dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.424
- Поени од реакции
- 85.395
First world Barca fans problems.Јас вечер ќе навивам за судијата...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
First world Barca fans problems.Јас вечер ќе навивам за судијата...
![]()
Греота, те искомплексиралеАко лечи си бол на форум, еднаш во 3 години ти се пружа можност. Боцнете нешто во школо сте, нема да се комплексираш за фудбал толку
Инаку тука сме и тука ќе бидеме и следната сезона итн, не се сеќирај.
Формацијата на Челзи 10-1-0
Ај после помини ???
Па Ди Матео дава изјави "Ќе нападнеле во Барселона", "Ќе играле отворено" и незнам какви не глупости се изначитав...
Почна утакмицата и се наредија сите на линија, си го паркираја автобусот пред гол...
И ова фудбал е ???
Ваков фудбал не игра ни Каљари !!!
10 души одбрана ни Чак Норис нема да помини !!!
Англија се игра најдобар фудбал ДА !!! Ама изгледаше како Челзи да е од Италија...
Да фудбал е.Формацијата на Челзи 10-1-0
Ај после помини ???
Па Ди Матео дава изјави "Ќе нападнеле во Барселона", "Ќе играле отворено" и незнам какви не глупости се изначитав...
Почна утакмицата и се наредија сите на линија, си го паркираја автобусот пред гол...
И ова фудбал е ???
Ваков фудбал не игра ни Каљари !!!
10 души одбрана ни Чак Норис нема да помини !!!
Англија се игра најдобар фудбал ДА !!! Ама изгледаше како Челзи да е од Италија...
Не заборавај,Челзи имаше црвен картон...незаслужен.
Незаслужен ????
Удар без топка !!! Шо требаше поќе да напрај судијата, низ прсти да му прогледа ???
И ПЛУС капитен замисли !!! Таков потег во никој момент не смее да помисли !!! А не да направи !!!
Тери испадна сељак !!! Вакви играчи како него играат во Кравари, Могила, Оризари...
разбирам дека ја мразите Барселона но со тоа што си вади играчи од нивната школа не можите ништо тука да искоментирате...реално гледано од кога знамз а БАрселона форсира нивни младинци и си имаат сопствен стил на игра то е реткост во друг голем тим со амбиции за освојување...плус Барселона е инситуција за другите клубови бидејќи и во другите спортови растураат и се секогаш меѓу подобрите во Европа во било кој спорт и ако имаш заприметено во секоја Шпанска репрезентација пола тим и повеќе се каталонци производ на Барселона..значи треба да гледате малце реално на работите а не само да ги хејтате...мене ме оштетија оваа сезона вкладилница ама неможам ништо за нив да речам бидејќи се институција...тие и да не освојат трофеј пак ќе бидат меѓу најдобрите и ќе се борат(истото и го мислам за Јунајтед додека е стариот жив)
Секој што се разбира од фудбал ќе го сфати ова.Има една изјава на Ди Стефано:
“Головите не се заслужуваат, головите се постигнуваат“.
Вие ако сакате и до утре драпајте муда, ама Челзи си заслужи финале со борбеноста и со тактичката поставеност.
Единствени се Билбао и добро им иде сега за сега. Секоја чест за нивНе порекнувам јас дека Барса има одлична младинска школа и дека вади јаки играчи, зборот ми беше за Филе кој јасно посочи дека неговиот тим игра или во поголем дел од натпреварите вади тим со 10-11 (значи цел тим) играчи кои биле производ на нивниата школа што апсолутно не е точно и објаснив зошто. Во денешниот фудбал скоро и да нема тим кој целосно настапува со играчи од својата школа тоа е факт. Оние подобрите кои и си имаат такви филозофии се пола пола како ете Барса, Манчестер, Арсенал, Ајакс, Борусија Дортмунд...и можда уште некој, дополнете ако се сетите. Али поголем дел повеќе од пола им се или скоро купени играчи или пред 2-4 години кога веќе биле етаблирани, познати играчи или пак таленти со 20-22 години што никако не значи дека се дел од школата на тимот каде сега играат.