Rooney
2005 Iaquinta
2009 Grafite
2014 BRAHIMI

Само што го догледав хајлајтсот од Порто .. секоја чест за Брахими. Како игра брзо и лесно, алал да му е. Наредна година го гледам у Реал.

А не е булшит да кажеш дека Рома и покажала на Ливерпул? Двоен аршин левел 1000.

Брат, на што си бе? Да не си ме помешал со некого? Или кајгана синдром, ако еден каже нешто, тоа е ставот на целиот фан клуб?

Ливерпул победил, али со каква игра???

Седи си мирен, да не се изглупира голманот на Лудогорец, ке ве умреа од ремет за нерешеното.

Манчестер Јунајтед кога игра лига шампиони? Другата ли среда?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Интересни факти за Порто-БАТЕ

Porto scores 6 goals in a UEFA Champions League match for the FIRST TIME in history

Yacine Brahimi is the SEVENTH player to score a hat-trick on his Champions League debut and the first since Grafite (15.09.2009)

Hat-trick in Champions DEBUT:
1992 Van Basten
1997 Austino Asprilla
2002 Ayegbeni
2004 Rooney
2005 Iaquinta
2009 Grafite
2014 BRAHIMI

Руни го учука хет трикот на своето деби за Јунајтед.

Брат, на што си бе? Да не си ме помешал со некого? Или кајгана синдром, ако еден каже нешто, тоа е ставот на целиот фан клуб?

Ливерпул победил, али со каква игра???

Седи си мирен, да не се изглупира голманот на Лудогорец, ке ве умреа од ремет за нерешеното.
Па викаш ова е булшит, не викаш дека другото е булшит. Вие на пример колку пати сте тепале "едвај", па дури сте освојувале трофеи така? А шта би било кад би било муабети не ме интересираат. Другиве губат, Рома нас ни покажале како се игра, ти се молам. Знам дека не игравме добро, али муабетов беше ко да не сме ни победиле, па овие ни покажале како се игра. Мислам, сигурен сум дека до пеналот пола подфорум више имаше напишано постови за реметење, али Стиви им направи да бидат онака "okay... :( ".

Факт: Максимум бодови. Кога нема да победиме, тогаш ќе збориме.

Па викаш ова е булшит, не викаш дека другото е булшит. Вие на пример колку пати сте тепале "едвај", па дури сте освојувале трофеи така? А шта би било кад би било муабети не ме интересираат. Другиве губат, Рома нас ни покажале како се игра, ти се молам. Знам дека не игравме добро, али муабетов беше ко да не сме ни победиле, па овие ни покажале како се игра. Мислам, сигурен сум дека до пеналот пола подфорум више имаше напишано постови за реметење, али Стиви им направи да бидат онака "okay... :( ".

Факт: Максимум бодови. Кога нема да победиме, тогаш ќе збориме.

Како да ти кажам, а најлесно да сфатиш.

Победивте и вие, победи и Рома, само што они дадоа 5 гола, и во ниеден момент не се виде дека играат против рамноправен противник. Рома не победи со пенал у 93-та, туку во 30-та минута имаше сигурна победа.

Факти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom