UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Формацијата на Челзи 10-1-0
Ај после помини ??? :tapp:
Па Ди Матео дава изјави "Ќе нападнеле во Барселона", "Ќе играле отворено" и незнам какви не глупости се изначитав...
Почна утакмицата и се наредија сите на линија, си го паркираја автобусот пред гол...

И ова фудбал е ???
Ваков фудбал не игра ни Каљари !!!
10 души одбрана ни Чак Норис нема да помини !!!
Англија се игра најдобар фудбал ДА !!! Ама изгледаше како Челзи да е од Италија...

Играта на Челзи му донесе финале. Барселона ќе си остане дома.

btw, кој гледа моментално Милан - Џенова ќе сфати за што зборев пред 1 недела (имаше и такви што ми се смееја). Мунтари немаше никаков контакт со топката, ама затоа што беше пред гол и топката пројде под него беше свирен офсајд.

Ајде “експерти“ што се смеевте пред една недела, смејте се и сега.

Формацијата на Челзи 10-1-0
Ај после помини ??? :tapp:
Па Ди Матео дава изјави "Ќе нападнеле во Барселона", "Ќе играле отворено" и незнам какви не глупости се изначитав...
Почна утакмицата и се наредија сите на линија, си го паркираја автобусот пред гол...

И ова фудбал е ???
Ваков фудбал не игра ни Каљари !!!
10 души одбрана ни Чак Норис нема да помини !!!
Англија се игра најдобар фудбал ДА !!! Ама изгледаше како Челзи да е од Италија...
Конечен резултат: Челзи 3:2 Барселона.

Ти слободно можеш до следна година да збориш за антифудбал...

Ako treba da zboruvame realno,togas Celzi ne zasluze da igra vo polufinale,Benfika bese taa ekipa sto zasluze.Nepostoecki penal za Celzi i penal za Benfika koj ne bese daden....
Jas ne mozam da kazam nesto za postavenosta na Celzi,za bunkerot i tn,toa e nivna rabota,ako sakat pred linija neka sedat toa e nivna rabota.NO edno nesto ne mi se dopaga deka ne ste realni koga vikate deka Barsa samo kruzi pred 16nikot.Pa dobro dali gledavte vie fudbal ili ne?Kruzele bez udar vo golot i samo pasovi nemale sansi.Gi izbrojavte sansite ? Gi izbrojavte stativite i preckite ?Znaci samo da se kena za nesto,hejteri 1 ton i pol.
Ajde da nemaa edenn udar kon golot ili maksimum 5 udari vo dvata dueli,ondak ok ke bese da recete samo kruzat i kruzat i kruzat.
Plus koga eden tim igra bunker,veruvajte ic nee lesno da sozdavate sansi ili pak da postignete golovi.Mozebi nema da me razberat fanovite na angliskite ekipi,no sigurno me razbiraat onie na R Madrid.
pozdrav

Еве за пример ќе си го кажам мојот тим:
Манчестеровска школа се: Гигс, Сколс, Еванс, Руни, Велбек, Клеверли, Флечер...
али не се: Видиќ, Фердинанд, Нани, Јанг, Бербатов, Керик, Чичарито...
:eek: :eek:
Добро од кога гледаш фудбал ?

Ako treba da zboruvame realno,togas Celzi ne zasluze da igra vo polufinale,Benfika bese taa ekipa sto zasluze.Nepostoecki penal za Celzi i penal za Benfika koj ne bese daden....
Jas ne mozam da kazam nesto za postavenosta na Celzi,za bunkerot i tn,toa e nivna rabota,ako sakat pred linija neka sedat toa e nivna rabota.NO edno nesto ne mi se dopaga deka ne ste realni koga vikate deka Barsa samo kruzi pred 16nikot.Pa dobro dali gledavte vie fudbal ili ne?Kruzele bez udar vo golot i samo pasovi nemale sansi.Gi izbrojavte sansite ? Gi izbrojavte stativite i preckite ?Znaci samo da se kena za nesto,hejteri 1 ton i pol.
Ajde da nemaa edenn udar kon golot ili maksimum 5 udari vo dvata dueli,ondak ok ke bese da recete samo kruzat i kruzat i kruzat.
Plus koga eden tim igra bunker,veruvajte ic nee lesno da sozdavate sansi ili pak da postignete golovi.Mozebi nema da me razberat fanovite na angliskite ekipi,no sigurno me razbiraat onie na R Madrid.
pozdrav
Trolololololo навивач на Барса збори како некоја екипа со непостоечки пенал поминала 1/4 финале trololololo

pozdrav
Ваљда им останало на свите у глава од утакмицата у субота, каде што точно е дека немавте удари на гол, а и Реал не играше бункер.

:eek: :eek:
Добро од кога гледаш фудбал ?
Гледам доволно долго не бери гајле, а очекував некој како тебе да се закачи за Руни со контра аргумент дека е од таканеречената школа на Евертон. Руни дојде во Манчестер на 18 години, најосетливите години за развивање на фудбалерите (18-22),за тоа сакаш да тврдиш дека тој е готов, развиен играч од страна на Евертон, а не од Фергусон?

Trolololololo навивач на Барса збори како некоја екипа со непостоечки пенал поминала 1/4 финале trololololo

Abe ostaj me ti mene,odgovori na tekstot kako sto treba,a ne da se pravis udren u glata.I ne bese samo eden penal,2 bea....

Ваљда им останало на свите у глава од утакмицата у субота, каде што точно е дека немавте удари на гол, а и Реал не играше бункер.
Hehehe kolku pateticen si i samiot ne znaes.Sto menuvas tema bre,dj kazi nesto za vcerasniot mec ako ne ondak gledaj go tvojot tim vecer.Kako mali deca pravite so provokacii

Гледам доволно долго не бери гајле, а очекував некој како тебе да се закачи за Руни со контра аргумент дека е од таканеречената школа на Евертон. Руни дојде во Манчестер на 18 години, најосетливите години за развивање на фудбалерите (18-22), а во Евертон бил само 2 години, за тоа сакаш да тврдиш дека тој е готов, развиен играч од страна на Евертон, а не од Фергусон?
Добро ти иде гуглање и барање на википедија.
Ама ни тој не те бива толку изгледа.Младинска школа ли е играч да се купи на 19 години и да речеш од школата на клубот е ? Не се брукај те молам.
И провери инфо Руни колку време е бил во Евертон, ама сметај ги и годините кога бил во МЛАДИНСКАТА ШКОЛА на Евертон/

Hehehe kolku pateticen si i samiot ne znaes.Sto menuvas tema bre,dj kazi nesto za vcerasniot mec ako ne ondak gledaj go tvojot tim vecer.Kako mali deca pravite so provokacii

Немав намера да те испровоцирам. Муабетиве дека кружите околу 16м беа после Ел Класико, па ваљда сега само си го продолжија истиот муабет. Иначе имавте пречке и стативе (3 укупно), ама тоа беше све од вас.
Глупо е да зборите дека Челзи не заслужил да игра финале, само затоа што немал посед на топка. Ајде ваљда ќе разберете и вие дека не победуе тој што има поголем посед, туку тој што ќе даде појќе голови.

Abe ostaj me ti mene,odgovori na tekstot kako sto treba,a ne da se pravis udren u glata.I ne bese samo eden penal,2 bea....

Не знам што да одговорам.Па еве ќе одговорам неколку прашања.
Кој обезбеди пласман во финале? Челзи
Кој играче 70 минути без централен дефанзивец? Челзи
Кој доби пенал? Барселона
Кој даде 2 гола со играч помалку? Челзи
Дали НАЈЈАКАТА ВО СВЕТ Барселона даде обезбеди финале? Не.
Дали Челзи заслужено игра во финале? Да.
Кој живее во ананас под морето? Сунѓерот Боб....wait wrong question....

Мене ми викаш да не мешам други натпревари а ти се фати за мечот со Бенфика....

Ako treba da zboruvame realno,togas Celzi ne zasluze da igra vo polufinale

Пфф... ај сеа ќе бараме изговори !!! Па и уште си земате за право да зборите кој што заслужил
:tapp:
(по твојава патетична логика)
Ако треба да зборуваме НАЈреално Барса не требаше уопште ни да се најде у финале 09та ама ете освои ЛШ тогаш.
Времињата се менуваат - а понекогаш и улогите ! Капиш?

По муабетиве што се тераат на форумов треба доаѓаме до заклучок дека Барса уште од септември треба да го добие трофејот...Зошто? Затоа што во моментов нема тим кој може да се постави така што средината на Барса би била загубена и да обезбеди посед поголем од нивниот. Факт е дека Барса игра фудбал убав за око, со висок посед и тешко дека некој друг противник би се осмелил да се надигрува со неа од аспект на држење посед и слично. Сите сме свесни дека во моментов да се победи Барселона е игра со поповлечена зона и напаѓање со контранапади. Тоа е единствениот начин за да се обезбеди позитивен исход од меч против Барса. Е сега за да се обезбеди позитивен исход од некој дуел не мора да биде поседот и напаѓачката игра...Сепак, на крајот се бројат головите, а не шансите за гол...Како што напоменав, за година-две...па и повеќе никој нема да се сети дека Барса имала поголем посед и Челзи поминал со 3 шута на гол, туку ќе биде запаметено дека Челзи обезбедил пласман во финале. Поздрав :))

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Немав намера да те испровоцирам. Муабетиве дека кружите околу 16м беа после Ел Класико, па ваљда сега само си го продолжија истиот муабет. Иначе имавте пречке и стативе (3 укупно), ама тоа беше све од вас.
Глупо е да зборите дека Челзи не заслужил да игра финале, само затоа што немал посед на топка. Ајде ваљда ќе разберете и вие дека не победуе тој што има поголем посед, туку тој што ќе даде појќе голови.

Imase namera da provocirasse i to kako.
Nikade ne rekov deka Celzi ke igraat vo Finale nezasluzeno.Rekov i pak ke pisam.Ne e vazno dali ke igraat bunker,katanaxho ili ne znam sto,toa e nivna rabota.E sega dali imaa mnogu sreka,e da imaa.No za da stignes do finle vo LS treba da imas i sreka....
Najdi een post od mene kade sto velam deka posedot e se vo fudbalot i najvaznoto nesto.Ne e najvaznoto,no e i toa kako vazno.Da ja imas topkava vo svoi noze kako ne bilo vazno .No glupo e od vasa strana da velite deka Barsa ima samo posed.

Не знам што да одговорам.Па еве ќе одговорам неколку прашања.
Кој обезбеди пласман во финале? Челзи
Кој играче 70 минути без централен дефанзивец? Челзи
Кој доби пенал? Барселона
Кој даде 2 гола со играч помалку? Челзи
Дали НАЈЈАКАТА ВО СВЕТ Барселона даде обезбеди финале? Не.
Дали Челзи заслужено игра во финале? Да.
Кој живее во ананас под морето? Сунѓерот Боб....wait wrong question....

Мене ми викаш да не мешам други натпревари а ти се фати за мечот со Бенфика....

Ne odgovori na prasanata koj jas gi postaviv.Samo kruzis naokolu.
Znaci dali imase cist penal za Benfika na prviot natprevar ?
Dali vi bese daden nepostoecki penal na vtoriot mec ?
Inace da,zasluzeno ste vo finale od dvobojot so nas.No ako igravte 70 minuti bez glavniot igrac vo timot,ondak ne sum jas kriv,kriv e Terry.I samiot prizna deka bese zasluzen....
Ne kruzi,odgovaraj na prasanata....

Подбра екипа од таа Барса немам дефинитивно видено! Ама Челзи докажа дека вербата и желбата се над се, па дури и над совршенството. Секоја чест! Ама, дали коцките за титула му се местат на Реал?! Интересантно. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom